Mohana ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تنوع - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ناناز نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 @Mohanaدرخواست استعفاء شما تایید شد، ممنون از زحماتی که در طول این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Draven ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ r2 - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: هیچ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MHDA84841 ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تنوع - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:نظری ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 @DRAVELدرخواست استعفاء شما تایید شد، ممنون از زحماتی که در طول این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دوست دارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر بسیار بَد و اصلا فعالیت نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 @MHDA84841درخواست استعفاء شما تایید شد، ممنون از زحماتی که در طول این مدت کشیدید، موفق باشید. @RuDeدرخواست استعفاء شما تایید شد، ممنون از زحماتی که در طول این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zmasih ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای پیشرفت و رفتن به مقام بالا - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: leader خیلی خوبی داشتیم و کارش را خوب انجام میداد ویرایش شده July 23, 2021 توسط zmasih نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 @zmasihدرخواست استعفاء شما تایید شد، ممنون از زحماتی که در طول این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sep ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دسته ی متوسط برم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 @Sepدرخواست استعفاء شما تایید شد، ممنون از زحماتی که در طول این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astroid ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: موفق و پیروز باشد نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 @Astroidدرخواست استعفاء شما تایید شد، ممنون از زحماتی که در طول این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir3212 ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: موفق و پیروز باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 @amir3212درخواست استعفاء شما تایید شد، ممنون از زحماتی که در طول این مدت کشیدید، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadbhr ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به فکشن دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پشنهادم برای لیدر اینه که Tercepin2 رو ساب لیدر بکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تنوع - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 @mohammadbhr @404 با درخواست استفعای شما موافقت شد و با ۱۰تنبیه اقلیتی اخراج میشوید. ممنون بابت زحماتی که در این اقلیت کشیدید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مشغله کاری و کمبود وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: سرش سلامت نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 @DayiiAli با درخواسا استفعای شما موافقت شد و شما با 10Fp اخراج میشوید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ می خوام برم یه فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ____ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 @erfanx با درخواست استفعای شما موافقت شد و با ۱۰FP اخراج میشوید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farbodat80 ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کار و مشغله - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بسیار عالی هیچ مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 @Farbodat80 با درخواست استفعای شما موافقت شد و با ۱۰ تنبیه اقلیتی اخراج میشوید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TomsonAline ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کم بودن پول ماهانه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدری بدی نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.