Wilson ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در 2 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: نه من مشکلشون امتحان کردم مشکل اینه نباید ای پی رو کپی کنن چرا که ارور میده باید به طور دستی وارد کنن ای پی رو مگه کپی میکرد؟:/ در 2 ساعت قبل، Pouria0JM گفته است: من والا نفهمیدم چی گفتی #فارسی_را_درست_پاس_بدار شما کلا نفهمی ❤ نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 سلام من RD نصب کردم ولی تا وقتی اکانتم آنلاین هست که برنامه باز باشه و وقتی برنامه را کوچیک می کنم که برم داخل یک برنامه دیگه (برنامه را نمی بندم) اکانتم آفلاین میشه. حتی اگر صفحه موبایل هم خاموش بشه آفلاین میشه. اگر کسی راهکاری میدونه بگه. چون نمیشه برنامه همیشه باز باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 Please ALT+F4 نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 15:00، SirMehdi گفته است: سلام عزیزان برنامه rakdriod رو برای sleep کردن اکانتم نصب کردم اما وقتی ip و اطلاعات رو وارد میکنم این اخطار رو میده کسی میتونه کمک کنه؟ عزیزم VpN رو Disconnect کن در در ۱۳۹۹/۵/۱۹ در 04:37، OveRGoD گفته است: سلام من RD نصب کردم ولی تا وقتی اکانتم آنلاین هست که برنامه باز باشه و وقتی برنامه را کوچیک می کنم که برم داخل یک برنامه دیگه (برنامه را نمی بندم) اکانتم آفلاین میشه. حتی اگر صفحه موبایل هم خاموش بشه آفلاین میشه. اگر کسی راهکاری میدونه بگه. چون نمیشه برنامه همیشه باز باشه. نسخه قدیمیشو دانلود کن نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 سلام و درود http://uupload.ir/files/ksf9_screenshot_2020-08-25-13-07-54.png چرا کیک میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 @AMiREpiCure مشکل از اینترنـت شماست! Reason رو دقیق و واضح نوشته. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 در 4 دقیقه قبل، iJavad گفته است: @AMiREpiCure مشکل از اینترنـت شماست! Reason رو دقیق و واضح نوشته. Ty نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲ در 14:59، GelofeN گفته است: E? Ar`e نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 15:00، SirMehdi گفته است: سلام عزیزان برنامه rakdriod رو برای sleep کردن اکانتم نصب کردم اما وقتی ip و اطلاعات رو وارد میکنم این اخطار رو میده کسی میتونه کمک کنه؟ من که نصب کردم چیزی ازش سر در نیاوردم پاک کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BardiaRs ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 با سلام من چرا وقتی از RD استفاده میکنم کیک میشم با اینترنت دیگه ای امتحان کردمم! https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2023-06-09-02-13-38-793_ru.snostorm.rakdroid_is8k.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 در 23 ساعت قبل، BardiaRs گفته است: با سلام من چرا وقتی از RD استفاده میکنم کیک میشم با اینترنت دیگه ای امتحان کردمم! https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2023-06-09-02-13-38-793_ru.snostorm.rakdroid_is8k.jpg RD خوب کار نمیکنه توی سرور نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.