ThePunisheR ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام زمانی که در دسته متوسط بودم موقع وار هر 10 الی 20 دقیقه (حالا زمانش زیاد مهم نیست) وقتی دستور /myactivity رو میزدم میدیدم که دستور "گاهی" اپدیت نمیشه مثلا من در وار اولم بعد از ورود به فکشن 23 کیل داشتم ولی وقتی از دستور /myactivity استفاده کردم دیدم تعداد کیل رو 5 نوشته و گفتم شاید بعد از وار بروز میشه که نشد؛ و همینطور وقتی در وار آخر قبل به بدترین شکل ممکن ساطوری شدیم و هر کدوم از ممبرا گفتن حداقل 20؛30 بار مردن (از جمله خود من ) باز هم دیدم تعداد مرگ ها به طور کامل ثبت نشده و حتی موقع میتینگ و بعد از چک اکتیویتی بقیه هم همینو گفتن . - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): الان دیگه دسته متوسط نیستم وگرنه با فیلم اثبات میکردم هرچند این موضوع رو از هرکدوم ممبرای دسته متوسط میتونید بپرسید. توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): موقع وار و یا بعد وار تعداد کیل ها و مرگ هارو از پنجره پایین صفحه (که موقع وار نمایش داده میشه) با تعداد اونها در /myactivity مقایسه کنید واضحه.(ضمنن همه این موارد در turf بوده و مطلعم کیل خارج از turf ثبت نمیشه) Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در July 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۹ در 21:40، ImPunisher گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام زمانی که در دسته متوسط بودم موقع وار هر 10 الی 20 دقیقه (حالا زمانش زیاد مهم نیست) وقتی دستور /myactivity رو میزدم میدیدم که دستور "گاهی" اپدیت نمیشه مثلا من در وار اولم بعد از ورود به فکشن 23 کیل داشتم ولی وقتی از دستور /myactivity استفاده کردم دیدم تعداد کیل رو 5 نوشته و گفتم شاید بعد از وار بروز میشه که نشد؛ و همینطور وقتی در وار آخر قبل به بدترین شکل ممکن ساطوری شدیم و هر کدوم از ممبرا گفتن حداقل 20؛30 بار مردن (از جمله خود من ) باز هم دیدم تعداد مرگ ها به طور کامل ثبت نشده و حتی موقع میتینگ و بعد از چک اکتیویتی بقیه هم همینو گفتن . - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): الان دیگه دسته متوسط نیستم وگرنه با فیلم اثبات میکردم هرچند این موضوع رو از هرکدوم ممبرای دسته متوسط میتونید بپرسید. توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): موقع وار و یا بعد وار تعداد کیل ها و مرگ هارو از پنجره پایین صفحه (که موقع وار نمایش داده میشه) با تعداد اونها در /myactivity مقایسه کنید واضحه.(ضمنن همه این موارد در turf بوده و مطلعم کیل خارج از turf ثبت نمیشه) زمانی که اتک میزنید تعداد کیل ها حساب میشه و تعداد کشته حساب نمیشه و زمانی که باید از تورف دفاع کنید تعداد کشته شدن شما حساب میشه و اگر ۱۰۰۰ تا ام کیل کنید حساب نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۰ در 03:34، Gang گفته است: زمانی که اتک میزنید تعداد کیل ها حساب میشه و تعداد کشته حساب نمیشه و زمانی که باید از تورف دفاع کنید تعداد کشته شدن شما حساب میشه و اگر ۱۰۰۰ تا ام کیل کنید حساب نمیشه واو هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 Backtrack:https://git.arsacia.ir/Ali/goldengoose/issues/57 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 آیا این باگ فیکس شده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در January 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 در 5 ساعت قبل، Ali گفته است: آیا این باگ فیکس شده؟ والا دیگه دسته متوسط نیستم، زحمتش با خودتون Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 29, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 از اعضای دسته متوسط خواهش می شود در صورتی که با این مشکل برخورد کردند گزارش دهند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 باگ برطرف شده. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده