HaTeD ارسال شده در July 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: تو پینت بال مردم ولی حدود 1 دقیقه نمیتونستم بازی کنم و Quit بدم اخرم relog کردم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): این قسمت پینت بال فک کنم باگه چون دوستمم قبل من اینطور شد اینا kill شین اینطور میشه الان که بیشتر پلی دادم فهمیدم این باگ فقط تو PB نیستش این باگ هر وقت که kill میشم اتفاق میوفته البته نه همیشه راهکاره اینم اینه که از 1 جای بلند بپرید پایین تا اندازه بلند باشه که شما HP شید. ویرایش شده July 22, 2020 توسط Epsilon با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در July 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2020 در 2 ساعت قبل، Epsilon گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: تو پینت بال مردم ولی حدود 1 دقیقه نمیتونستم بازی کنم و Quit بدم اخرم relog کردم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): این قسمت پینت بال فک کنم باگه چون دوستمم قبل من اینطور شد اینا kill شین اینطور میشه الان که بیشتر پلی دادم فهمیدم این باگ فقط تو PB نیستش این باگ هر وقت که kill میشم اتفاق میوفته البته نه همیشه راهکاره اینم اینه که از 1 جای بلند بپرید پایین تا اندازه بلند باشه که شما HP شید. سلام و درود . برای من هم این باگ بوجود اومده امیدوارم حل بشه. بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱ در 20:43، Epsilon گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: تو پینت بال مردم ولی حدود 1 دقیقه نمیتونستم بازی کنم و Quit بدم اخرم relog کردم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): این قسمت پینت بال فک کنم باگه چون دوستمم قبل من اینطور شد اینا kill شین اینطور میشه الان که بیشتر پلی دادم فهمیدم این باگ فقط تو PB نیستش این باگ هر وقت که kill میشم اتفاق میوفته البته نه همیشه راهکاره اینم اینه که از 1 جای بلند بپرید پایین تا اندازه بلند باشه که شما HP شید نتت مشکل داشته دیساینس بودی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 در 13 دقیقه قبل، mahsamasoumi گفته است: نتت مشکل داشته دیساینس بودی یه باگ میخواستم گزارش بدم شک کردم باگ بازیه یا باگ از سروره. هیتمن هر دفعه میاد منو بکشه وقتی تو ماشین هستم بعد اینکه میکشه با اسنایپر از ماشین میفتم پایین و ریسپاون نمیشم تا موقعی که ماشینم رو یکی بترکونه یا کارجک کنه باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoDeiNJeCTioN ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 10 ساعت قبل، mahsamasoumi گفته است: دیساینس دیسینک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در July 25, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۳ در 00:25، mahsamasoumi گفته است: نتت مشکل داشته دیساینس بودی فکر نکنم چون بعد از اپدیت سرور این اتفاق بره من افتاد و اینکه فقط من نبودم ۳ نفرمون تو پینت بال ابنطوری میشدیم از اینا گذشته فعلا که درست شده ولی چیزی به من نرسید با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 در 7 ساعت قبل، Epsilon گفته است: فعلا که درست شده ولی چیزی به من نرسید درست نشده اون لحظه نتت مشکل داشته که اوکی شدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۳ در 00:40، 83mehrdad83 گفته است: بعد اینکه میکشه با اسنایپر از ماشین میفتم پایین و ریسپاون نمیشم تا موقعی که ماشینم رو یکی بترکونه یا کارجک کنه مخصوصا زمانی که سواره تاکسی باشی. دیروز یه نفر کنترکتم بود همین بلا سرش اومد. یارو کیل شد ولی رفته بود زیره زمین خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 Backtrack: https://git.arsacia.ir/Ali/goldengoose/issues/58 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 آیا این باگ فیکس شده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۹ در 17:47، Ali گفته است: آیا این باگ فیکس شده؟ بله این باگ زمانی اتفاق افتاد که لانچر آپدیت شد که خیلی وقته این باگ فیکس شده خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 بعده ریستارت سرور این جوری میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 برطرف شده. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده