Original ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 خب خب خب وقت این شد که کلن کینگ پاور رو با تگ کلن [ALI] ( تگ کلنشون تو حلقم) پاره کنیم @alihojati2006 خب مثکه شما خیلی فشار خوردی از اینکه تو وار ها یک کیل هم نمیتونستی بگیری، به نوبانه ترین شکل شکایت کردی شما که جنبه ی باخت نداری و قرص فشار مصرف نمیکنید پیشنهاد میکنم اصلا کلن نزن گلم شما شکایتت هزارتا غلط داره که نوب بودن شمارو کاملا نشون میده 1- تایتل اشتباه 2- فرم اشتباه 3- فعال نبودن تایم استمپ 4- فعال نبودن /WhoKill 5- از اینکه نمیتونید بزنید مارو فشار خوردید و کال 110 دادید. 6- تو فروم چیزی به نام امضا داریم، شما نباید سخنان حکیمانه رو داخل پست شکایت بنویسی. 7- شما 18 نفر رو نام بردی که هیچکدوم تو عکسات نیستن 8- مجازات این کار /Call 110 میباشد. قرص فشار مصرف نکردن شما در شکایت کاملا واضحه و فقط خواستی که یه شکایتی بکنی @TheVisage @83mehrdad83 فیلم وار باهاشون رو بزارید بخندیم در ضمن آقای علی حجتی شما بعد از مردن تو وار تازه میگید Ez Ez، و اس ام اس میدید که فیلم دارم از وار همتونو کیل کردم #شمه_ثظ نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alihojati2006 ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 در 10 دقیقه قبل، Original گفته است: خب خب خب وقت این شد که کلن کینگ پاور رو با تگ کلن [ALI] ( تگ کلنشون تو حلقم) پاره کنیم @alihojati2006 خب مثکه شما خیلی فشار خوردی از اینکه تو وار ها یک کیل هم نمیتونستی بگیری، به نوبانه ترین شکل شکایت کردی شما که جنبه ی باخت نداری و قرص فشار مصرف نمیکنید پیشنهاد میکنم اصلا کلن نزن گلم شما شکایتت هزارتا غلط داره که نوب بودن شمارو کاملا نشون میده 1- تایتل اشتباه 2- فرم اشتباه 3- فعال نبودن تایم استمپ 4- فعال نبودن /WhoKill 5- از اینکه نمیتونید بزنید مارو فشار خوردید و کال 110 دادید. 6- تو فروم چیزی به نام امضا داریم، شما نباید سخنان حکیمانه رو داخل پست شکایت بنویسی. 7- شما 18 نفر رو نام بردی که هیچکدوم تو عکسات نیستن 8- مجازات این کار /Call 110 میباشد. قرص فشار مصرف نکردن شما در شکایت کاملا واضحه و فقط خواستی که یه شکایتی بکنی @TheVisage @83mehrdad83 فیلم وار باهاشون رو بزارید بخندیم در ضمن آقای علی حجتی شما بعد از مردن تو وار تازه میگید Ez Ez، و اس ام اس میدید که فیلم دارم از وار همتونو کیل کردم #شمه_ثظ عزیزم # رو درست بنویس # رفت تو حلقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 در 19 دقیقه قبل، alihojati2006 گفته است: عزیزم # رو درست بنویس # رفت تو حلقم جوابی نداری بدی که صورت مسئله رو پاک کن 1 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 در 25 دقیقه قبل، alihojati2006 گفته است: عزیزم # رو درست بنویس # رفت تو حلقم قضیه اینه که شکایت کنیم؟ اسپم،فحاشی،Non_rp،Kamikaze،شکایت های بی مورد و ... هست که میتونم با مدرک شکایت کنم آقای علی حجتی 14ساله. پ.ن:این همه شکایت رو من خودم میتونم انجام بدم به غیر از من بیش از 60نفر که مدرک دارند میتونند شکایت کنند.☺ 2 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 خب آقای علی حجتی همینجا بهتره بای بدی شما ممبرت اونقدری نوبه که نمیدونه چجوری باید شکایت کنه و اسکرین بگیره و برای کسانی که یک سالی میشه تو آرساکیا هستند شاخ میشی @alihojati2006 شما برو روی ممبر هات کار کن که نحوه ی شکایتو بهشون یاد بدی هرچند خودتم فرم رو درست پر نمیکنی برا شکایت نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 (ویرایش شده) @alihojati2006 چیشد زبونت بند اومد؟ بیا اون فیلمی که طبق ادعای ۸ نفر از مارو کیل کردی بدون کیل شدنت بده هرچند اونقدر فشار میخوری از کیل شدنت که زنگ میزنی پلیس http://8upload.ir/uploads/f15880255.mp4 این فیلم رو انتشار میدی و میگی توسط اراذل و اوباش کشته شدم و حتی یک کیل هم نمیتونی بگیری و دوستت فشاری میشه و کال ۱۱۰ میده #فشاری_نباشیم ویرایش شده June 29, 2020 توسط Original نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 اینم اتک تکی بنده 1به 5 که همشونو زدم. البته اخرش مجبور شدن مولتی بیارن و وانتد بدن . البته از حق نگذریم خودشون بعد کاری که میکنم اعتراف کردند @FoRoDo @ZedOne @TheVisage @GelofeN @Original @OpieWinston @Cuthbert @alihojati2006 @Sabriel @TaYrAnT @RoFF7 @Mr051 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 (ویرایش شده) خدایی نوبا زیاد شدن تو سرور کی به این نوبا گفت کلن بزنین اونم با تگ [ALI] انقد آدم نوب میشه؟ @Original شما هدایتشون کن در 2 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: البته از حق نگذریم خودشون بعد کاری که میکنم اعتراف کردند یا امامزاده بیژن عجب نوبایی حاجی نوب دیده بودم ولی نه در این حد ویرایش شده June 30, 2020 توسط Cuthbert 1 نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 @alihojati2006 چرا رفتی تو غار ساکت شدی؟نگرانتم اون فیلمه که میگفتی 8 نفرو تو وار بدون مردن کیل کردم هم بده، یا بیخودی ادعا نکن چون خودت 8 بار مردی نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 در در ۲۰۲۰/۰۶/۲۷ در 21:45، alihojati2006 گفته است: عزیزم # رو درست بنویس # رفت تو حلقم چه ربطی داشت چی رفت تو حلقت؟ من فرو میکنما ممدم هم نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 #هیس_نوب_ها_فریاد_نمیزنند ناموصا اینا با چ امیدی کلن زدن نمیفهمم نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tina ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 BAHL نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GHIYAM ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 خدایی شکایت و شکایت بازی یکم بچه بازی نیست؟ دنیای گیم رو انقد جدی نگیریداگه فایت میدین pb یا dm میکنید ازش لذت ببرید نه اینکه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در پنجشنبه در 15:56 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:56 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در پنجشنبه در 15:57 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:57 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.