Danir ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 @TheSolo با درخواست استفعای شما موافقت شد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TaNaFoR ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 @TaNaFoR با درخواست استفعای شما موافقت شد. موفق باشید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blackman ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ یکمی استراحت کنم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چی عالی، میدونم پشیمون میشم اگه برم ، اما باید رفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 @Blackman با درخواست استفعای شما موافقت شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RAMINJAFARI ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: درجه یک عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 @RAMINJAFARI با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSoorati ارسال شده در April 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2022 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن سیستم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لطفا از UCP کیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2022 @CigareSoorati با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaBuLouS ارسال شده در April 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی و یدونه نقل قول . . .???????? ?? ??? ???????? ??? ????? . . . گناه من خوبیام بود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2022 @Elves با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaD ارسال شده در April 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بهترین لیدر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در April 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همه یه روز میرن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالیه حرف نداره نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2022 @CaD @Nervure با درخواست عضویت شما دو گوگولی عزیز موافقت شد و امیدوارم بهترین ها را تجربه کنید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در April 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ لیدرش داره میره :(( - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمد - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اون مثل داداشم بود یعنی… اگه نگرانی داشت یا کمبود ناهمواری داشت راهش یا کج بود گذر ماهها سخت بود و ناراحت بود یکی کنارش تا آخر بود حتی اگه باز باهاش قهر بود دغدغش، دغدغم بود خنده اش، قهقهم بود @Danir ویرایش شده April 7, 2022 توسط DeViLL نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در April 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2022 در 2 ساعت قبل، DeViLL گفته است: - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ لیدرش داره میره :(( - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمد - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اون مثل داداشم بود یعنی… اگه نگرانی داشت یا کمبود ناهمواری داشت راهش یا کج بود گذر ماهها سخت بود و ناراحت بود یکی کنارش تا آخر بود حتی اگه باز باهاش قهر بود دغدغش، دغدغم بود خنده اش، قهقهم بود @Danir منصرف شدم. انجام نده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deev ارسال شده در April 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ماموریت تموم شد. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در April 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تجربه جدید - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: انتقادی ندارم, عالی هستن نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در April 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همین جوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2022 @Deev @RoseRain @FcPoker با درخواست استفعای شما موافقت شد، انشالله در همه مراحل زندگی خود موفق باشید و ممنون بابت زحماتی که کشیدید. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ لیدرش داره میره :(( - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمد - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اون مثل داداشم بود یعنی… اگه نگرانی داشت یا کمبود ناهمواری داشت راهش یا کج بود گذر ماهها سخت بود و ناراحت بود یکی کنارش تا آخر بود حتی اگه باز باهاش قهر بود دغدغش، دغدغم بود خنده اش، قهقهم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 @DeViLL با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشی داداش. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بعله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی,Number 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 @llErrorsll با درخواست استفعای شما موافقت شد، ممنون بابت زحماتی که کشیدید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 در ۱ ساعت قبل، Danir گفته است: @llErrorsll با درخواست استفعای شما موافقت شد، ممنون بابت زحماتی که کشیدید. کیک از UCP نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.