Potent ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 سلام خدمت تمامی پلیر های سرور ArSaCiA!!! من برای روز اول که میکروفون وصل کردم ویس چت عالی کار میکرد ولی روز دوم به کل خراب شد و Boost تنظیمات سیستم رو که تا ته میبرم بالا دوستان میگن که صدات میاد ولی از ته چاه میاد . . کابل میکروفون رو عوض کردم و دوتاش رو وصل کردم به میکروفون و یه سیم باقی مونده اونو چیکار کنم؟ ممکنه مشکل از اون باشه؟ نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 1 ساعت قبل، aminking8000 گفته است: سلام خدمت تمامی پلیر های سرور ArSaCiA!!! من برای روز اول که میکروفون وصل کردم ویس چت عالی کار میکرد ولی روز دوم به کل خراب شد و Boost تنظیمات سیستم رو که تا ته میبرم بالا دوستان میگن که صدات میاد ولی از ته چاه میاد . . کابل میکروفون رو عوض کردم و دوتاش رو وصل کردم به میکروفون و یه سیم باقی مونده اونو چیکار کنم؟ ممکنه مشکل از اون باشه؟ سلام voice bosterرو تا اخر نبر همون تو 45باشه خیلی بهتره نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 22:46، aminking8000 گفته است: سلام خدمت تمامی پلیر های سرور ArSaCiA!!! من برای روز اول که میکروفون وصل کردم ویس چت عالی کار میکرد ولی روز دوم به کل خراب شد و Boost تنظیمات سیستم رو که تا ته میبرم بالا دوستان میگن که صدات میاد ولی از ته چاه میاد . . کابل میکروفون رو عوض کردم و دوتاش رو وصل کردم به میکروفون و یه سیم باقی مونده اونو چیکار کنم؟ ممکنه مشکل از اون باشه؟ برا من اصلا میکروفن کار نمیکنه F2 میگیرم علامت میاد ولی صدا نمیره نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در 9 دقیقه قبل، kinggamir گفته است: برا من اصلا میکروفن کار نمیکنه F2 میگیرم علامت میاد ولی صدا نمیره با سلام با استفاده از سایت زیر: https://online-voice-recorder.com/ تست کنید ببیند صداتون ظبط میشه و میکروفونتون سالمه یا نه. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در 6 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: با سلام با استفاده از سایت زیر: https://online-voice-recorder.com/ تست کنید ببیند صداتون ظبط میشه و میکروفونتون سالمه یا نه. سلام و درود. ممنونم از راهنماییتون نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در 7 دقیقه قبل، kinggamir گفته است: سلام و درود. ممنونم از راهنماییتون اگه صداتون ظبط شد و میکروفون سالم بود ولی همچنان صداتون تو بازی نمیاد اطلاع بدید تا راهنمایی کنم. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در 12 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: اگه صداتون ظبط شد و میکروفون سالم بود ولی همچنان صداتون تو بازی نمیاد اطلاع بدید تا راهنمایی کنم. با لینکی که فرستادید تست کردم ولی صدا ضبط نشد فک کنم هدست مشکل داره نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در 17 دقیقه قبل، kinggamir گفته است: با لینکی که فرستادید تست کردم ولی صدا ضبط نشد فک کنم هدست مشکل داره اگه تست کردید و صدایی ظبط نشد پس همون هدست مشکل داره و قطعا اگه هدست و میکرفون جدیدی استفاده کنید مشکلتون حل میشه. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در 8 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: اگه تست کردید و صدایی ظبط نشد پس همون هدست مشکل داره و قطعا اگه هدست و میکرفون جدیدی استفاده کنید مشکلتون حل میشه. ممنونم بابت پاسخگویی شما دوست عزیز لطف کردید نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۸ در 15:34، FieRy گفته است: با لینکی که فرستادید تست کردم ولی صدا ضبط نشد فک کنم هدست مشکل داره احتمال داره تنظیماته ویس سیستمت ایراد داشته باشه. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 در 12 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: احتمال داره تنظیماته ویس سیستمت ایراد داشته باشه. میشه یه اسکرین از تنظیماتتون بزارید؟ نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 در 10 دقیقه قبل، FieRy گفته است: میشه یه اسکرین از تنظیماتتون بزارید؟ الآن با گوشیم، فردا یاد آوری کن برات بفرستم. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 در 11 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: الآن با گوشیم، فردا یاد آوری کن برات بفرستم. باشه ممنون نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۸ در 15:46، 83mehrdad83 گفته است: اگه تست کردید و صدایی ظبط نشد پس همون هدست مشکل داره و قطعا اگه هدست و میکرفون جدیدی استفاده کنید مشکلتون حل میشه. هلپر کی بودی ت نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 3 دقیقه قبل، Abner گفته است: هلپر کی بودی ت خدایی هلپری و لیدری رو دوست دارم ولی چون وقت نمیکنم جمعه ها ساعت 6میتینگ برم برا همین سعی میکنم تو فروم هلپر باشم نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 (ویرایش شده) در 7 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: خدایی هلپری و لیدری رو دوست دارم ولی چون وقت نمیکنم جمعه ها ساعت 6میتینگ برم برا همین سعی میکنم تو فروم هلپر باشم افرین ب ت ویرایش شده July 13, 2020 توسط Abner نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در July 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2020 آفرین به همه هلپر های فروم نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 سلام دوستان من با میکروفن مشکل دارم لطفا کمک کنید تنظیم کنم صدام کلا نویز داره و خش خش میکنه نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makaveli ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 11:16، aminking8000 گفته است: سلام خدمت تمامی پلیر های سرور ArSaCiA!!! من برای روز اول که میکروفون وصل کردم ویس چت عالی کار میکرد ولی روز دوم به کل خراب شد و Boost تنظیمات سیستم رو که تا ته میبرم بالا دوستان میگن که صدات میاد ولی از ته چاه میاد . . کابل میکروفون رو عوض کردم و دوتاش رو وصل کردم به میکروفون و یه سیم باقی مونده اونو چیکار کنم؟ ممکنه مشکل از اون باشه؟ سلام. اولا اینکه شاید شما لول3 نیستید دوما اینکه با f9 بوست میکرفونوتون رو زیاد کنید تا صدا خوب بره بدرود موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در August 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۹ در 03:34، Makaveli گفته است: سلام. اولا اینکه شاید شما لول3 نیستید دوما اینکه با f9 بوست میکرفونوتون رو زیاد کنید تا صدا خوب بره بدرود موفق باشید عزیزم اولا که میتونید چک کنید لولم رو. دومن این موضوع خیلی وقته گذاشته شده و جوابی داده نشده لارم نبود دیگه جواب بدید. نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 سلام و درود کسی با هندزفری تونسته mic بده تو سرور؟ اگه کسی تونسته مدل هندزفری رو بهم بگه مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۴ در 13:30، AMiREpiCure گفته است: سلام و درود کسی با هندزفری تونسته mic بده تو سرور؟ اگه کسی تونسته مدل هندزفری رو بهم بگه مرسی مدلش رو ب من هم بگید نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MESSI ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 سلام من یک دوستام به دلیلی با سمپ بوده اما الا با لانچر ریخته اما حالا زمانی ک f2میزنه maik نمیتونه و صدا بازی کم میشه و زمانی ک f9 میزنه بجای تنظیمات صفحه خاموش مشیه لطفا کمک کنید!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirsalar75 ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 اگه میتونی از برنامه wo mic استفاده کن و گوشیت رو وصل کن به pc من خودم استفاده میکنم خیلی خوبه نقل قول >>>>AmirSalar<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۴ در 13:30، Calvert گفته است: سلام و درود کسی با هندزفری تونسته mic بده تو سرور؟ اگه کسی تونسته مدل هندزفری رو بهم بگه مرسی من هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.