Milad999 ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام ، من در ماشینی که درب آن باز بود ( درب آن باز بود ولی ماشین Lock بود ) G کردم ولی بازی به دلیل چیت من رو کیک داد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فراموش کردم عکس بگیرم ! - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یک ماشین که درب های آن باز است پیدا کنید ( حتما باید ماشین Lock باشه ) بعد G را بزنید برای نشستن در ماشین . ویرایش شده June 16, 2020 توسط Milad999 اصلاح 1 << دیوانگان را تدبیری نیست ... >> =-= =-= =-= =-= << خدایا شکرت >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 باگ نیسته تو لگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 چطور میشه وارد ماشینی که در آن باز است ولی Lock است G کرد؟ آخرش دره ماشین بازه یا بسته؟؟؟ 1ساعته دارم روی این جملت تمرکز میکنم خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 در 47 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: چطور میشه وارد ماشینی که در آن باز است ولی Lock است G کرد؟ آخرش دره ماشین بازه یا بسته؟؟؟ 1ساعته دارم روی این جملت تمرکز میکنم دیدی بعد پیادن شدن٬ اگر سریع بری اونور دره ماشین باز میمونه و اسکینت نمیبنده؟ منظورش اونه. در 10 ساعت قبل، Milad999 گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام ، من در ماشینی که درب آن باز بود ( درب آن باز بود ولی ماشین Lock بود ) G کردم ولی بازی به دلیل چیت من رو کیک داد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فراموش کردم عکس بگیرم ! - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یک ماشین که درب های آن باز است پیدا کنید ( حتما باید ماشین Lock باشه ) بعد G را بزنید برای نشستن در ماشین . احتمالا شما دی سینک بودید یا پینگتون بالا بوده >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 در 6 دقیقه قبل، Original گفته است: دیدی بعد پیادن شدن٬ اگر سریع بری اونور دره ماشین باز میمونه و اسکینت نمیبنده؟ منظورش اونه. آها! خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 حالا فردا صبح یه چک میکنم فیلم میگیرم از همینی که گفتی با پینگ خوب٬ اگر کیک کرد که یعنی باگه اگر کیک نشدم یا اصلا G نکرد باگ نیست و بخاطر ضعیف بودن اینترنته >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 من فیلم اینو گرفته بودم که گزارش کنم گزارش کردی دیگه /: http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 سلامی مجدد، بنده این کاری که گفتید رو انجام دادم، در ماشین قفل بود ولی درش باز بود و سریع اگر بری اونور در خود ماشین باز میمونه ولی ماشین باز نیست. من این کار رو انجام دادم بر روی ماشین سلطان و هر 3 درش. هر 3 در به این شکل بود که دره ماشین قفل نبود اما باز بود.اما من تونستم بدون اینکه از سرور کیک شم داخل هر 3 در G کنم. این شاید یک باگ جدا باشه اما نتیجه میگیریم که فقط به علت دیسینک بودن یا بالا بودن پینگ اتفاق میفته. و البته بر روی در راننده هم تست کردم اما با اینکه در راننده باز بود اما ماشین قفل بود F نشد >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 7 دقیقه قبل، Original گفته است: سلامی مجدد، بنده این کاری که گفتید رو انجام دادم، در ماشین قفل بود ولی درش باز بود و سریع اگر بری اونور در خود ماشین باز میمونه ولی ماشین باز نیست. من این کار رو انجام دادم بر روی ماشین سلطان و هر 3 درش. هر 3 در به این شکل بود که دره ماشین قفل نبود اما باز بود.اما من تونستم بدون اینکه از سرور کیک شم داخل هر 3 در G کنم. این شاید یک باگ جدا باشه اما نتیجه میگیریم که فقط به علت دیسینک بودن یا بالا بودن پینگ اتفاق میفته. و البته بر روی در راننده هم تست کردم اما با اینکه در راننده باز بود اما ماشین قفل بود F نشد تو کردی قبول نیس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 6 دقیقه قبل، Evan گفته است: تو کردی قبول نیس >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 در 4 ساعت قبل، Original گفته است: خب تو نکردب قبوله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 فک کنم فهمیدم چی میگی روی ماشین BloudRing این باگ هس که باگ سمپ به حساب میاد چون اون ماشین در نداره و G میشه اما اگه Lock باشه Kick میشی هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در 14 ساعت قبل، Abner گفته است: فک کنم فهمیدم چی میگی روی ماشین BloudRing این باگ هس که باگ سمپ به حساب میاد چون اون ماشین در نداره و G میشه اما اگه Lock باشه Kick میشی آره خودم دوبار اینطوری کیک شدم ولی ایشون منظورش اینه که مثلا در ماشین سلطانت قفله ولی درش رو باز میبینی و این اتفاق زمانی میفته که بعد از پیاده شدن از ماشینت دور شی و در مواقع بالا بودن پینگ یا دیسینک کیک میشی ( در ماشین سلطان) >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۷ در 03:15، Milad999 گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام ، من در ماشینی که درب آن باز بود ( درب آن باز بود ولی ماشین Lock بود ) G کردم ولی بازی به دلیل چیت من رو کیک داد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فراموش کردم عکس بگیرم ! - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یک ماشین که درب های آن باز است پیدا کنید ( حتما باید ماشین Lock باشه ) بعد G را بزنید برای نشستن در ماشین . http://uupload.ir/filelink/DhfMwcJGLU2V/v4zm_gta_sa_2020-06-23_22-18-41-177.avi دادش راس میگی اینم فلمشه سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 واسه من تاحالا پیش نیومده بود تا چند روز پیش که 2 بار به همین دلیل کیک شدم Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 با سلام. این باگ بازی است. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده