CoDeiNJeCTioN ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: تو قسمت مراحل ایجاد باگ گفته شده! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://s13.picofile.com/file/8403729268/sa_mp_152.png - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): کافیه موقعی که شما وانتد دارید یکی ادمین جیلتون کنه, کلا باگ میشه وانتدا پاک نمیشن, تکست درا های زمان وانتد همینجور در حال حرکته و Hide نمیشه و جالب ترش اینه که اگه یه پلیس بیاد تو جیل با تیر بزنه بهت دوباره میفتی جیل و کلا یه وضع افتضاح لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoDeiNJeCTioN ارسال شده در July 31, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 ظاهرا قرار نیس کسی باگو فیکس کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در 23 ساعت قبل، CoDeiNJeCTioN گفته است: ظاهرا قرار نیس کسی باگو فیکس کنه؟ باگ ها به صورت دوره ایی رسیدگی میشه و فعلا این دوره نیومده. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲ در 13:34، CoDeiNJeCTioN گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: تو قسمت مراحل ایجاد باگ گفته شده! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://s13.picofile.com/file/8403729268/sa_mp_152.png - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): کافیه موقعی که شما وانتد دارید یکی ادمین جیلتون کنه, کلا باگ میشه وانتدا پاک نمیشن, تکست درا های زمان وانتد همینجور در حال حرکته و Hide نمیشه و جالب ترش اینه که اگه یه پلیس بیاد تو جیل با تیر بزنه بهت دوباره میفتی جیل و کلا یه وضع افتضاح باگ نیست دوست عزیز زمانی که وانتذ دارید و توسط ادمین Ajail میشید وانتد دارید و cop میاد توی جیل شما رو arrest یا kill میکنه بستگی به وانتدتون داره. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 این چه ربطی داره کجاش باگه؟ شما فکر کن اعدام بخوای بشی بعد چاقو بخوری بری بیمارستان در بیای میگن چون چاقو خوردی دیگه اعدامت نکنیم گناه داری؟:| ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoDeiNJeCTioN ارسال شده در August 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 در 8 ساعت قبل، djamer گفته است: باگ نیست دوست عزیز زمانی که وانتذ دارید و توسط ادمین Ajail میشید وانتد دارید و cop میاد توی جیل شما رو arrest یا kill میکنه بستگی به وانتدتون داره. این قوانینو از خودت میگی؟ خودم بهتر میدونم که باگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در 17 ساعت قبل، djamer گفته است: باگ نیست دوست عزیز زمانی که وانتذ دارید و توسط ادمین Ajail میشید وانتد دارید و cop میاد توی جیل شما رو arrest یا kill میکنه بستگی به وانتدتون داره. البته اگه ریلوگ کنیم یا از بازی خارج بشیم دوباره بیایم خودکار وانتد از بین میره باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: در 13 ساعت قبل، CoDeiNJeCTioN گفته است: این قوانینو از خودت میگی؟ خودم بهتر میدونم که باگه اگه من rank 5 cop بودم بعدش leader شدم من بهتر میدونم چون خودم ajail کردم بعد رفتم arrest کردم گل پسر ویرایش شده August 8, 2020 توسط djamer King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoDeiNJeCTioN ارسال شده در August 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در 4 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: البته اگه ریلوگ کنیم یا از بازی خارج بشیم دوباره بیایم خودکار وانتد از بین میره کاملا درسته. اونایی که میگن باگ نیست فازشونو درک نمیکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در 22 دقیقه قبل، djamer گفته است: اگه من rank 5 cop بودم بعدش leader شدم من بهتر میدونم چون خودم ajail کردم بعد رفتم arrest کردم گل پسر من چرا تگ کردی من چون یه بار اون یکی اکانتم ادمین جیل شده بود و وانتد داشتم یه مشکلی شد مجبور شدم /qبدم دوباره بیام که وقتی اومدم دیدم وانتدم پاک شده باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 اطلاعات باگ ناقص است. باگی دیده نمی شود. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده