YounG ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 (ویرایش شده) بازرس آموزش و پرورش وسطه سال میره سر کلاس. بعد از معرفی خودش میخواد ببینه شاگردا چقدر اطلاعات دارن. از یکیشون میپرسه : میدونی درب خیبر رو چه کسی شکسته؟! بچه میزنه زیر گریه و میگه : آقا به خده ما نکندیم. به معلمش میگه این محصلت داره چی میگه؟ معلم میگه : راست میگه من میشناسمش، بچه خوبیه، از این کار ها نمی کنه. بازرسه عصبانی میشه میره پیش معاون و جریان رو میگه. اونم میگه : شما اصلا خودتو نگران نکن . چقدر خسارتشه تا خودم تقدیم کنم. بازرس دیگه جوش میاره و میره پیش مدیر و ماجره رو تعریف میکنه. مدیر میگه : آقا ما شیفت بعد از ظهر هم داریم حالا از اونم بپرس شاید اونا کنده باشن ____________________________________________________________________________________________ دیشب PS5 معرفی شد. بعد چند ماه عرضه میشه. بعد PS4 ارزون میشه. اونوقت میتونم برم PS3 بخرم. انگار 90% خستگی آدم تو جوراباشه.... این جورابارو که در میاری راحت میشی... یچی در حد المپیک ... سر سفره سحری یادمون رفت بابامو بیدار کنیم. سر سفره به مامانم گفتم حس نمی کنی چیزی کم باشه؟! گفت : نمکدون. ینی عشق و محبت موج میزنه ویرایش شده June 16, 2020 توسط rabert 1 نقل قول .Still i rise لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در June 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HukerHaghi ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در January 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2021 در در ۱۳۹۹/۳/۲۷ در 23:09، HernanDeS گفته است: بازرس آموزش و پرورش وسطه سال میره سر کلاس. بعد از معرفی خودش میخواد ببینه شاگردا چقدر اطلاعات دارن. از یکیشون میپرسه : میدونی درب خیبر رو چه کسی شکسته؟! بچه میزنه زیر گریه و میگه : آقا به خده ما نکندیم. به معلمش میگه این محصلت داره چی میگه؟ معلم میگه : راست میگه من میشناسمش، بچه خوبیه، از این کار ها نمی کنه. بازرسه عصبانی میشه میره پیش معاون و جریان رو میگه. اونم میگه : شما اصلا خودتو نگران نکن . چقدر خسارتشه تا خودم تقدیم کنم. بازرس دیگه جوش میاره و میره پیش مدیر و ماجره رو تعریف میکنه. مدیر میگه : آقا ما شیفت بعد از ظهر هم داریم حالا از اونم بپرس شاید اونا کنده باشن نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در January 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2021 نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 (ویرایش شده) @HernanDeSزیبا بود یک گلابی طلایی به شما تعلق میگیرد. باشد که رستگار شوید. ویرایش شده January 26, 2021 توسط OmidGH نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 در در ۱۳۹۹/۳/۲۷ در 23:09، HernanDeS گفته است: ینی عشق و محبت موج میزنه نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در February 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 جالب بود. نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Paraphin ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۳/۲۷ در 23:09، HernanDeS گفته است: بازرس آموزش و پرورش وسطه سال میره سر کلاس. بعد از معرفی خودش میخواد ببینه شاگردا چقدر اطلاعات دارن. از یکیشون میپرسه : میدونی درب خیبر رو چه کسی شکسته؟! بچه میزنه زیر گریه و میگه : آقا به خده ما نکندیم. به معلمش میگه این محصلت داره چی میگه؟ معلم میگه : راست میگه من میشناسمش، بچه خوبیه، از این کار ها نمی کنه. بازرسه عصبانی میشه میره پیش معاون و جریان رو میگه. اونم میگه : شما اصلا خودتو نگران نکن . چقدر خسارتشه تا خودم تقدیم کنم. بازرس دیگه جوش میاره و میره پیش مدیر و ماجره رو تعریف میکنه. مدیر میگه : آقا ما شیفت بعد از ظهر هم داریم حالا از اونم بپرس شاید اونا کنده باشن ____________________________________________________________________________________________ دیشب PS5 معرفی شد. بعد چند ماه عرضه میشه. بعد PS4 ارزون میشه. اونوقت میتونم برم PS3 بخرم. انگار 90% خستگی آدم تو جوراباشه.... این جورابارو که در میاری راحت میشی... یچی در حد المپیک ... سر سفره سحری یادمون رفت بابامو بیدار کنیم. سر سفره به مامانم گفتم حس نمی کنی چیزی کم باشه؟! گفت : نمکدون. ینی عشق و محبت موج میزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 Bahl نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GHIYAM ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gholdur ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 در در ۱۳۹۹/۳/۲۷ در 23:09، YounG گفته است: بازرس آموزش و پرورش وسطه سال میره سر کلاس. بعد از معرفی خودش میخواد ببینه شاگردا چقدر اطلاعات دارن. از یکیشون میپرسه : میدونی درب خیبر رو چه کسی شکسته؟! بچه میزنه زیر گریه و میگه : آقا به خده ما نکندیم. به معلمش میگه این محصلت داره چی میگه؟ معلم میگه : راست میگه من میشناسمش، بچه خوبیه، از این کار ها نمی کنه. بازرسه عصبانی میشه میره پیش معاون و جریان رو میگه. اونم میگه : شما اصلا خودتو نگران نکن . چقدر خسارتشه تا خودم تقدیم کنم. بازرس دیگه جوش میاره و میره پیش مدیر و ماجره رو تعریف میکنه. مدیر میگه : آقا ما شیفت بعد از ظهر هم داریم حالا از اونم بپرس شاید اونا کنده باشن ____________________________________________________________________________________________ دیشب PS5 معرفی شد. بعد چند ماه عرضه میشه. بعد PS4 ارزون میشه. اونوقت میتونم برم PS3 بخرم. انگار 90% خستگی آدم تو جوراباشه.... این جورابارو که در میاری راحت میشی... یچی در حد المپیک ... سر سفره سحری یادمون رفت بابامو بیدار کنیم. سر سفره به مامانم گفتم حس نمی کنی چیزی کم باشه؟! گفت : نمکدون. ینی عشق و محبت موج میزنه عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.