DeLon ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من توی دسته متوسط هستم و باید برای وار ها در لانچر حضور داشته باشم ولی نمیشه.لطفا راهنمایی کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 یک فایل پاک شده همونی که نوشته که ممکنه از انتی ویروست باشه و اونو ویروس حساب کرده و پاک کرده یک بار انتی ویروسو خاموش کن (سیستم) و لانچرو از گوشی دانلود کن با یو اس بی بریز رو سیستم ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در June 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 انتی ویروس ندارم داش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 (ویرایش شده) در 47 دقیقه قبل، DeLon گفته است: انتی ویروس ندارم داش باسلام لانچرتون رو از اول نصب کنید و از نبود برنامه آنتی ویروس اطمینان حاصل کنید ضمنا شما میتوانید در تاپیک مخصوص این مشکل arsacia.ir/i پست بزارید تا مشکل شما بررسی شود ویرایش شده June 28, 2020 توسط Original 1 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 سلام منم نمیتونم بعد از چند بار که بازی میکنم میگه باید بازی رو دوباره نصب کنید . بعد دوباره نصب میکنم دوباره بعد از چند بار همینو میگه . مشکل از کجاست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 در 35 دقیقه قبل، amirking گفته است: سلام منم نمیتونم بعد از چند بار که بازی میکنم میگه باید بازی رو دوباره نصب کنید . بعد دوباره نصب میکنم دوباره بعد از چند بار همینو میگه . مشکل از کجاست؟ با سمپ هم همین مشکل رو دارید؟ باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 در 36 دقیقه قبل، amirking گفته است: سلام منم نمیتونم بعد از چند بار که بازی میکنم میگه باید بازی رو دوباره نصب کنید . بعد دوباره نصب میکنم دوباره بعد از چند بار همینو میگه . مشکل از کجاست سیستمت ویروسیه و حجم فایل vorbis رو دستکاری میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 در 31 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: با سمپ هم همین مشکل رو دارید؟ خیر در 30 دقیقه قبل، mahsamasoumi گفته است: سیستمت ویروسیه و حجم فایل vorbis رو دستکاری میکنه خوب الان باید چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 در 3 ساعت قبل، amirking گفته است: خوب الان باید چیکار کنم؟ من قبلا این مشکل رو داشتم و اینطوری رفع شد , سادست ولی شاید کار کنه : 1.کلا لانچر و فایل های مربوط به لانچرو پاک کن 2. داخل یه درایو دیگه بازی و لانچرو نصب کن و مطمعن شو که انتی ویروس خاموشه (فایل بازی رو دوباره اکسترکت کن ) امیدوارم مشکلت حل بشه Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 در 4 ساعت قبل، amirking گفته است: خوب الان باید چیکار کنم توی یه تاپیک گزاشتن بچه ها فکر کنم multi m سرچ کن میاد برات ۱-دانلودش کن ۲-لانچر رو حذف کن ۳-فایل vorbis رو از داخله multi m بریز تو پوشه بازیت و move and replace بزن ۴-لانچرو نصب کن دوباره میره تو بازی هر سری سیستمو خاموش روشن میکنی باید همین کارارو کنی دقیقا همین مشکل من بود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۹ در 21:10، mahsamasoumi گفته است: توی یه تاپیک گزاشتن بچه ها فکر کنم multi m سرچ کن میاد برات ۱-دانلودش کن ۲-لانچر رو حذف کن ۳-فایل vorbis رو از داخله multi m بریز تو پوشه بازیت و move and replace بزن ۴-لانچرو نصب کن دوباره میره تو بازی هر سری سیستمو خاموش روشن میکنی باید همین کارارو کنی دقیقا همین مشکل من بود سلام این روش که گفتی کار نکرد در در ۱۳۹۹/۴/۹ در 20:47، ImPunisher گفته است: من قبلا این مشکل رو داشتم و اینطوری رفع شد , سادست ولی شاید کار کنه : 1.کلا لانچر و فایل های مربوط به لانچرو پاک کن 2. داخل یه درایو دیگه بازی و لانچرو نصب کن و مطمعن شو که انتی ویروس خاموشه (فایل بازی رو دوباره اکسترکت کن ) امیدوارم مشکلت حل بشه با سلام این کار رو هم که انجام دادم فعلا یک بار بالا اومد ببینم چی میشه . ولی ممنون از شما دو انسان شریف بابت راهنمایی ببخشید دوستلن ولی دوباره گفت باید بازی را دوباره نصب کنید |: . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 خواهش می کنم Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 در 3 ساعت قبل، amirking گفته است: سلام این روش که گفتی کار نکرد درست انجام ندادی که درست نشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 درست انجامش دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۸ در 17:06، DeLon گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من توی دسته متوسط هستم و باید برای وار ها در لانچر حضور داشته باشم ولی نمیشه.لطفا راهنمایی کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): مودِ فونت و اینجور چیزا نریختی توی پوشه ی بازی؟ اگر مود یا چیت داری، پاک کن. لانچر و بازی رو هم پاک کن، مجددا نصب کن. 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در July 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2020 از راهنماییتون ممنونم,پاک کرذم دوباره نصب کردم اوکی شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 در 10 ساعت قبل، DeLon گفته است: از راهنماییتون ممنونم,پاک کرذم دوباره نصب کردم اوکی شد. فدات، خوشحالم که درست شد. 100کا رد کن بیاد. 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در July 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2020 بعضی وقتا لانچر منم ارور میده مخصوصا موقع اپدیت ولی با سمپ میتونم برم من کلا همه چیو پاک میکنم نصب میکنم بعد لانچر 1 اپدیت میکنه و همه چی اوکی میشه با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MESSI ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 (ویرایش شده) سلام من یکی از دوستام میخواهد با لانچر وارد بشود اما هرچی روی play میزند هیچ اتفاقی نمی افتد و اما با samp وارد بازی میشود باید چیکار کند لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم ویرایش شده August 12, 2020 توسط Amin1410 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROG ارسال شده در August 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۴/۸ در 22:48، DeLon گفته است: انتی ویروس ندارم داش Windows Defender کار خودشو میکنه به تو کاری نداره اجازه بدی یا نه الانم یه Reinstall Launcher بزنی اوکی میشه یادت باشه که همیشه Windows Defender رو off کنی چون همچی رو نابود میکنه حتی کرک نرم افزار هارو هم پاک میکنه ویرایش شده August 14, 2020 توسط ROG اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MESSI ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 سلام من یکی از دوستام میخواهد با لانچر وارد بشود اما هرچی روی play میزند هیچ اتفاقی نمی افتد و اما با samp وارد بازی میشود باید چیکار کند لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده