TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 سلام میخواستم بپرسم چطور میشه وقتی یک تاپیک یا پست گذاشتم اونو پاک کنم که دیگران نبینن؟ نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 5 ساعت قبل، Shxyan گفته است: سلام میخواستم بپرسم چطور میشه وقتی یک تاپیک یا پست گذاشتم اونو پاک کنم که دیگران نبینن؟ سلام درود. فکر نمیکنم همچین امکانی برای ما وجود داشته باشه. من خودم به پی ام ناظرین داخل انجمن پیام میدم و میگم پست رو پنهان کنند نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، Shxyan گفته است: سلام میخواستم بپرسم چطور میشه وقتی یک تاپیک یا پست گذاشتم اونو پاک کنم که دیگران نبینن؟ کسایی که رنک هلپری دارن میتونن مال خودشونو هاید کنن کسایی هم که ادمینن مال بقیه ویرایش شده June 22, 2020 توسط GelofeN نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 در 9 ساعت قبل، Original گفته است: سلام درود. فکر نمیکنم همچین امکانی برای ما وجود داشته باشه. من خودم به پی ام ناظرین داخل انجمن پیام میدم و میگم پست رو پنهان کنند سلام. آها باشه مرسی در 9 ساعت قبل، GelofeN گفته است: کسایی که رنک هلپری دارن میتونن مال خودشونو هاید کنن کسایی هم که ادمینن مال بقیه سلام. مرسی. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 در 20 ساعت قبل، GelofeN گفته است: کسایی که رنک هلپری دارن میتونن مال خودشونو هاید کنن کسایی هم که ادمینن مال بقیه عه هلپر میتونه پست خودشو پاک کنه؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 در 10 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: عه هلپر میتونه پست خودشو پاک کنه؟ اری نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲ در 21:25، Shxyan گفته است: سلام میخواستم بپرسم چطور میشه وقتی یک تاپیک یا پست گذاشتم اونو پاک کنم که دیگران نبینن؟ کسانی که رنک فروم دارن در در ۱۳۹۹/۴/۳ در 02:32، GelofeN گفته است: کسایی که رنک هلپری دارن میتونن مال خودشونو هاید کنن کسایی هم که ادمینن مال بقیه خیر عزیزم ادمین ها هم مال خودشون تمامی کسانی که داخل فروم رنک دارن (هر رنکی: Vip, Helper, Leader, Admin, Supervisor va....) میتونن. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در 19 ساعت قبل، Abner گفته است: کسانی که رنک فروم دارن خیر عزیزم ادمین ها هم مال خودشون تمامی کسانی که داخل فروم رنک دارن (هر رنکی: Vip, Helper, Leader, Admin, Supervisor va....) میتونن. مگه من چی گفتم زرنگ نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در 2 ساعت قبل، GelofeN گفته است: مگه من چی گفتم زرنگ گفتی هلپری واس خودشون ادمینی واس بقیع. پلنگ نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در 9 ساعت قبل، Abner گفته است: گفتی هلپری واس خودشون ادمینی واس بقیع. پلنگ جون نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 که اینطور نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲ در 21:25، Shxyan گفته است: سلام میخواستم بپرسم چطور میشه وقتی یک تاپیک یا پست گذاشتم اونو پاک کنم که دیگران نبینن؟ سلام. پست خودتو ریپورت بده بگو هاید کنید نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.