LarGeN ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 بازآی و دل تنگ مرا مونس جان باش وین سوخته را محرم اسرار نهان باش زان باده که در میکده عشق فروشند ما را دو سه ساغر بده و گو رمضان باش در خرقه چو آتش زدی اي عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش دلدار که گفتا به توام دل نگران است گو می رسم اینک به سلامت نگران باش خون شد دلم از حسرت ان لعل روان بخش اي درج محبت به همان مهر و نشان باش تا بر دلش از غصه غباری ننشیند اي سیل سرشک از عقب نامه روان باش حافظ که هوس میکندش جام جهان بین گو درنظر آصف جمشید مکان باش حافظ نقل قول ----------------------------------------------------------------------------------------------- میگه که دنیا که جای رضلیه رابطه های این روزا مثل جام حذفیه ♩♫اصولا اون كه واسه ى تو همه هستيه واسه يكى ديگه دم دستيه ♩♫روزگار میگزره ورق میخوره قلب ما میشکنه ترک میخوره ♩♫یکی سلامتی عشق عرق میخوره عشق زیر یکی دیگه عرق میکنه ♩♫ Mr.Yas ----------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 @MamaliO نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۳/۲۳ در 04:33، LarGeN گفته است: بازآی و دل تنگ مرا مونس جان باش وین سوخته را محرم اسرار نهان باش زان باده که در میکده عشق فروشند ما را دو سه ساغر بده و گو رمضان باش در خرقه چو آتش زدی اي عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش دلدار که گفتا به توام دل نگران است گو می رسم اینک به سلامت نگران باش خون شد دلم از حسرت ان لعل روان بخش اي درج محبت به همان مهر و نشان باش تا بر دلش از غصه غباری ننشیند اي سیل سرشک از عقب نامه روان باش حافظ که هوس میکندش جام جهان بین گو درنظر آصف جمشید مکان باش حافظ Nice بزا ماهم استفاده کنیم یه شعر زیبا تقدیم کنیم. زین جهان و زین فساد و ریو و رنگ تو چه خواهی دید با این چشم تنگ روز میبینی تو و من روزگار کار میبینی تو و من عیب کار نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 ❤❤عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در June 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 در 14 ساعت قبل، Count گفته است: Nice بزا ماهم استفاده کنیم یه شعر زیبا تقدیم کنیم. زین جهان و زین فساد و ریو و رنگ تو چه خواهی دید با این چشم تنگ روز میبینی تو و من روزگار کار میبینی تو و من عیب کار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در June 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 اهل شعر نیستم ولی افرین حق بود بدرود نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 Sahih نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TONI ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 در ۱۴۰۰/۳/۲۳ در 19:11، Himmler گفته است: Nice بزا ماهم استفاده کنیم یه شعر زیبا تقدیم کنیم. زین جهان و زین فساد و ریو و رنگ تو چه خواهی دید با این چشم تنگ روز میبینی تو و من روزگار کار میبینی تو و من عیب کار شب صحبت غنیمت دان که بعد از روزگار ما بسی گردش کند گردون بسی لیل و نهار آرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 صحیح نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.