DarkSky ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: صفحه 4 UCP تاریخچه فکشن دیگه پاک میشه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده : Factions log - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arving78 ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 (ویرایش شده) من رفتم نگاه کردم هیچ مشکلی نداشت ویرایش شده July 16, 2020 توسط Arving78 در دنیا جای کافی برای همه هست پس بجای اینکه جای کسی رو بگیری سعی کن جای خودت رو پیدا کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در July 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 دقت کن لاگ جوین شدن به FBI نیست کلا قبلا هم NR بود اونم نیست Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 ارع اگ دقت کردع باشی الان با این وضعیت موقع رجیستر R2 FBI شدی (جوین فکشن رو نزده). هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya80 ارسال شده در July 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2020 من هم چک کردم همچین باگی نبود. قبلا بین دوستات میگشتی لاشی پیدا میکردی الان باید بین لاشی ها بگردی دوست پیدا کنی!! --- --- Everyone has weaknesses, but I’m not everyone لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 باگ نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده