CalaCe ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ متاسفانه بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ درس دارم و نمیتونم زیاد تایم بزنم، شخصی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نامبر وان متین جان @Alonso عالی بودن، دمش گرم هوامو داشت، @Pooriya هم درجه یک، لیدر خیلی خوبیه دمش گرم❤ سابلیدر exile هم خوبه آیدیش یادم نیست تگ کنمش، ممبرهای خوبی داریم. ممنون که تحمل کردید. خوبی بدی دیدید حلال کنید. به امید همکاری های مجدد. بازم ان شاالله میام. دلم براتون تنگ میشه، خداحافظ! 1 نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برمدستهمتوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 آقایون @EliTe و @CalaCe، درخواست استعفای هردوی شما متاسفانه قبول شد. امیدوارم در تمام مراحل زندگی و درس هاتون موفق باشید♡ بدرود! 1 نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:GOD PORI عالیه @Pooriya نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 @Hack عزیز، خیلی ناراحتم که نتونستم متقاعدتون کنم که در جمع ما بمونید و ترکمون نکنید. در هر صورت آرزوی موفقیت رو برای شما در تمام مراحل زندگی دارم! درخواست استعفای شما قبول شد، موفق باشید♡ نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در October 6 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به نظرم همین چند ماهی که موندم کافیه دیگه توان موندن ندارم همچنین قصد دارم دسته متوسط و ویژه رو هم تجربه کنم، به امید اهورامزدا بعد از مدتی طولانی باز خواهم گشت. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: یک لیدر پر لیاقت مثل لیدرهای قبلی اقلیت رو همیشه با این لیدرها اقلیت بسیار خوبی میدیدم بهتره به این اقلیت بگم "کهکشان بهشتی" پیشنهاد میکنم کسانی که این درخواست رو مینگرند حتماً وارد شدن به این اقلیت رو تجربه کنن، حس میکنم گذاشتن درخواست استعفاء دست خودم نبود، متأسفانه، متأسفانه، متأسفانه؛ بدورد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KnoT ارسال شده در October 7 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پیشنهادی ندارم نقل قول They Can Never Break Us Down because We're GoldeN Wolf KinG For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 7 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7 @PatrioT عزیز، خداحافظی با خبرنگاری پر سابقه و محترمی مثل شما هیچوقت آسون نبوده و نخواهد بود. لحظات خوبی رو با هم دیگه داشتیم و امیدوارم تا زمانی که مدیریت این اقلیت رو دارم یک بار دیگه شمارو ملاقات کنم. درخواست استعفای شما با کمال ناراحتی قبول شد، موفق باشید♡ @KnoT درخواست استعفای شما قبول شد، موفق باشید. 1 نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YounG ارسال شده در October 13 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حقیقتا حوصلشو ندارم خسته شدم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدرش که خیلی عزیز و زحمت کشه (درجه یک) مثه داشمه 3> نقل قول .Still i rise لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در October 13 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 (ویرایش شده) عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی ویرایش شده October 13 توسط EliTe نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 14 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14 @YounG عزیزم، باعث ناراحتیه که باید درخواست استعفای شما رو قبول کنم. آرزوی موفقیت و سربلندی رو در تمام مراحل زندگی رو براتون دارم. بدرود♡ @EliTe عزیز، خوشحالم که تجربه همکاری با شما رو داشتم، درخواست استعفای شما قبول شد، بدرود♡ نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
koorosh13 ارسال شده در October 14 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 14 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14 @koorosh13 عزیز، درخواست استعفای شما قبول شد. نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Titab ارسال شده در October 15 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستمه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت خوبی بود لیدر خوب نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 15 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15 @Titab درخواست استعفای شما قبول شد، به سلامت نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در October 16 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تجربه های جدید - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: فوق العاده نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 16 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 @Roney عزیز، درخواست استعفای شما قبول شد. نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در October 16 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: @Pooriyaعالیی نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 16 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 @EliTe عزیز، درخواست استعفا باید توسط خود شخص مربوطه گذاشته شود. درخواست شما رد شد. نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در October 17 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17 -عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کار دارم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالیی و اگه میشه از ucp کیک بدین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 17 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17 @Hack عزیز، به رفت و آمد های شما واقعا به طور عجیبی عادت کردیم و امیدواریم باز هم در جمع ما حضور داشته باشید. درخواست استعفای شما قبول شد، همیشه موفق باشید♡ 1 نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ توی این مدت خوش گذشت و همینطور اتفاقای خوب و بد واسم افتاد دیگه هر آمدنی رفتنی هم داره - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پوریا توی این مدت که لیدری این فکشنو گرفته واقعا زحمت میکشه و مثل یک برادر واسه ی ممبراش دلسوزه واقعا دوسش دارم از صمیم قلب❤ 1 نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 @PLaY عزیز، حیف شد که نتونستیم شاهد رنک آپ شما تو جمعمون باشیم. همچنین بابت این بازخوردتون ازتون کمال قدردانی رو میکنم. غم برادر از رفته رو بازم بهتون تسلیت میگم. درخواست استعفای شما قبول شد، بدرود♡ 1 نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lHadis ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟عدم داشتن تایم کافی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:لیدر عزیز و بسیار محترمی داره خیلی لحظات خوشی رو تویه این فکشن داشتم و امیدوارم لیدر و ساب لیدر عزیز هر جا که هستن لبشون خندون و دلشون شاد باشه خیلی ممنونم از هردوشون.(خواهش میکنم در صورت افلاین بودن از UCP کیک بدید) ویرایش شده October 18 توسط lHadis 1 نقل قول And at 25 o'clock our love ends... H&M لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ahmad35 ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی و شروع درس های دانشگاه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی عالی و خوش بر خورد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.