Chanoda ارسال شده در July 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2020 دیشب داشتم با 169kh میرفتم که ناگهان با چیزی که دیده نمیشد برخورد کردم فک کردم لگ شدم اما وقتی به ادمین ریپورت دادم و اون با ماشینش اومد اون هم به این دیوار اصابت کرد ماشین من اینقد hp ک داشت که مجبور شدم برم spray و بعدش اسکرین بگیرم اینم چند تا اسکرین از این باگ { لازم به ذکر اینکه این فقط واسه ماشین ها اتفاق میوفته و وقتی پیاده میشید دیگه اثری از برخورد به این دیوار نیس } توی این عکس اول جرقه های در اثر برخورد به دیوار دیده میشه توی این عکس دوم پشت ماشین من سالمه اما توی عکس سوم پشت ماشین من در اثر برخورد عمدی با این دیوار آسیب دیده ممنون میشم که زود پیگیری و رفع بشه چون خداوکیلی خیلی میتونه ضرر بیمه و... رو برسونه عکس از محیط کاربری برای دریافت جوایز : ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: گذاشته شد - توضیح کامل باگ: توضیح داده شد در بالا - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): قرار داده شد در بالا - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): شما فقط کافیه با ماشین از پیاده روی روبروی house 234 رد بشین تا با این دیوار برخورد کنید ویرایش شده July 28, 2020 توسط SAMASSK اشتباه نوشت یک کلمه ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 گزارش تکراری. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده