AriaGh ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 @TiredBoy پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
antoomi ارسال شده در March 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دسته متوسط شاید ویژه برم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی خوب هست عالی لیدرش خیلی خوب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
antoomi ارسال شده در March 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخواهم به دسته متوسط بروم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: قانون مدار با ادب مهربان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در March 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای پیشرفت ، عدم علاقه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: هم لیدر و هم سابلیدر عالی ، واقعا عالی بودن دمشون گرم و تمام بچه ها عالی بودن نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H1DDEN ارسال شده در March 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به اقلیت متوسط و سپس ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت کاملا عالی با لیدر و ساب لیدر های عالی که کاملا وقت میزارن واسه همه و کار تیمی واقعی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در March 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2020 @H1DDEN @Destination @antoomi درخواستتان پذیرفته شد ممنون از اینکه همراه ما بودید با امید دیدار دوباره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در March 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوبه نقل قول ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در March 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ آره دگ |: - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تنوع - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بدک نبود /: نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دیگر بازی نمی کنم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 @AbbasMZ @iNViSiBIe @Travis پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rha ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دیگه بازی نمی کنم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: مدیریت خوبی داشت - اذیت نمیکرد - رای شهرداری هم بهش دادم لیاقت داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در March 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2020 @maethe پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستم شده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پیشنهادی ندارم . عالی - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پولی نداره داخلش - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بد نیست نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 @Destination درخواست شما رد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پیشنهادی ندارم . عالی در 3 ساعت قبل، Destination گفته است: - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پیشنهادی ندارم . عالی اشتباهی گذاشتم نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Miladhmz ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:لیدر عالییی انتقادی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 @Miladhmz پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordALI ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 _عکس بخش"اطلاعات کاربری "در _آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله کاملا _برای چه از اقلیت استفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسط و پیشرفت _پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: باهوش و پیگیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به درسام نمیرسم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: فکشن بد نست ، لیدر عالیه عالی نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 @lordALI @Destination پذیرفته شد ممنون از همراهی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟مشغله زیاده ونمیرسم فعالیت زیاد کنم و میرم تا جای خالی برای افراد دیگر باشه! - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: فکشن بد نست ، لیدر عالیه عالی نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 @83mehrdad83 درخواستتان پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1shadow1 ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: هیچ انتقاد و پیشنهادی ندارم لیدر بسیار عالی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
uchihapouya ارسال شده در April 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: url="http://agsa.arsacia.ir/players/general/pouya_salami"][/url - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلایلی نمیتونم به موقع انلاین شم و اکتیویتی جمع کنم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت بسیار خوبه عالیه و از نظر من مشکلی نداره لیدر این اقلیت هم بسیار فرد خوبی هست با تشکر ویرایش شده April 2, 2020 توسط uchihapouya نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edmond ارسال شده در April 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته متوسط. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر همه چی تموم پیشنهادی ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.