رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ

TheScofield

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: Rowen.png

- توضیح کامل باگ: ببینید نمیدونم این باگه یا نه. شاید این مشکل فقط برای خودم باشه ولی چه باگ هست یا نیست خواهش میکنم راهنماییم کنین. خیلی با این اتفاق مشکل دارم. ببینید وقتی ما دکمه ی "Y" رو میزنیم، لیست دوستامون نمایان میشه. این لیست دوستان با پنجره ای مشکی میاد که برای کارهای زیادی از جمله پر کردن فرم Requestevent یا /Buy و... میاد. این پنجره معمولا اوقاتی میاد که ما میخایم از بین چند گزینه یکیو انتخاب کنیم (امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین که کدوم پنجره رو میگم). اکثر اوقات وقتی میخام از این پنجره برای هرکاری استفاده کنم، بازی کلا بسته میشه و Crash میشم. یعنی بلافاصله بعد از اینکه این پنجره باز میشه ارور میده که بازی Crash شد و با یک صدای ارور بازی بسته میشه. معمولا وقتی یک تایم زیادی بازی میکنم این اتفاق میفته. یعنی مثلا وقتی میرم توی بازی و لیست دوستان رو نگاه میکنم اتفاقی نمیفته ولی مثلا بعد از 15 دقیقه یا 30 دقیقه که دوباره میخام از این پنجره استفاده کنم، بازی Stop میشه و Crash میشم. لطفا بگین که مشکلش چیه؟ من فکر کردم مشکل از ویندوزه. ولی ویندوز سیستمو عوض کردم بازم درست نشد. فایل بازی رو یکبار دیگه دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم فرقی نکرد. خواهش میکنم بگین مشکلش چیه چون خودتون میدونین که چقد این مشکل میتونه آزار دهند باشه که بخاطر دیدن لیست دوستان توی بهترین لحظه های بازی Crash بشی و بازی بسته بشه.

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): عکس نیازی نداره.

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 1 ماه بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...