NATO ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 سلام من اشتباهی X2 808 gold برای اکانتم خریدم میخواستم کارت هدیه بخرم دفه اولم بود که از سایت شما خرید کردم لطفا اگه امکان داره میشه جای gold X2 808 که اشتباهی برای اکانتم خریدم با کارت هدیه اوض کنید ؟ نقل قول سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۶ در 15:36، alirezo گفته است: سلام من اشتباهی X2 808 gold برای اکانتم خریدم میخواستم کارت هدیه بخرم دفه اولم بود که از سایت شما خرید کردم لطفا اگه امکان داره میشه جای gold X2 808 که اشتباهی برای اکانتم خریدم با کارت هدیه اوض کنید ؟ سلام و درود. متاسفانه امکان این کار وجود ندارد. نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.