SirMehdi ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 سلام عزیزان برنامه rakdriod رو برای sleep کردن اکانتم نصب کردم اما وقتی ip و اطلاعات رو وارد میکنم این اخطار رو میده کسی میتونه کمک کنه؟ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 15:00، SirMehdi گفته است: سلام عزیزان برنامه rakdriod رو برای sleep کردن اکانتم نصب کردم اما وقتی ip و اطلاعات رو وارد میکنم این اخطار رو میده کسی میتونه کمک کنه؟ سلام بر شما مشکل شما میتونه از اینترنتتون باشه یا اینکه IP رو اشتباه وارد میکنید برای وارد کردن IP باید آیپی عددی سرور رو قرار بدید و در آخرش :7777 بزارید. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 6 دقیقه قبل، Original گفته است: سلام بر شما مشکل شما میتونه از اینترنتتون باشه یا اینکه IP رو اشتباه وارد میکنید برای وارد کردن IP باید آیپی عددی سرور رو قرار بدید و در آخرش :7777 بزارید. E? نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در June 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۳ در 02:27، Original گفته است: سلام بر شما مشکل شما میتونه از اینترنتتون باشه یا اینکه IP رو اشتباه وارد میکنید برای وارد کردن IP باید آیپی عددی سرور رو قرار بدید و در آخرش :7777 بزارید. تشکر مثل اینکه ای پی قدیمی سرور رو وارد میکردم مشکل برطرف شد 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 سلام میشه از این برنامه استفاده کرد؟ چون از یک ادمین پرسیدم گفتند نه! اگر میشه اطلاع بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 4 ساعت قبل، OveRGoD گفته است: سلام میشه از این برنامه استفاده کرد؟ چون از یک ادمین پرسیدم گفتند نه! اگر میشه اطلاع بدید. بله میشه ولی کار خاصی نمیشه کرد نهایتا اینکه چت بدی و یا بزاری باهاش sleep نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 6 ساعت قبل، OveRGoD گفته است: سلام میشه از این برنامه استفاده کرد؟ چون از یک ادمین پرسیدم گفتند نه! اگر میشه اطلاع بدید. کدوم ادمین؟ ما خو یه عمره آنلاین میکنیم چیزی هم نشده فقط یه سری ویژگی داره اگر ازش استفاده کنی Cheats حساب میشه. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 6 ساعت قبل، OveRGoD گفته است: سلام میشه از این برنامه استفاده کرد؟ چون از یک ادمین پرسیدم گفتند نه! اگر میشه اطلاع بدید. بیشتر اگه نصبیدی از قبل Quote sleepرو روشن بزار و اگه خواستی کاری کنی در حد چت و انلاین نگه داشتن بجز اینکارا توصیه نمیشه نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 در 59 دقیقه قبل، Panahi گفته است: آره دقیقا . یکسری ویژگی ها داره مثل : حالت God Mode که هرچقدر بات لوگین شده رو کتک بزنی یا زخمی کنی Damage نمیخوره. حالت Anti-AFK که باعث میشه به هیچ وجه بات روی حالت AFK نره و Kick نشه حالت Moving این حالت برای دنبال کردن یک آیدی مشخصی استفاده میشه، اما اگر اون آیدی یک مشت بزنه یا Anim بزنه بات هم همون کارو میکنه و... در 43 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: بیشتر اگه نصبیدی از قبل Quote sleepرو روشن بزار و اگه خواستی کاری کنی در حد چت و انلاین نگه داشتن بجز اینکارا توصیه نمیشه Anti-AFK مشکل نداره چون خودم زمانی که هلپر بودم صبح ها روشنش میکردم Helpme/ جواب بدم نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyadi ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۹ در 11:56، AbbasMZ گفته است: کدوم ادمین؟ ما خو یه عمره آنلاین میکنیم چیزی هم نشده فقط یه سری ویژگی داره اگر ازش استفاده کنی Cheats حساب میشه. واقعا؟؟ چند تاشو بگو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 15:00، SirMehdi گفته است: سلام عزیزان برنامه rakdriod رو برای sleep کردن اکانتم نصب کردم اما وقتی ip و اطلاعات رو وارد میکنم این اخطار رو میده کسی میتونه کمک کنه؟ من خودم انواعه آیپی هارو زدم نشد. این AGSA:ArSaCiA.iR:7777 ایپی رو زدم این صفحه برام باز شد و همین اروری که شما عکسشو گذاشتی اومد برام. شما چه آیپی میزنید؟؟؟ نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 185.49.86.210:7777 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در 6 ساعت قبل، Mahdiyadi گفته است: واقعا؟؟ چند تاشو بگو GodMode نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در August 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در 2 ساعت قبل، Cuthbert گفته است: من خودم انواعه آیپی هارو زدم نشد. این AGSA:ArSaCiA.iR:7777 ایپی رو زدم این صفحه برام باز شد و همین اروری که شما عکسشو گذاشتی اومد برام. شما چه آیپی میزنید؟؟؟ سلام آی پی جدید رو زدم درست شد: 185.112.33.99:7777 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در 4 ساعت قبل، SirMehdi گفته است: سلام آی پی جدید رو زدم درست شد: 185.112.33.99:7777 من اینم که شما گفتی امروز امتحان کردم ولی بازم فایده نداشت کسی میدونه مشکل چیه؟ نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 در 6 دقیقه قبل، Cuthbert گفته است: من اینم که شما گفتی امروز امتحان کردم ولی بازم فایده نداشت کسی میدونه مشکل چیه؟ سلام ایپی عددی رو وارد کنی مشکل حل میشه الان تست میکنم میگم. @Cuthbert سلام الان تست کردم ایپی عددی رو باید دستی وارد کنی! اگه کپی کنی ارور میده و نمیره داخل. وقتی رفتی داخل برنامه بزن رو My ip و بعد ای پی رو به صورت دستی(کپی نکن)وارد کن و بعد وارد شو. در 21 ساعت قبل، AbbasMZ گفته است: GodMode Movingهم چیت حساب میشه؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 در 18 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: Movingهم چیت حساب میشه؟ نمیدونم ولی فکر کنم آره چیته نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در August 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 الان هم هنوز کار میده؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 در 15 دقیقه قبل، Captain گفته است: الان هم هنوز کار میده؟ بله من همین الان دارم با این برنامه کار میکنم. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱ در 15:00، SirMehdi گفته است: سلام عزیزان برنامه rakdriod رو برای sleep کردن اکانتم نصب کردم اما وقتی ip و اطلاعات رو وارد میکنم این اخطار رو میده کسی میتونه کمک کنه؟ برگام این چه برنامه ایه؟ کسی میتونه لینک دانلودشو با اموزششو بده و بگه باهاش چکار میشه کرد؟ هر کی بده لینک دانلودشو بهش واکنش نشون میدم امتیاز بگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در 2 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: ما امتیاز داریم دادا نمیخواد آره چیت حساب میشه چون که قفل میکنه رو یک پلیر و میره سمتش. گاد مود هم براش چیته ولی @AbbasMZدادا مطمئنی که ANTI-AFK چیت نیست؟ من که اصلا گزینه Anti afkرو پیدا نکردم روشنش کنم نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 خودتونو نکشید ۱. راک دروید ربطی به گیم نداره اما ۲. مشکل از نت خیلی خوبه شماست هیچ ربطی به ای پی و نوع گوشیو این جور شعرای قشنگ نداره ۳. بازم اگه نت عوض کردی روی یک گوشی دیگه چک کن یا با یک اینترنت دیگه روی گوشی خودت نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 یکی لینک دانلودشو به من بدبخت بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در 10 دقیقه قبل، GelofeN گفته است: خودتونو نکشید ۱. راک دروید ربطی به گیم نداره اما ۲. مشکل از نت خیلی خوبه شماست هیچ ربطی به ای پی و نوع گوشیو این جور شعرای قشنگ نداره ۳. بازم اگه نت عوض کردی روی یک گوشی دیگه چک کن یا با یک اینترنت دیگه روی گوشی خودت نه من مشکلشون امتحان کردم مشکل اینه نباید ای پی رو کپی کنن چرا که ارور میده باید به طور دستی وارد کنن ای پی رو نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در ۱ ساعت قبل، Pouria0JM گفته است: @AbbasMZدادا مطمئنی که ANTI-AFK چیت نیست؟ والا من که میزدم کسی هم ایراد نگرفت ولی از یه ادمین بپرس نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.