EAZY ارسال شده در May 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در تصویر مشخصه که در WhoKill یک نفر توسط بنده کشته شده اما در قسمت مربوط به Kill ثبت نشده (این مورد بعد از آپدیت جدید لانچر چندین مرتبه مشاهده شده) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در بالا توضیح داده شده. 1 ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂???? ??????▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 در 21 ساعت قبل، EAZY گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در تصویر مشخصه که در WhoKill یک نفر توسط بنده کشته شده اما در قسمت مربوط به Kill ثبت نشده (این مورد بعد از آپدیت جدید لانچر چندین مرتبه مشاهده شده) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در بالا توضیح داده شده. سلام عزیزم؛ این باگ قبلا هم بود من چند بار دیدم اما فکر میکردم ماله اینترنتمه مرسی که گزارش دادی. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۹ در 20:39، makhmal گفته است: سلام عزیزم؛ این باگ قبلا هم بود من چند بار دیدم اما فکر میکردم ماله اینترنتمه مرسی که گزارش دادی @Ali لطفا به ایشون جایزه همه باگ هارو بدین بلکه دست از سر تاپیک ها وردارن با همه باگ ها برخورد کرده ایشون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 در 7 دقیقه قبل، mahsamasoumi گفته است: @Ali لطفا به ایشون جایزه همه باگ هارو بدین بلکه دست از سر تاپیک ها وردارن با همه باگ ها برخورد کرده ایشون شما فشار به کجات میاد که من با همه ی باگ ها برخورد کردم؟ خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 در 2 ساعت قبل، MHT گفته است: 16 Year old آره خوب! دقیقا 16 سالمه، خوب مشکلش چیه؟ خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 در 3 ساعت قبل، makhmal گفته است: آره خوب! دقیقا 16 سالمه، خوب مشکلش چیه؟ مهسا رو مارک کردم .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 در 26 دقیقه قبل، MHT گفته است: مهسا رو مارک کردم اوکی فکر کردم منظورت منم خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 در 18 دقیقه قبل، mahsamasoumi گفته است: نه نه؟؟؟ .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۳ در 21:00، Shxyan گفته است: آره خوب! دقیقا 16 سالمه، خوب مشکلش چیه؟ 16؟ <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 در 2 ساعت قبل، BlackDemon گفته است: 16؟ آره خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۴ در 02:30، mahsamasoumi گفته است: ۱۶ سال یا سانت؟ کدوم رو میپسندی ؟ Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 22, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۸ در 22:53، EAZY گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در تصویر مشخصه که در WhoKill یک نفر توسط بنده کشته شده اما در قسمت مربوط به Kill ثبت نشده (این مورد بعد از آپدیت جدید لانچر چندین مرتبه مشاهده شده) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در بالا توضیح داده شده. دوست عزیز این باگ نیست، [Who-Kill] مهم نیست، Who Kill Server Side مهمه. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده