رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

لگ بیشتر از حد در ریکورد(PC)

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری: 

1184945-LostToMyLife

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): -

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: -

- توضیحات کامل مشکل : سلام بنده یه لپتاپ دارم با این مشخصاتcfee11_26IMG-20260909-215047-617.jpg

حالا عادی مکان های خلوت بین ۶۵ تا ۷۰ اف پی اس میگیرم جاهاش شلوغ از ۱۰ تا ۵۰ اف پی اس میگیرم وقتی ریکورد میکنم حتی تو مکان های خیلی خلوت خیلیییییییی لگ میشم با Bandicam ریکورد میکنم ، گفتم اگه کسی ریکوردر داره بهتر کار کنه یا کاره خاصی انجام بدم بگه ممنون.

• دوست دارم که 1

𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

1184945-TheStrong.png

درود شاید مشکل از تنظیمات Bandicam باشه پیوی بنده یه PM بدید تنظیمات خودمو بفرستم .

2174-InShot-20260914-182037281.png

b5b127_26GIF-20260827-091202-055.gif

My Acc: 

1310585-Ryke

11 ساعت قبل، RyKe گفته است:

درود شاید مشکل از تنظیمات Bandicam باشه پیوی بنده یه PM بدید تنظیمات خودمو بفرستم .

Bandicam برا سیستم ام احساس میکنم خیلی سنگینه گفتم شاید یه ریکوردر باشه سبک تر

• دوست دارم که 1

𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

1184945-TheStrong.png

13 ساعت قبل، TheStrong گفته است:

- عکس از محیط کاربری: 

1184945-LostToMyLife

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): -

- توضیحات کامل مشکل : سلام بنده یه لپتاپ دارم با این مشخصاتcfee11_26IMG-20260909-215047-617.jpg

حالا عادی مکان های خلوت بین ۶۵ تا ۷۰ اف پی اس میگیرم جاهاش شلوغ از ۱۰ تا ۵۰ اف پی اس میگیرم وقتی ریکورد میکنم حتی تو مکان های خیلی خلوت خیلیییییییی لگ میشم با Bandicam ریکورد میکنم ، گفتم اگه کسی ریکوردر داره بهتر کار کنه یا کاره خاصی انجام بدم بگه ممنون.

با سلام

مشکل شما طبیعی است که وقتی ریکورد بگیرید لگ بیشتر و آف پی آس کمتری داشته باشید این مورد برای کسایی که سیستم قوی تری دارند هم هست ولی کمتر نسبت به کسایی که سیستمشون نسبت به اونا ضعیف تره

من پیشنهادی این تنظیمات هست که حداقل بتونید از کیفیت خوب و آف پی آس بیشتری استفاده کنید

Resolution

720p(HD) یا پایین تر برای لگ کمتر

Video quality

Higher quality means larger video file sizes

8 Mbps بهترین کوالیتی برای کسایی که بک میشن هست

Frame rate

Higher frame rate makes videos smoother but

uses more CPU

144 FPS

اگر لپ‌تاپ شما پنتیوم باشه با این تنظیمات هم آف پی آس بهتری نمیگیرید 

پنتیوم یک سیستمی است که بشدت ضعیفه و پیشنهاد نمیکنم

با تشکر

ویرایش شده توسط MAXSIM
4 ساعت قبل، MAXSIM گفته است:

با سلام

مشکل شما طبیعی است که وقتی ریکورد بگیرید لگ بیشتر و آف پی آس کمتری داشته باشید این مورد برای کسایی که سیستم قوی تری دارند هم هست ولی کمتر نسبت به کسایی که سیستمشون نسبت به اونا ضعیف تره

من پیشنهادی این تنظیمات هست که حداقل بتونید از کیفیت خوب و آف پی آس بیشتری استفاده کنید

Resolution

720p(HD) یا پایین تر برای لگ کمتر

Video quality

Higher quality means larger video file sizes

8 Mbps بهترین کوالیتی برای کسایی که بک میشن هست

Frame rate

Higher frame rate makes videos smoother but

uses more CPU

144 FPS

اگر لپ‌تاپ شما پنتیوم باشه با این تنظیمات هم آف پی آس بهتری نمیگیرید 

پنتیوم یک سیستمی است که بشدت ضعیفه و پیشنهاد نمیکنم

با تشکر

گل داخل تصویر هم معلومه پنتیوم نیست اما نمیدونم چرا اف پی اس ام حالت معمولیش هم افتضاحه چه برسه ریکورد دوستام با رم ۲ اف پی اس ۹۰ میگیرن من ۳۰¬¬

𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

1184945-TheStrong.png

Cpu به شدت ضعیفی داری

When the pain and fear you’ve endured persist for a long time, that fear and pain turn into hatred—and hatred changes your world forever     

8 دقیقه قبل، TeKrAri گفته است:

Cpu به شدت ضعیفی داری

:/

𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

1184945-TheStrong.png

9 ساعت قبل، AxA گفته است:

برای فریم بهتر رزولوشن رو بیار پایین

کردم، نمیشه که نمیشه

𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

1184945-TheStrong.png

بورو تو کنترل پنل تو power option  اونو بزار رو های پرفورمنس و اگه خواستی بورو سایلنت پچ دانلود کن پیست کن تو فولدر ارسا کیا بهتر میشه من خودم  استفاده میکنم دیگه بعد اینا بازم نشد حرفی ندارم

خواهیم دید چه خواهد شد 

داداش نیاز نیست که با گوشی عکس بگیری یه لحظه بزن دکمه win + prtscrsysrq  دکمه دوم شاید فکر کنی وجود نداره ولی اگه کیبورد داری حتما دکمه های کنار دکمه home رو نگاه کن پیدا میکنی

خواهیم دید چه خواهد شد 

خب حقیقتا پردازنده‌ای که الان استفاده میکنید خیلی قدیمی و ضعیفه، پیشنهاد میکنم تنظیمات Bandicam رو، روی Low end PC تنظیم کنید و فریم لیمیتر ریکوردر رو روی 25 ست کنید.

اگر هم حالت Enhanced capture method رو روشن گذاشتید، خاموش کنید. (اگر ویندوزتون ۸+ باشه)

[F1]

2 ساعت قبل، Deerawich گفته است:

خب حقیقتا پردازنده‌ای که الان استفاده میکنید خیلی قدیمی و ضعیفه، پیشنهاد میکنم تنظیمات Bandicam رو، روی Low end PC تنظیم کنید و فریم لیمیتر ریکوردر رو روی 25 ست کنید.

اگر هم حالت Enhanced capture method رو روشن گذاشتید، خاموش کنید. (اگر ویندوزتون ۸+ باشه)

راستش با این وضعیت اصلا نمیتونم چیزی خریداری بکنم، همه ستینگ هارو فیکس میکنم اما بازم یه طوری لگ میزنه پشمام میریزه، حالت معمولشم اف پی اس ۳۰ ۴۰ ام و نه ویندوز ام ۷ ع

𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

1184945-TheStrong.png

14 ساعت قبل، TheStrong گفته است:

راستش با این وضعیت اصلا نمیتونم چیزی خریداری بکنم، همه ستینگ هارو فیکس میکنم اما بازم یه طوری لگ میزنه پشمام میریزه، حالت معمولشم اف پی اس ۳۰ ۴۰ ام و نه ویندوز ام ۷ ع

اگه میتونید ویندوز خود را ارتقا بدید از ویندوز ۷ به ۱۰ هم FPS بهتری میگیری هم با Win+ALT+R به راحتی میتونید ریکورد بگیرید

1239803-War

In The Name Of God

Never Be disappointed

Ya Ali Madad💥🤟🤟

57 دقیقه قبل، AlirezaWaR گفته است:

اگه میتونید ویندوز خود را ارتقا بدید از ویندوز ۷ به ۱۰ هم FPS بهتری میگیری هم با Win+ALT+R به راحتی میتونید ریکورد بگیرید

ویندوز مادر لپتاپ یا همون اصلیش 8 ع بیشتر از اون نمیشه چون لگ میگیره و سازگار نیست، برا اف پی اس بهترین ویندوز 7 ع

𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

1184945-TheStrong.png

سیستمتو تقویت کن 

z61633_f0dd02_25e52a26-25073929-25d173021211228-Cryzn

z61633_f0dd02_25e52a26-25073929-25d17302

‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌‌ ‌ ‌‌ ‌اسلام میره با اسم ایران پر میشه جا خالی

‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ بلندترین شب سالم بالاخره تموم میشه

‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌دوباره میدرخشه خورشید آبادی

18 دقیقه قبل، MaShDi گفته است:

سیستمتو تقویت کن 

زهی خیال باطل

f6b819_26IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

1184945-TheStrong.png

7 دقیقه قبل، TheStrong گفته است:

زهی خیال باطل

f6b819_26IMG-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6%DB

به تقویت نمیشه با این اوضاع گرونی

1239803-War

In The Name Of God

Never Be disappointed

Ya Ali Madad💥🤟🤟

1 دقیقه قبل، hiradmk گفته است:

با یه برنامه دیگه ریکورد بگیر

فرق نمیکنه

𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

1184945-TheStrong.png

در ۱۴۰۵/۶/۲۰ در 23:36، TheStrong گفته است:

- عکس از محیط کاربری: 

1184945-LostToMyLife

سیستمت ضعیفه برو تقویت کن 

My account

1192269-ItsHossein

ItsHossein.png

@ItsHossein درود منیجر محترم تا آقا ناراحت نشدن برگردید سر پستتون و تایم منیجر بزنید

:My AccountLiLjeff.png

806c21_26IMG-20260914-143042-617.jpg

33a720_26InShot-20260620-154029662.png

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...