Erfanb184 ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 من چند روز پیش دوتا پک 6000تایی گلد خریدم اما یکیشو حواسم نبود بعد از پرداخت قبل از بازپشت به سایت پذیرنده (UCP) مرورگر رو بستم الان 4 روز میشه و پول برگشت هم نخورده یعنی رفته حساب سرور ولی گلد تو اکانت من نیومده ممنون میشم پیگیری کنید اسم توی بازی:Sir_Erfan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۵ در 17:19، Erfanb184 گفته است: من چند روز پیش دوتا پک 6000تایی گلد خریدم اما یکیشو حواسم نبود بعد از پرداخت قبل از بازپشت به سایت پذیرنده (UCP) مرورگر رو بستم الان 4 روز میشه و پول برگشت هم نخورده یعنی رفته حساب سرور ولی گلد تو اکانت من نیومده ممنون میشم پیگیری کنید اسم توی بازی:Sir_Erfan چقد پولداری تو والا من یکیار تونستنم با هزار زور و رحمت 3 کا بگیرم به هلپر تو بازی بگو بهت میگه چکا کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlowiN ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 واسه منم همین اتفاق افتاد پولم برگشت نخورد اما 3 روز بعدش گلدا اومدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۵ در 17:19، Erfanb184 گفته است: من چند روز پیش دوتا پک 6000تایی گلد خریدم اما یکیشو حواسم نبود بعد از پرداخت قبل از بازپشت به سایت پذیرنده (UCP) مرورگر رو بستم الان 4 روز میشه و پول برگشت هم نخورده یعنی رفته حساب سرور ولی گلد تو اکانت من نیومده ممنون میشم پیگیری کنید اسم توی بازی:Sir_Erfan یا تو تلگرام به پشتیبانی سرور پیام بده و یا تو اینستاگرام دایرکت بده و یا نهایتا یه شماره پایین UCPهست به اون پیامک بده نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 فرم پر نکردی دادا هر کی باگو فیکس کنه از من 2 میلیون تومان معادل حدود 100 دلار دریافت میکنه. (Pay X 100/) نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 در 13 ساعت قبل، Kiya گفته است: فرم پر نکردی دادا هر کی باگو فیکس کنه از من 2 میلیون تومان معادل حدود 100 دلار دریافت میکنه. (Pay X 100/) برو پول نتتو در بیار باو 100$ بازی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRALIAKBAR ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۲ در 00:59، AMiREpiCure گفته است: برو پول نتتو در بیار باو 100$ بازی؟ قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود یه زمانی پول نداشتم برم بیز ماهی هامو بفروشم اخرش یه خدا بیامرز بیز ورودی ده دلار گزاشته بود تونستم برم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 در 14 دقیقه قبل، MRALIAKBAR گفته است: قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود یه زمانی پول نداشتم برم بیز ماهی هامو بفروشم اخرش یه خدا بیامرز بیز ورودی ده دلار گزاشته بود تونستم برم دهنت در 14 دقیقه قبل، MRALIAKBAR گفته است: قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود یه زمانی پول نداشتم برم بیز ماهی هامو بفروشم اخرش یه خدا بیامرز بیز ورودی ده دلار گزاشته بود تونستم برم فالو کن بک بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 @Erfanb184شما باید در UCP تراکنش های فروشگاه رو بزنید و بعد روی بررسی مجدد کلیک کنید تا گلد به اکانتِ شما واریز گردد، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRALIAKBAR ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۲ در 01:26، AMiREpiCure گفته است: دهنت فالو کن بک بدم من همجنس فالو نمیکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 در 1 دقیقه قبل، MRALIAKBAR گفته است: من همجنس فالو نمیکنم فک کن تو دختری من پسر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 واسه منم یکبار اتفاق افتاد نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 دو بار 6ک گولد گرفتی بازم پولداری دادا من تهش تونستم تا الان 200 تا بگیرم نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 آقا مال منم یه زمانی اینتوری شد 4 تا 22k gold خریدم ولی یکیش نیومد اونم بعد از 2 هفته اومد. یعنی تو این 2 هفته به خودم ریدم. لطفا این باگ درس شه ممنون میشیم نقل قول سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۷ در 07:45، MASlH گفته است: دو بار 6ک گولد گرفتی بازم پولداری دادا من تهش تونستم تا الان 200 تا بگیرم نه به تو که 200 تا گرفتی به زور در ۱ ساعت قبل، TrynDamer گفته است: آقا مال منم یه زمانی اینتوری شد 4 تا 22k gold خریدم ولی یکیش نیومد اونم بعد از 2 هفته اومد. یعنی تو این 2 هفته به خودم ریدم. لطفا این باگ درس شه ممنون میشیم نه یه تو که 4 تا 22k گرفتی عجبااا نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 حس بدی نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۵ در 05:49، Erfanb184 گفته است: من چند روز پیش دوتا پک 6000تایی گلد خریدم اما یکیشو حواسم نبود بعد از پرداخت قبل از بازپشت به سایت پذیرنده (UCP) مرورگر رو بستم الان 4 روز میشه و پول برگشت هم نخورده یعنی رفته حساب سرور ولی گلد تو اکانت من نیومده ممنون میشم پیگیری کنید اسم توی بازی:Sir_Erfan حداقل رفرال هاشو برا ما میزدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.