HeRoiN ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 با سلام، من هرکاری میکنم بیشتر اوقات نمیره تو UCP هر کاری میکنم تو همه چی میره غیر از UCP با کامپیوتر و گوشی امتحان کردم فرقی نمیکنع Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 چه اروری میاد؟ عکس بفرست ازش >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 در 12 دقیقه قبل، Slark گفته است: با سلام، من هرکاری میکنم بیشتر اوقات نمیره تو UCP هر کاری میکنم تو همه چی میره غیر از UCP با کامپیوتر و گوشی امتحان کردم فرقی نمیکنع اگه لانچرت هم نمیاد مشکل از بسته اینترنتته با ای پی سرور هم خونی نداره مال منم یک زمانی همینجوری بود به علی گفتم گفت بسته دیگه بخر درست شد اما برای من لانچرم نمیومد اگه برا تو لانچر میاد یکچیز دیگه باشه فکر کنم ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 در 9 دقیقه قبل، NewT گفته است: اگه لانچرت هم نمیاد مشکل از بسته اینترنتته با ای پی سرور هم خونی نداره مال منم یک زمانی همینجوری بود به علی گفتم گفت بسته دیگه بخر درست شد اما برای من لانچرم نمیومد اگه برا تو لانچر میاد یکچیز دیگه باشه فکر کنم آره برا منم گاهی اوقات اینطوری میشد، بعد از مدتی حل شد. >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 در 1 ساعت قبل، Slark گفته است: با سلام، من هرکاری میکنم بیشتر اوقات نمیره تو UCP هر کاری میکنم تو همه چی میره غیر از UCP با کامپیوتر و گوشی امتحان کردم فرقی نمیکنع زمانی که این مشکلو داری اینترنتتو خاموش روشن کن/اگر فیلترشکن هم روشنه خاموش کن خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در June 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2020 در 7 ساعت قبل، Shxyan گفته است: زمانی که این مشکلو داری اینترنتتو خاموش روشن کن/اگر فیلترشکن هم روشنه خاموش کن میکنم بازم نمیشه Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۱ در 23:49، Slark گفته است: با سلام، من هرکاری میکنم بیشتر اوقات نمیره تو UCP هر کاری میکنم تو همه چی میره غیر از UCP با کامپیوتر و گوشی امتحان کردم فرقی نمیکنع با سلام بعضی از Neta با UCP مشکل دارن مثلا من خودم با نت Data رایتل نمیتونم برم اما با Wifi راحت میره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در June 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 اخه هم با وایفای هم با نت گوشی نمیرع 1 Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 با سلام. این مشکل اینترنت شماست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده