epic82 ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 سلام فک کنم این مشکل فقط برای منه وقتی میرم جا /angel سه گزینه بیشتر نیست(leader board/angel heal/respawn)گزینه پکیج نیست و در این صورت من گانی ندارم که به boss حمله کنم با اینکه لیسانس گان دارم... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 کلا همون فکر کنم 3تا گزینه هست و گزینه وسطی بهتون گان میده عکس بدید از این موضوع. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
epic82 ارسال شده در July 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 (ویرایش شده) ادمین گفت گزینه packages باید باشه ویرایش شده July 6, 2020 توسط epic82 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 در 3 ساعت قبل، epic82 گفته است: ادمین گفت گزینه packages باید باشه گزینه وسطی بهتون گان میده. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 (ویرایش شده) Bless by angelic Revive را انتخاب کرده و بعد از هر بار که مردید به صورت اتوماتیک در کنار Angel ریسپاون ( Respawn ) میشید و تفنگ های مختلفی برای کشتن باس به شما میده. ( در صورتی که لایسنس گان داشته باشید ( /Licenses ) ) ویرایش شده July 6, 2020 توسط AliBozorG لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 . >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 این باگ نیست، زمانی که Revive دریافت کنید اتوماتیک تفنگ دریافت می کنید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده