AmirBoT ارسال شده در شنبه در 18:45 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:45 با سلام خدمت ادمین زحمت کش @Olden ۱ـ اسمت چیه جیگر ۲ـ چند سالته؟ ۳ـ چند وقته در تیم Staff حضور دارید ۴ـ راز موفقیت تون به عنوان کسی که یکی از قدیمی ترین های Staff چیه؟ ۵ـ زمانی که Clan [M] رو خریدید فکر میکردید بالای دوسال این کلن رو داشته باشید؟ ۶ـ اگر متوجه شید رفیق صمیمی تون در کلن خودتو داره از نرم افزار های Cheat و تقلب استفاده میکنه که واکنشی دارید ۷ـ اگر رفیق صمیمی تون که از نظر گانری مهارت بالایی داشته باشه و از کلن شما بره آیا برای برگرداندن آن تلاشی میکنید؟ ۸ـ اگه بتوانید کلن [M] رو با کلن [GT] معاوضه کنید بدون اینکه چیزی بدید این کارو میکنید؟ آیا ارزش اموال براتون مهمه یا خاطرات؟ ۹ـ دوست دختر داری؟ ۱۰ـ اگه به دلیل اشتباهات و سهل انگاری های خودتون از Staff بیان بیرون آیا بازم Play میدید؟ ۱۱ـ بهترین رفیقاتون در تیم که دیگه در تیم حضور ندارند(تیم ادمینی)؟ ۱۲ـ اگه بتونید یه قبیله رو از آرساکیا حذف کنید اون چه قبیله ایی هست؟ ۱۳ـ کلن تونو که بلاخره باید یک روز بفروشید چه زمانی را برای فروش فکر میکنید؟ تمامی سوالات سعی کردم آنچنان شخصی نباشه و اگر سوالی فکر کردید مورد پسند نیست میتوانید پاسخگو نباشد 2 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129375-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-olden/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در شنبه در 21:40 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:40 درود خدمت شما دوست عزیز مرسی که بنده رو دعوت فرمودید تا پاسخگوی سوالات شما (با عنوان صندلی داغ) باشم🌹 13 ساعت قبل، AmirBoT گفته است: با سلام خدمت ادمین زحمت کش @Olden ۱ـ اسمت چیه جیگر؟ علیرضا هستم، رفقا علی صدام میزنن ۲ـ چند سالته؟ 24 ۳ـ چند وقته در تیم Staff حضور دارید؟ به طور کلی از 2021 در بخش لیدری و هلپری فعالیتم رو شروع کردم و ادامه دادم ۴ـ راز موفقیت تون به عنوان کسی که یکی از قدیمی ترین های Staff چیه؟ اینه که کار خودم رو انجام بدم و سمت حاشیه نرم ۵ـ زمانی که Clan [M] رو خریدید فکر میکردید بالای دوسال این کلن رو داشته باشید؟ به دلیل علاقه ای که به این کلن داشتم بله ۶ـ اگر متوجه شید رفیق صمیمی تون در کلن خودتو داره از نرم افزار های Cheat و تقلب استفاده میکنه که واکنشی دارید؟ بچه هامون نیازی به Cheats ندارن، خودشون یه پا Cheat هستند ۷ـ اگر رفیق صمیمی تون که از نظر گانری مهارت بالایی داشته باشه و از کلن شما بره آیا برای برگرداندن آن تلاشی میکنید؟ هر جا که دوست داشته باشه میتونه بره ۸ـ اگه بتوانید کلن [M] رو با کلن [GT] معاوضه کنید بدون اینکه چیزی بدید این کارو میکنید؟ به هیچ عنوان، MonsterS ارزش معنوی داره آیا ارزش اموال براتون مهمه یا خاطرات؟ مهم ترینش خاطراتیه که کنار رفقا شکل میگیره ۹ـ دوست دختر داری؟ آره @ShibeMarG ۱۰ـ اگه به دلیل اشتباهات و سهل انگاری های خودتون از Staff بیان بیرون آیا بازم Play میدید؟ یک بار این قضیه پیش اومد و استعفا دادم، در حال حاضر اینجا هستم ۱۱ـ بهترین رفیقاتون در تیم که دیگه در تیم حضور ندارند(تیم ادمینی)؟ @Karim@Martyn@Arvan@AmiirHosseiN@Empty@Tijay@AliExpert@SFC@Mortezaa@Wine@LiN@Roya@Abdollah@DictatoR@Puri@Danth@Nuclear@ORTEGA ۱۲ـ اگه بتونید یه قبیله رو از آرساکیا حذف کنید اون چه قبیله ایی هست؟ مشکلی با کسی نداریم ۱۳ـ کلن تونو که بلاخره باید یک روز بفروشید چه زمانی را برای فروش فکر میکنید؟ کلن مثل خونواده میمونه، پس هیچ وقت تمامی سوالات سعی کردم آنچنان شخصی نباشه و اگر سوالی فکر کردید مورد پسند نیست میتوانید پاسخگو نباشد 2 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129375-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-olden/#findComment-1344696 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در یکشنبه در 03:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 03:45 نقل قول علی جون هم نشست رو صندلی داغو ایندفعه نوبت منه که آتیش روشن کنم😁 1. یک دکمه جلوت هست؛ با زدنش ۱۰۰ میلیارد تومان میگیری، ولی هزار نفر تو دنیا به صورت رندوم میمرن. دکمه رو میزنی یا نه؟ 2. بین خوندن فکر همه یا اینکه هیچکس نتونه فکر تو رو بخونه، کدوم رو انتخاب میکنی؟ 3. دوست داری ۱۰۰ سال به گذشته بری یا ۱۰۰ سال به آینده؟ 4. اگه فقط یک سؤال از جهان میتونستی بپرسی و جوابش قطعاً درست بود چی میپرسیدی؟ 5. دوست داری زمان رو متوقف کنی یا به گذشته برگردی؟ 6. اگه میتونستی ذهن یک نفر رو بخونی، چه کسی رو انتخاب میکردی؟ 7. اگه میتونستی یکی از قوانین طبیعت رو عوض کنی، چه قانونی رو عوض میکردی؟ 8. اگه فقط یک نفر بتونه حقیقت کامل تو رو بفهمه، چه کسیو انتخاب میکردی برای این کار؟ 9. دوست داری حقیقت رو بشنوی حتی اگه خیلی تلخ باشه؟ 10. بدترین کاری که از روی عصبانیت انجام دادی چی بوده؟ 11. اگه فقط یک مهارت رو میشد تو یک ثانیه یاد گرفت چه چیزی رو انتخاب میکردی؟ 12. بهترین نصیحتی که شدی توسط چه کسی و چی بود؟ 13. اگه مجبور باشی یکی از حواس پنجگانهات رو از دست بدی، کدوم رو انتخاب میکنی؟ 14. دوست داری آینده ۱۰ سال بعدت رو ببینی؟ 15. اگه یک روز رئیس کل دنیا باشی، اولین قانونی که تصویب میکنی چیه؟ 16. اگه بفهمی بهترین دوستت پشت سرت بد گفته، اول چی کار میکنی؟ 17. اگه یک کتاب وجود داشت که تمام آینده زندگیت داخلش نوشته شده بود، میخوندیش؟ 18. فرض کن هر دروغی که بگی فوراً همه باور کنن؛ اولین دروغت چی میبود؟ 19. اگه فقط ۲۴ ساعت وقت داشتی هر کاری انجام بدی و هیچ قانونی هم وجود نداشت، چه میکردی؟ 20. چه چیزی میتونه باعث بشه اعتماد کاملت به یک نفر از بین بره؟ 21. اگه میتونستی یک سیاره جدید بسازی، اولین قانونش چی بود؟ 22. فرض کن باید تا آخر عمر فقط تو یک فصل (بهار، تابستان، پاییز یا زمستان)زندگی کنی کدوم رو انتخاب میکنی؟ 23. اگه قرار باشه یک نفر تمام چتهای گذشتهات رو بخونه، از چت با چه کسی بیشتر میترسی؟ 😂 24. کدوم سؤال رو همیشه دوست داشتی کسی ازت بپرسه ولی هیچکس نپرسیده؟ 25. اگه قرار بود تمام انسانها فقط یک جمله از تو رو به یاد داشته باشن، اون جمله چی بود؟ 26. به نظرت توی رفاقت، وفاداری مهمتره یا صداقت؟ چرا؟ 27. اگه رفیقت با کسی که قبلاً باهاش مشکل داشتی صمیمی بشه، چه حسی پیدا میکنی؟ 28 .تا حالا شده حس کنی یکی از رفیقات فقط وقتی بهت نیاز داره سراغت میاد؟(اگه آره کی) ببخشید سوالا زیاد بود دیگه(نبخشی هم مهم نیست😅) بوس❤️ در من گورستانیست به نامَم که در آن هِزاران من مُرده، این من که میبینی از دَرون درد متولد شده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129375-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-olden/#findComment-1344838 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در دیروز در 07:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:57 در ۱۴۰۵/۵/۱۱ در 01:10، Olden گفته است: درود خدمت شما دوست عزیز مرسی که بنده رو دعوت فرمودید تا پاسخگوی سوالات شما (با عنوان صندلی داغ) باشم🌹 ممنون که من رو تگ نکردی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129375-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-olden/#findComment-1346475 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در 13 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دقیقه قبل در ۱۴۰۵/۵/۱۱ در 07:15، ShibeMarG گفته است: 1. یک دکمه جلوت هست؛ با زدنش ۱۰۰ میلیارد تومان میگیری، ولی هزار نفر تو دنیا به صورت رندوم میمرن. دکمه رو میزنی یا نه؟ آره، هم اون ۱۰۰۰ نفر راحت میشن هم من 😂 2. بین خوندن فکر همه یا اینکه هیچکس نتونه فکر تو رو بخونه، کدوم رو انتخاب میکنی؟ یکم مشکل ساز میشه اینکه بتونی فکر بقیه رو بخونی، چون دیگه به هیچکی اعتماد نمیکنی، اما آره ترجیح میدم فکر بقیه رو بخونم 3. دوست داری ۱۰۰ سال به گذشته بری یا ۱۰۰ سال به آینده؟ ۱۰۰ سال به گذشته برگردم 4. اگه فقط یک سؤال از جهان میتونستی بپرسی و جوابش قطعاً درست بود چی میپرسیدی؟ اینه که آیا زندگی پس از مرگ واقعیه یا خیر 5. دوست داری زمان رو متوقف کنی یا به گذشته برگردی؟ به گذشته برگردم تا بشه اشتباهات رو جبران کنم 6. اگه میتونستی ذهن یک نفر رو بخونی، چه کسی رو انتخاب میکردی؟ Donald Trump 7. اگه میتونستی یکی از قوانین طبیعت رو عوض کنی، چه قانونی رو عوض میکردی؟ اینکه ظالم باشی تا بهت ظلم نشه 8. اگه فقط یک نفر بتونه حقیقت کامل تو رو بفهمه، چه کسیو انتخاب میکردی برای این کار؟ هیچکی 9. دوست داری حقیقت رو بشنوی حتی اگه خیلی تلخ باشه؟ ترجیح میدم یک سری حقایق رو نشنوم، چون ممکنه بعدش زندگی بی معنی به نظر بیاد 10. بدترین کاری که از روی عصبانیت انجام دادی چی بوده؟ شکستن دل اطرافیان 11. اگه فقط یک مهارت رو میشد تو یک ثانیه یاد گرفت چه چیزی رو انتخاب میکردی؟ علوم غریبه 12. بهترین نصیحتی که شدی توسط چه کسی و چی بود؟ من اگر کسی نصیحتم کنه بر عکسش رو انجام میدم 😂 13. اگه مجبور باشی یکی از حواس پنجگانهات رو از دست بدی، کدوم رو انتخاب میکنی؟ لامسه 14. دوست داری آینده ۱۰ سال بعدت رو ببینی؟ آره 15. اگه یک روز رئیس کل دنیا باشی، اولین قانونی که تصویب میکنی چیه؟ رعایت عدالت اجتماعی 16. اگه بفهمی بهترین دوستت پشت سرت بد گفته، اول چی کار میکنی؟ شاید ناراحت بشم یه مدت اما مهم نیست واسم، شا 17. اگه یک کتاب وجود داشت که تمام آینده زندگیت داخلش نوشته شده بود، میخوندیش؟ صد درصد 18. فرض کن هر دروغی که بگی فوراً همه باور کنن؛ اولین دروغت چی میبود؟ میگفتم من بتمنم 19. اگه فقط ۲۴ ساعت وقت داشتی هر کاری انجام بدی و هیچ قانونی هم وجود نداشت، چه میکردی؟ نمیشه اینجا گفت، ممکنه به سمت گونی هدایت بشم 20. چه چیزی میتونه باعث بشه اعتماد کاملت به یک نفر از بین بره؟ اینکه حقیقتی که سال ها میدونم ازش دروغی بیش نباشه 21. اگه میتونستی یک سیاره جدید بسازی، اولین قانونش چی بود؟ ورود خانم ها ممنوع 22. فرض کن باید تا آخر عمر فقط تو یک فصل (بهار، تابستان، پاییز یا زمستان)زندگی کنی کدوم رو انتخاب میکنی؟ بهار 23. اگه قرار باشه یک نفر تمام چتهای گذشتهات رو بخونه، از چت با چه کسی بیشتر میترسی؟ 😂 چت با تو و @Kawasaki😂 24. کدوم سؤال رو همیشه دوست داشتی کسی ازت بپرسه ولی هیچکس نپرسیده؟ چیزی مد نظرم نیست 25. اگه قرار بود تمام انسانها فقط یک جمله از تو رو به یاد داشته باشن، اون جمله چی بود؟ کچل 26. به نظرت توی رفاقت، وفاداری مهمتره یا صداقت؟ چرا؟ هر دوش، اما صادق نباشه وفادار هم نمیمونه، تجربه ثابت کرده اینو 27. اگه رفیقت با کسی که قبلاً باهاش مشکل داشتی صمیمی بشه، چه حسی پیدا میکنی؟ حس خوبی نداره، شاید باهاش سرد میشدم 28 .تا حالا شده حس کنی یکی از رفیقات فقط وقتی بهت نیاز داره سراغت میاد؟(اگه آره کی) نه، رفیقا همشون مشتی ان، حتی در بد ترین شرایط هم کنارم بودن، یک نمونش @Shahrooz🌹 ببخشید سوالا زیاد بود دیگه(نبخشی هم مهم نیست😅) بوس❤️ >> ❤️❤️❤️ اینم از پاسخ سوالای عشقم ❤️ در ۱۴۰۵/۵/۱۲ در 11:27، Shahrooz گفته است: ممنون که من رو تگ نکردی اگه منظورت اون سواله تو اصلا با من ادمین نبودی، قبل من بودی 😂💔👀 من کسایی رو تگ کردم که همزمان با من ادمین بودن لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/129375-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-olden/#findComment-1349401 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری