KasraOsati ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 سلام رفیق بنده ساکن کشور انگلیس هستند و قادر به ورود به سرور نیستند اصلا پینگ ندارند برای سرور های کانتر آیپی ایشون رو در سرور های دیگه باز کردن اگر امکانش هست باز کنید ایپیش رو یا یک راه کار بگید. 92.3.34.231 ایپیش اینه. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۸ در 22:23، kasraaa گفته است: سلام رفیق بنده ساکن کشور انگلیس هستند و قادر به ورود به سرور نیستند اصلا پینگ ندارند برای سرور های کانتر آیپی ایشون رو در سرور های دیگه باز کردن اگر امکانش هست باز کنید ایپیش رو یا یک راه کار بگید. 92.3.34.231 ایپیش اینه. من خودم با GodPing میام همین مشکلو داشتم. 1 نقل قول DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۳/۱۹ در 06:53، kasraaa گفته است: سلام رفیق بنده ساکن کشور انگلیس هستند و قادر به ورود به سرور نیستند اصلا پینگ ندارند برای سرور های کانتر آیپی ایشون رو در سرور های دیگه باز کردن اگر امکانش هست باز کنید ایپیش رو یا یک راه کار بگید. 92.3.34.231 ایپیش اینه. سلام متاسفانه سرور آرساکیا با آیپی های خارجی سازگار نیست و امکان ورود تا زمانی که فیلترشکن ایرانی تهیه کننند وجود نداره. ویرایش شده June 23, 2020 توسط Original نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 باید چند مرکز سرور خارج از کشور زده بشه تا ایپی خارج وارد بشه نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 امکان ورود با ایپی های خارجی نیست بیشتر هم به دلیل هجوم هکر هاست نقل قول Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۸ در 19:23، kasraaa گفته است: سلام رفیق بنده ساکن کشور انگلیس هستند و قادر به ورود به سرور نیستند اصلا پینگ ندارند برای سرور های کانتر آیپی ایشون رو در سرور های دیگه باز کردن اگر امکانش هست باز کنید ایپیش رو یا یک راه کار بگید. 92.3.34.231 ایپیش اینه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SugarDaddy ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 بنده نیز همین مشکل رو دارم و سیستم ΑGSA و سرور واسم به کل مختل هست از علی آقا درخواست داریم مشکل ما رو حل کنند تا بتونیم برگردیم سرور با تشکر @Αli نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 در 6 ساعت قبل، SugarDaddy گفته است: بنده نیز همین مشکل رو دارم و سیستم ΑGSA و سرور واسم به کل مختل هست از علی آقا درخواست داریم مشکل ما رو حل کنند تا بتونیم برگردیم سرور با تشکر @Αli منم این مشکل رو دارم چه کنم؟ 1 نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 در 6 ساعت قبل، SugarDaddy گفته است: بنده نیز همین مشکل رو دارم و سیستم ΑGSA و سرور واسم به کل مختل هست از علی آقا درخواست داریم مشکل ما رو حل کنند تا بتونیم برگردیم سرور با تشکر @Αli در 14 دقیقه قبل، BERNO گفته است: منم این مشکل رو دارم چه کنم؟ با سلام سرور های آرساکیا گیم در داخل ایران و در شبکه اطلاعات ثبت شده(یعنی حتی مثلا مثل آبان اینترنت هارو قطع کنن و سایت و اینا نشه رفت ولی میتونی بیای سرور و بازی کنی درحالی که اون یکی off هستن) و متاسفانه امکان ورود اشخاص از خارج کشور نیست تا زمانی که این افراد فیلترشکن با سرور ایران بگیرن. 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 در 53 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: با سلام سرور های آرساکیا گیم در داخل ایران و در شبکه اطلاعات ثبت شده(یعنی حتی مثلا مثل آبان اینترنت هارو قطع کنن و سایت و اینا نشه رفت ولی میتونی بیای سرور و بازی کنی درحالی که اون یکی off هستن) و متاسفانه امکان ورود اشخاص از خارج کشور نیست تا زمانی که این افراد فیلترشکن با سرور ایران بگیرن. ممنون دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SugarDaddy ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 در 3 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: با سلام سرور های آرساکیا گیم در داخل ایران و در شبکه اطلاعات ثبت شده(یعنی حتی مثلا مثل آبان اینترنت هارو قطع کنن و سایت و اینا نشه رفت ولی میتونی بیای سرور و بازی کنی درحالی که اون یکی off هستن) و متاسفانه امکان ورود اشخاص از خارج کشور نیست تا زمانی که این افراد فیلترشکن با سرور ایران بگیرن. خب میشه راهنمایی کنین چجور فیلترشکن با سرور ایران بگیریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.