Omid ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: UTM_JoKeR به دلیل قطع بودن سرور نمیتوانستم به UCP بروم 10.07.2020 - توضیح کامل باگ: با عرض سلام خدمت مدیریت محترم بنده از دستور /CheckJob که استفاده میکنم که مشاهده کنم Job افراد فکشن رو میتونم مال بقیه اعضای فکشن های دیگر رو چک کنم توی عکس زیر میتونید مشاهده کنید که بنده Sub-Leader فکشن TTC هستم و میتونم مال بقیه رو چک کنم بعنوان مثال جناب Mc.Laren حالا نمیدونم این باگ هست یا خودتون خواستید این قابلیت رو سرور داشته باشه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 این باگ نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 2 دقیقه قبل، Ostad گفته است: این باگ نیست. در 27 دقیقه قبل، djamer گفته است: حالا نمیدونم این باگ هست یا خودتون خواستید این قابلیت رو سرور داشته باشه King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در ۱ ساعت قبل، Ostad گفته است: این باگ نیست. صحیح http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 (ویرایش شده) درود بر شما دسترسی و قابلیتی برای لیدر ها و ساب لیدر ها گذاشته شده که شما حتی اگه این دستور رو هم نداشته باشید Job شخص مورد نظر رو توی UCP میتونید چک کنید. پیروز باشید. ویرایش شده July 10, 2020 توسط AliBozorG لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۱ در 00:57، AliBozorG گفته است: دسترسی و قابلیتی برای لیدر ها و ساب لیدر ها گذاشته شده که شما حتی اگه این دستور رو هم نداشته باشید Job شخص مورد نظر رو توی UCP میتونید چک کنید. اوهوم هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 با سلام. این باگ نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده