AngryBoss ارسال شده در July 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2020 من یه اکانت داشتم قبلا به مدت ۱ ماه بن شد، رمزش یادم رفت، من تعداد زیادی جمیل دارم ولی یادم نیست که روی کدوم سیو بوده، اگه میشه کمک کنین ایمیلی که بازیم روش سیو شده رو پیدا کنم ممنون میشم، اسم اکانتم Angry_Boss نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۹ در 08:08، AngryBoss گفته است: من یه اکانت داشتم قبلا به مدت ۱ ماه بن شد، رمزش یادم رفت، من تعداد زیادی جمیل دارم ولی یادم نیست که روی کدوم سیو بوده، اگه میشه کمک کنین ایمیلی که بازیم روش سیو شده رو پیدا کنم ممنون میشم، اسم اکانتم Angry_Boss فهمیدی به منم بگو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۹ در 19:38، AngryBoss گفته است: من یه اکانت داشتم قبلا به مدت ۱ ماه بن شد، رمزش یادم رفت، من تعداد زیادی جمیل دارم ولی یادم نیست که روی کدوم سیو بوده، اگه میشه کمک کنین ایمیلی که بازیم روش سیو شده رو پیدا کنم ممنون میشم، اسم اکانتم Angry_Boss نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۹ در 08:08، AngryBoss گفته است: من یه اکانت داشتم قبلا به مدت ۱ ماه بن شد، رمزش یادم رفت، من تعداد زیادی جمیل دارم ولی یادم نیست که روی کدوم سیو بوده، اگه میشه کمک کنین ایمیلی که بازیم روش سیو شده رو پیدا کنم ممنون میشم، اسم اکانتم Angry_Boss نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.