رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

14 ساعت قبل، IllyA گفته است:

نوبتیم باشه نوبت ماست (چقدر صندلی داغ میزارن اخه واسه این بشر) 😂

1. اگه خیلی یهویی @Slap بهت پرمیشن اینو میداد که اسم یه فکشن دسته متوسط رو عوض کنی، کدومو عوض میکردی و به چی؟ FBI رو میکردم DEA: (Drug Enforcement Administration) 
  2. اگه اجازه اینو داشتی که یه تغییر توی سیستم گانری بدی، چیو عوض میکردی، حذف میکردی، یا اضافه میکردی؟ C Deagle رو اضافه میکردم
  3. اگه میتونستی چیت هارو روی خودت بی تاثیر کنی، اینکارو میکردی (بقیه نتونن روت چیت بزنن)؟ صد در صد
  4. اگه میتونستی لیدری یه فکشن رو برای همیشه داشته باشی، کدوم فکشنو انتخاب میکردی و چرا؟ BLL چون یه فکشن همه چی تمومه
  5. اگه میتونستی یه دستور ادمینی یا هاستری رو برای همیشه به اکانتت اضافه کنی، کدومو اضافه میکنی (بجز agl, veh)؟ Fly
  6. چه کساییو از خودت قوی تر میدونی (حداقل 2 مورد)؟ خالی بزارم بهتره 😄
  7. سیستم گانری ارساکیا رو توی 5 کلمه توصیف کن. به درد نخور اما در عین حال خفن😒
  8. اگه بخوای یک بازی رو برای اخرین بار بازی کنی، تا جایی که بدنت دیگه کار نکنه و بمیری، کدوم بازیو انتخاب میکنی؟ Dota
  9. یه پیام برای چیتر های تو سرور بنویس: داری آف کن بریم 1v1
  10. اگه میخواستی به اموال @Olden 5 چیز اضافه کنی، چیا اضافه میکردی (از جمله رنک های سرور مثل ادمینی اینا، ماشین، خونه، لاگ فکشن، الا غیره همه چی حسابه)؟ بنش میکردم تا بره به زندگیش برسه
  11. اگه میتونستی 3 تغییر اساسی توی سیستم وال بدی، چه تغییراتی میدادی؟ فردی که یک والو اسپری کرده تا 1:30  مین دیگه نتونه به جای دیگه اتک بده (جلو فیک اتکر هارو میگیره)
  12. اگه میتونستی 3 تغییر اساسی توی سیستم کلن بدی، چه تغییراتی میدادی؟ تعداد رنک هاشو مثل فکشنا میکردم (7 تا)
  13. اگه میتونستی 4 تغییر اساسی توی سیستم وار بدی، چه تغییراتی میدادی؟ حذف کردن Vote buff
  14. دو فکشن رو انتخاب کن که جای HQاشون باهم عوض شه (میتونی مثلا HQ هیتمن رو با HQ BLL عوض کنی ازادی بیان داری). TMF با TRM
  15. از کدوم فکشن بیشتر از همه بدت میاد؟ LSV
  16. به نظرت فکشن FBI توی موضوع وال و دخالتش زیادیه؟ نه (میتونی بری دسته متوسط تا کاری از دستشون بر نیاد)
  17. اگه میتونستی یک متغیر رو توی اکانتت عوض کنی و بی نهایتش کنی، کدومو بی نهایت میکردی (BSMaterials, Materials, Veh Slots, ...)؟ معلومه BSmat
  18. اگه بخوای اسکیل گانری یک نفر رو بدزدی و به خودت بدی، کیو انتخاب میکردی؟ نیازی به این کار ندارم
  19. نظرت راجب من چیه؟ فیدری
  20. اگه بتونی یه مهارتی رو به خودت اضافه کنی که الان نداریش (یا تو گیم، یا تو واقعیت. فرقی نمیکنه) چه چیزیو انتخاب میکردی؟ بدون خواب زنده بمونم
  21. اخرین باری که توی باس چشم خوردی و نتونستی رنک بیاری کی بوده؟ یادم نیست 😂
  22. از @Karim الان راضی هستی یا دوران Spiral؟ صد در صد دوران Spiral 
  23. اگه میتونستی یه ویژگی اخلاقی رو توی @Karim، @Olden و @Berserker تغییر بدی چه چیزایی رو تغییر میدادی (برای هرکدوم رو جدا بنویس)؟ از کریم ویژگی اذیت کردنشو میگیرم😁 به علی هم حواس میدم که اینقد تو درو دیوار نباشه به علیرضا هم اعصاب میدم که اینقد بی اعصاب نباشه
  24. اشنایی با @Slap چه مزیت هایی برات داشت؟ انقدر زیاده که بگم 200 خط میشه یکیش اینه که گانری رو یادم داد☺️
  25. به نظرت ارساکیا وقتتو هدر داده یا جزو لحظه های شیرین زندگیت بوده؟ جفتش

در من گورستانیست به نامَم که در آن هِزاران من مُرده،

این من که میبینی از دَرون درد متولد شده

ShibeMarg.png

c8cf11_25b70011-25ab9c17-2588b527-25S8af

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342239
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عالی 

SaRGarM.png

906608_26IMG-20260705-021148-591-jpg-968

Samran.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342327

1. اگه یه روز بفهمی حیوان خونگیت می‌تونه حرف بزنه، اولین چیزی که ازش می‌پرسی چیه؟
2. اگه می‌تونستی برای یک هفته هر قانونی از دنیای واقعی رو حذف کنی، کدوم قانون رو حذف می‌کردی؟
3. اگه یه در پیدا کنی که پشتش هر چیزی که تصور کنی واقعاً وجود داشته باشه، اولین چیزی که تصور می‌کنی چیه؟
4. اگه مجبور باشی یک سال توی یک دنیای خیالی زندگی کنی، دنیای جادویی، آخرالزمانی، فضایی یا زیر آب رو انتخاب می‌کنی؟
5. اگه یه موجود عجیب بهت پیشنهاد بده در ازای یک راز درباره‌ی خودت، هر چیزی که بخوای بهت بده، چی ازش می‌خوای؟
6. اگه می‌تونستی یک قدرت داشته باشی ولی در عوض هر بار استفاده کردنش یه عادت عجیب بهت اضافه کنه، چه قدرتی انتخاب می‌کردی؟
7. اگه یه روز بفهمی تمام خواب‌هات در واقع اتفاقات یک دنیای دیگه‌ان، سعی می‌کنی دوباره بخوابی یا نه؟ 😂
8. اگه می‌تونستی وارد هر فیلم، بازی یا انیمه‌ای بشی و اونجا زندگی کنی، کدوم دنیا رو انتخاب می‌کردی؟
9. اگه یه موجود فضایی بیاد و بگه فقط می‌تونه یک چیز از زمین رو با خودش ببره، چی رو بهش پیشنهاد می‌دی؟
10. اگه می‌تونستی یک موجود افسانه‌ای به عنوان همراه همیشگیت داشته باشی، چی انتخاب می‌کردی؟
11. اگه یه شهر وجود داشته باشه که هر ساختمونش با یکی از ویژگی‌های شخصیت تو ساخته شده باشه، فکر می‌کنی عجیب‌ترین ساختمونش چه شکلیه؟
12. اگه می‌تونستی یک روز کامل با نسخه‌ی کاملاً متفاوتی از خودت زندگی کنی؛ مثلاً شخصیت، شغل و سبک زندگیش ۱۸۰ درجه فرق داشته باشه، انجامش می‌دی؟
13. اگه یه بازی واقعی طراحی کنی که هر مرحله‌اش یکی از ترس‌هات باشه و در پایان جایزه‌ی بزرگی بگیری، واردش می‌شی؟
14. اگه یک نفر بهت بگه «من می‌تونم یک آرزوت رو برآورده کنم، ولی نتیجه دقیقاً برعکس چیزی میشه که انتظار داری»، چه آرزویی می‌کنی؟
15. اگه همین الان یه نسخه‌ی کپی از خودت کنارت ظاهر بشه و هیچ‌کدومتون ندونید کدومتون اصلیه، اولین کاری که می‌کنی تا بفهمی کدوم یکی خودتی چیه؟ 💀‬‎

My Account

1079566-HiGHRank

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342421

5 ساعت قبل، GangShoT گفته است:

1. اگه یه روز بفهمی حیوان خونگیت می‌تونه حرف بزنه، اولین چیزی که ازش می‌پرسی چیه؟ حیون خونگی ندارم
2. اگه می‌تونستی برای یک هفته هر قانونی از دنیای واقعی رو حذف کنی، کدوم قانون رو حذف می‌کردی؟ قتل رو مجاز میکردم
3. اگه یه در پیدا کنی که پشتش هر چیزی که تصور کنی واقعاً وجود داشته باشه، اولین چیزی که تصور می‌کنی چیه؟ چیزای خوبی نیست 😑
4. اگه مجبور باشی یک سال توی یک دنیای خیالی زندگی کنی، دنیای جادویی، آخرالزمانی، فضایی یا زیر آب رو انتخاب می‌کنی؟ آخرالزمانی
5. اگه یه موجود عجیب بهت پیشنهاد بده در ازای یک راز درباره‌ی خودت، هر چیزی که بخوای بهت بده، چی ازش می‌خوای؟ پول
6. اگه می‌تونستی یک قدرت داشته باشی ولی در عوض هر بار استفاده کردنش یه عادت عجیب بهت اضافه کنه، چه قدرتی انتخاب می‌کردی؟ کنترل زمان
7. اگه یه روز بفهمی تمام خواب‌هات در واقع اتفاقات یک دنیای دیگه‌ان، سعی می‌کنی دوباره بخوابی یا نه؟ 😂 صد در صد آره
8. اگه می‌تونستی وارد هر فیلم، بازی یا انیمه‌ای بشی و اونجا زندگی کنی، کدوم دنیا رو انتخاب می‌کردی؟ Dota 1
9. اگه یه موجود فضایی بیاد و بگه فقط می‌تونه یک چیز از زمین رو با خودش ببره، چی رو بهش پیشنهاد می‌دی؟ خودمو
10. اگه می‌تونستی یک موجود افسانه‌ای به عنوان همراه همیشگیت داشته باشی، چی انتخاب می‌کردی؟ Zeus
11. اگه یه شهر وجود داشته باشه که هر ساختمونش با یکی از ویژگی‌های شخصیت تو ساخته شده باشه، فکر می‌کنی عجیب‌ترین ساختمونش چه شکلیه؟ شبیه برج خلیفه (اونایی که میدونن)
12. اگه می‌تونستی یک روز کامل با نسخه‌ی کاملاً متفاوتی از خودت زندگی کنی؛ مثلاً شخصیت، شغل و سبک زندگیش ۱۸۰ درجه فرق داشته باشه، انجامش می‌دی؟ نه
13. اگه یه بازی واقعی طراحی کنی که هر مرحله‌اش یکی از ترس‌هات باشه و در پایان جایزه‌ی بزرگی بگیری، واردش می‌شی؟ معلومه آره
14. اگه یک نفر بهت بگه «من می‌تونم یک آرزوت رو برآورده کنم، ولی نتیجه دقیقاً برعکس چیزی میشه که انتظار داری»، چه آرزویی می‌کنی؟ منو فقیر کنه
15. اگه همین الان یه نسخه‌ی کپی از خودت کنارت ظاهر بشه و هیچ‌کدومتون ندونید کدومتون اصلیه، اولین کاری که می‌کنی تا بفهمی کدوم یکی خودتی چیه؟ مقدار مهارتم تو بازیا

• هاها 1

ShibeMarg.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342855

@ShibeMarG یه سوال بیشتر ندارم،

من یا نیما Wins

من نمیفهمم!

تو که چشات انقد نازن

چرا سردوبیرحمن!؟

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342867

6 دقیقه قبل، Makarani گفته است:

@ShibeMarG یه سوال بیشتر ندارم،

من یا نیما Wins? تو

ShibeMarg.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342875

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...