Chanoda ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام این باگ باعث میشه شما در 100 متر اونطرف تر ( توی خیابون )برید فقط کافیه به پل ماهیگیری LV برید ( با موتور ) و کنار دیوار توقف کرده و پیاده بشین - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): توی عکس اول میبینیم که من سوار یک موتور کنار دیواره پل ام توی عکس دوم من پیاده میشم توی عکس سوم دوربین بازی دوردست ( همونجایی که شما میرید ) رو نشون میده توی این عکس هم میبینید که من وسط جاده ام - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): فقط کافیه به پل ماهیگیری LV برید ( با موتور ) و کنار دیوار توقف کرده و پیاده بشین این باگ میتونه مثلا یک مجرم رو کمی فراری بده و اگه پلیس ماشین نداشته باشه ( که ممکن نیس ) به راحتی میتونه فرار کنهیا مثلا دارن به یک نفر تیراندازی میکنن یهو اینکارو بکنه و بره ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya80 ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 من این کارو دقیق اینجوری که گفتی انجام دادم اما این اتفاق برام نیوقتاد قبلا بین دوستات میگشتی لاشی پیدا میکردی الان باید بین لاشی ها بگردی دوست پیدا کنی!! --- --- Everyone has weaknesses, but I’m not everyone لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در 18 ساعت قبل، Pooriya80 گفته است: من این کارو دقیق اینجوری که گفتی انجام دادم اما این اتفاق برام نیوقتاد واسه منو رفقام میوفته ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 باسلام از این باگ ها در سرور چند مورد هست. مثلا یه موردش در ورودی به LSPD که گیت داره اگر بیاد پایین یکی روش وایسه با گیت میره پایین و از اتاقک بغل گیت اسپان میشه. >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 باگ با FreeWay هست فقط که از یک سمت از موتور پیاده میشه، این باگ رو تو آفلاین یادمه توی HQ NG میزدم که برم داخل Area و Minigun رو بگیرم http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 در 23 ساعت قبل، Kiya گفته است: باگ با FreeWay هست فقط که از یک سمت از موتور پیاده میشه، این باگ رو تو آفلاین یادمه توی HQ NG میزدم که برم داخل Area و Minigun رو بگیرم نه این اتفاق با NRG هم واسم افتاده ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 باگ بازی. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده