ShibeMarG ارسال شده در دیروز در 07:12 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:12 14 ساعت قبل، IllyA گفته است: نوبتیم باشه نوبت ماست (چقدر صندلی داغ میزارن اخه واسه این بشر) 😂 اگه خیلی یهویی @Slap بهت پرمیشن اینو میداد که اسم یه فکشن دسته متوسط رو عوض کنی، کدومو عوض میکردی و به چی؟ FBI رو میکردم DEA: (Drug Enforcement Administration) اگه اجازه اینو داشتی که یه تغییر توی سیستم گانری بدی، چیو عوض میکردی، حذف میکردی، یا اضافه میکردی؟ C Deagle رو اضافه میکردم اگه میتونستی چیت هارو روی خودت بی تاثیر کنی، اینکارو میکردی (بقیه نتونن روت چیت بزنن)؟ صد در صد اگه میتونستی لیدری یه فکشن رو برای همیشه داشته باشی، کدوم فکشنو انتخاب میکردی و چرا؟ BLL چون یه فکشن همه چی تمومه اگه میتونستی یه دستور ادمینی یا هاستری رو برای همیشه به اکانتت اضافه کنی، کدومو اضافه میکنی (بجز agl, veh)؟ Fly چه کساییو از خودت قوی تر میدونی (حداقل 2 مورد)؟ خالی بزارم بهتره 😄 سیستم گانری ارساکیا رو توی 5 کلمه توصیف کن. به درد نخور اما در عین حال خفن😒 اگه بخوای یک بازی رو برای اخرین بار بازی کنی، تا جایی که بدنت دیگه کار نکنه و بمیری، کدوم بازیو انتخاب میکنی؟ Dota یه پیام برای چیتر های تو سرور بنویس: داری آف کن بریم 1v1 اگه میخواستی به اموال @Olden 5 چیز اضافه کنی، چیا اضافه میکردی (از جمله رنک های سرور مثل ادمینی اینا، ماشین، خونه، لاگ فکشن، الا غیره همه چی حسابه)؟ بنش میکردم تا بره به زندگیش برسه اگه میتونستی 3 تغییر اساسی توی سیستم وال بدی، چه تغییراتی میدادی؟ فردی که یک والو اسپری کرده تا 1:30 مین دیگه نتونه به جای دیگه اتک بده (جلو فیک اتکر هارو میگیره) اگه میتونستی 3 تغییر اساسی توی سیستم کلن بدی، چه تغییراتی میدادی؟ تعداد رنک هاشو مثل فکشنا میکردم (7 تا) اگه میتونستی 4 تغییر اساسی توی سیستم وار بدی، چه تغییراتی میدادی؟ حذف کردن Vote buff دو فکشن رو انتخاب کن که جای HQاشون باهم عوض شه (میتونی مثلا HQ هیتمن رو با HQ BLL عوض کنی ازادی بیان داری). TMF با TRM از کدوم فکشن بیشتر از همه بدت میاد؟ LSV به نظرت فکشن FBI توی موضوع وال و دخالتش زیادیه؟ نه (میتونی بری دسته متوسط تا کاری از دستشون بر نیاد) اگه میتونستی یک متغیر رو توی اکانتت عوض کنی و بی نهایتش کنی، کدومو بی نهایت میکردی (BSMaterials, Materials, Veh Slots, ...)؟ معلومه BSmat اگه بخوای اسکیل گانری یک نفر رو بدزدی و به خودت بدی، کیو انتخاب میکردی؟ نیازی به این کار ندارم نظرت راجب من چیه؟ فیدری اگه بتونی یه مهارتی رو به خودت اضافه کنی که الان نداریش (یا تو گیم، یا تو واقعیت. فرقی نمیکنه) چه چیزیو انتخاب میکردی؟ بدون خواب زنده بمونم اخرین باری که توی باس چشم خوردی و نتونستی رنک بیاری کی بوده؟ یادم نیست 😂 از @Karim الان راضی هستی یا دوران Spiral؟ صد در صد دوران Spiral اگه میتونستی یه ویژگی اخلاقی رو توی @Karim، @Olden و @Berserker تغییر بدی چه چیزایی رو تغییر میدادی (برای هرکدوم رو جدا بنویس)؟ از کریم ویژگی اذیت کردنشو میگیرم😁 به علی هم حواس میدم که اینقد تو درو دیوار نباشه به علیرضا هم اعصاب میدم که اینقد بی اعصاب نباشه اشنایی با @Slap چه مزیت هایی برات داشت؟ انقدر زیاده که بگم 200 خط میشه یکیش اینه که گانری رو یادم داد☺️ به نظرت ارساکیا وقتتو هدر داده یا جزو لحظه های شیرین زندگیت بوده؟ جفتش در من گورستانیست به نامَم که در آن هِزاران من مُرده، این من که میبینی از دَرون درد متولد شده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342239 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaRGarM ارسال شده در دیروز در 08:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:32 عالی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342327 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GangShoT ارسال شده در دیروز در 09:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:53 1. اگه یه روز بفهمی حیوان خونگیت میتونه حرف بزنه، اولین چیزی که ازش میپرسی چیه؟ 2. اگه میتونستی برای یک هفته هر قانونی از دنیای واقعی رو حذف کنی، کدوم قانون رو حذف میکردی؟ 3. اگه یه در پیدا کنی که پشتش هر چیزی که تصور کنی واقعاً وجود داشته باشه، اولین چیزی که تصور میکنی چیه؟ 4. اگه مجبور باشی یک سال توی یک دنیای خیالی زندگی کنی، دنیای جادویی، آخرالزمانی، فضایی یا زیر آب رو انتخاب میکنی؟ 5. اگه یه موجود عجیب بهت پیشنهاد بده در ازای یک راز دربارهی خودت، هر چیزی که بخوای بهت بده، چی ازش میخوای؟ 6. اگه میتونستی یک قدرت داشته باشی ولی در عوض هر بار استفاده کردنش یه عادت عجیب بهت اضافه کنه، چه قدرتی انتخاب میکردی؟ 7. اگه یه روز بفهمی تمام خوابهات در واقع اتفاقات یک دنیای دیگهان، سعی میکنی دوباره بخوابی یا نه؟ 😂 8. اگه میتونستی وارد هر فیلم، بازی یا انیمهای بشی و اونجا زندگی کنی، کدوم دنیا رو انتخاب میکردی؟ 9. اگه یه موجود فضایی بیاد و بگه فقط میتونه یک چیز از زمین رو با خودش ببره، چی رو بهش پیشنهاد میدی؟ 10. اگه میتونستی یک موجود افسانهای به عنوان همراه همیشگیت داشته باشی، چی انتخاب میکردی؟ 11. اگه یه شهر وجود داشته باشه که هر ساختمونش با یکی از ویژگیهای شخصیت تو ساخته شده باشه، فکر میکنی عجیبترین ساختمونش چه شکلیه؟ 12. اگه میتونستی یک روز کامل با نسخهی کاملاً متفاوتی از خودت زندگی کنی؛ مثلاً شخصیت، شغل و سبک زندگیش ۱۸۰ درجه فرق داشته باشه، انجامش میدی؟ 13. اگه یه بازی واقعی طراحی کنی که هر مرحلهاش یکی از ترسهات باشه و در پایان جایزهی بزرگی بگیری، واردش میشی؟ 14. اگه یک نفر بهت بگه «من میتونم یک آرزوت رو برآورده کنم، ولی نتیجه دقیقاً برعکس چیزی میشه که انتظار داری»، چه آرزویی میکنی؟ 15. اگه همین الان یه نسخهی کپی از خودت کنارت ظاهر بشه و هیچکدومتون ندونید کدومتون اصلیه، اولین کاری که میکنی تا بفهمی کدوم یکی خودتی چیه؟ 💀 My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342421 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در دیروز در 15:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:38 5 ساعت قبل، GangShoT گفته است: 1. اگه یه روز بفهمی حیوان خونگیت میتونه حرف بزنه، اولین چیزی که ازش میپرسی چیه؟ حیون خونگی ندارم 2. اگه میتونستی برای یک هفته هر قانونی از دنیای واقعی رو حذف کنی، کدوم قانون رو حذف میکردی؟ قتل رو مجاز میکردم 3. اگه یه در پیدا کنی که پشتش هر چیزی که تصور کنی واقعاً وجود داشته باشه، اولین چیزی که تصور میکنی چیه؟ چیزای خوبی نیست 😑 4. اگه مجبور باشی یک سال توی یک دنیای خیالی زندگی کنی، دنیای جادویی، آخرالزمانی، فضایی یا زیر آب رو انتخاب میکنی؟ آخرالزمانی 5. اگه یه موجود عجیب بهت پیشنهاد بده در ازای یک راز دربارهی خودت، هر چیزی که بخوای بهت بده، چی ازش میخوای؟ پول 6. اگه میتونستی یک قدرت داشته باشی ولی در عوض هر بار استفاده کردنش یه عادت عجیب بهت اضافه کنه، چه قدرتی انتخاب میکردی؟ کنترل زمان 7. اگه یه روز بفهمی تمام خوابهات در واقع اتفاقات یک دنیای دیگهان، سعی میکنی دوباره بخوابی یا نه؟ 😂 صد در صد آره 8. اگه میتونستی وارد هر فیلم، بازی یا انیمهای بشی و اونجا زندگی کنی، کدوم دنیا رو انتخاب میکردی؟ Dota 1 9. اگه یه موجود فضایی بیاد و بگه فقط میتونه یک چیز از زمین رو با خودش ببره، چی رو بهش پیشنهاد میدی؟ خودمو 10. اگه میتونستی یک موجود افسانهای به عنوان همراه همیشگیت داشته باشی، چی انتخاب میکردی؟ Zeus 11. اگه یه شهر وجود داشته باشه که هر ساختمونش با یکی از ویژگیهای شخصیت تو ساخته شده باشه، فکر میکنی عجیبترین ساختمونش چه شکلیه؟ شبیه برج خلیفه (اونایی که میدونن) 12. اگه میتونستی یک روز کامل با نسخهی کاملاً متفاوتی از خودت زندگی کنی؛ مثلاً شخصیت، شغل و سبک زندگیش ۱۸۰ درجه فرق داشته باشه، انجامش میدی؟ نه 13. اگه یه بازی واقعی طراحی کنی که هر مرحلهاش یکی از ترسهات باشه و در پایان جایزهی بزرگی بگیری، واردش میشی؟ معلومه آره 14. اگه یک نفر بهت بگه «من میتونم یک آرزوت رو برآورده کنم، ولی نتیجه دقیقاً برعکس چیزی میشه که انتظار داری»، چه آرزویی میکنی؟ منو فقیر کنه 15. اگه همین الان یه نسخهی کپی از خودت کنارت ظاهر بشه و هیچکدومتون ندونید کدومتون اصلیه، اولین کاری که میکنی تا بفهمی کدوم یکی خودتی چیه؟ مقدار مهارتم تو بازیا 1 در من گورستانیست به نامَم که در آن هِزاران من مُرده، این من که میبینی از دَرون درد متولد شده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342855 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در دیروز در 15:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:45 @ShibeMarG یه سوال بیشتر ندارم، من یا نیما Wins من نمیفهمم! تو که چشات انقد نازن چرا سردوبیرحمن!؟ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342867 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در دیروز در 15:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:52 6 دقیقه قبل، Makarani گفته است: @ShibeMarG یه سوال بیشتر ندارم، من یا نیما Wins? تو در من گورستانیست به نامَم که در آن هِزاران من مُرده، این من که میبینی از دَرون درد متولد شده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342875 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lone ارسال شده در دیروز در 16:35 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:35 سلام لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/128745-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%80-shibemarg/page/2/#findComment-1342938 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری