LiN ارسال شده در March 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 @Nervure درخواست استعفاء شما پذیرفته شد، ممنون بابت تمامی زحماتی که برای این اقلیت کشیدید. نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در March 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کمبود وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالیییی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در March 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2022 @Ftig درخواست استعفاء شما پذیرفته شد، ممنون بابت تمامی زحماتی که برای این اقلیت کشیدید. نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CptAmirIR ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیتهای دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوبه ولی جای پیشرفت داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 @CptAmirIR درخواست استعفاء شما پذیرفته شد، ممنون بابت تمامی زحماتی که برای این اقلیت کشیدید. نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WonderB0Y ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: مشتی عشق با مرام رفیق پایه تمام تمام. 1 نقل قول мy ᒪ?ᶠⒺ ๓¥ ᖇ???Ŝ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 @PowerCell درخواست استعفاء شما پذیرفته شد، ممنون بابت تمامی زحماتی که برای این اقلیت کشیدید. پ.ن: مبین جان ممنونم بابت اینکه کمک دستم بودی هم در TTC و هم در NR ، انشالله که مسئولین قدرت رو بدونن و به زودی بهت لیدری بدن 1 نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalvatoR ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 @iNvoKe درخواست استعفاء شما پذیرفته شد، ممنون بابت تمامی زحماتی که برای این اقلیت کشیدید. نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARGONYX ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BisCuitPeDaR ارسال شده در March 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن زمانی کافی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در March 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2022 (ویرایش شده) @BisCuitPeDaR درخواست استعفاء شما رد شد، زیرا شما از اقلیت اخراج شدید. @ARGONYX درخواست استعفاء شما قبول شد، از تمامیه زحماتی که برایِ اقلیت کشیدید سپاس گذاریم. ویرایش شده March 12, 2022 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در March 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلایلی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم منصرف شدم ویرایش شده March 13, 2022 توسط FerG نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در March 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2022 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، FerG گفته است: منصرف شدم درخواست استعفاء شما به درخواست خودتان رد شد. ویرایش شده March 13, 2022 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در March 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلایلی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم ویرایش شده March 13, 2022 توسط Captain نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در March 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2022 @Captainدرخواست استعفاء شما قبول شد. نقل قول شما با 60FP از اقلیت خارج خواهید شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در March 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بد نیست ویرایش شده March 13, 2022 توسط VioletSiegel نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در March 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2022 @VioletSiegelدرخواست استعفاء شما قبول شد، خیر پیش نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیتهای دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 @Tormentaدرخواست استعفاء شما قبول شد، خیر پیش نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hakam ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 @Devileye درخواست استفاء شما قبول شد ،خیر پیش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TabahKar ارسال شده در March 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ - - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: با ادب و کار درست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در March 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2022 @Maznunدرخواست استعفاء شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در March 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ Time - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عشق نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.