رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera
  • 0

ارور 577

ShrouD

سوال

سلام. به تازگی ویندوز نصب کردم و هر فعال‌سازی رو که  تست می‌کنم با ارور 577 مواجه می‌شم. علت و راه حل مشکل چیه؟

عکس از ارور:

5ccf15_26Error577.png

با تشکر از دوستان.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/136519-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-577/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

• 0

درود

مشکل از خرابی امضای دیجیتال فایل sppsvc.exe شماست

راهکار های زیر رو امتحان کنید (چون وقت نداشتم و همچنین حوصله ی کافی (ساعت 5 صبحه) به صورت AI-Generated تقدیم میکنم جواب رو براتون):

1. اجرای دستی سرویس Software Protection

· کلیدهای Win + R را فشار دهید، عبارت services.msc را تایپ کرده و Enter بزنید.

· در لیست، سرویس Software Protection را پیدا کنید، روی آن راست‌کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.

· نوع Startup را روی Automatic قرار دهید، سپس روی Start کلیک کنید. اگر با خطا مواجه شدید، گزینه‌های دیگر را امتحان کنید.

2. تعمیر فایل‌های سیستمی با DISM و SFC

· Command Prompt را به عنوان Administrator باز کنید.

· دستور sfc /scannow را اجرا کرده و منتظر بمانید تا اسکن کامل شود.

· سپس دستور DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth را اجرا کنید. این دستور ممکن است فایل‌های آسیب‌دیده مربوط به سرویس فعال‌سازی را تعمیر کند.

3. بررسی تنظیمات رجیستری

· کلیدهای Win + R را فشار دهید، regedit را تایپ کرده و Enter بزنید.

· به مسیر زیر بروید:  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sppsvc

· مقدار Start را بررسی کنید. اگر مقدار آن 4 (غیرفعال) است، آن را به 2 (فعال) تغییر دهید و سیستم را ری‌استارت کنید.

4. اسکن سیستم با ابزارهای امنیتی

· از Microsoft Safety Scanner برای اسکن کامل سیستم استفاده کنید تا بدافزارهای احتمالی که باعث خرابی سرویس فعال‌سازی شده‌اند، شناسایی و حذف شوند.

5. تعمیر درجا (In-place Repair)

· اگر روش‌های بالا مؤثر نبود، می‌توانید ویندوز را بدون از دست دادن فایل‌ها و برنامه‌ها تعمیر کنید. فایل ISO ویندوز (هم‌نسخه با ویندوز نصب‌شده) را دانلود کرده و فایل Setup.exe را اجرا کنید. در مرحله انتخاب نوع نصب، گزینه Keep personal files and apps را انتخاب کنید.

با تشکر از شما

سوالی داشتید در خدمتم

بدرود

• دوست دارم که 1

No matter how many fish in the Sea

It'd be so empty

WITHOUT ME

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/136519-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-577/#findComment-1411761
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...