Sprint ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 (ویرایش شده) سلام دوباره به همه پلیر های آرساکیا اصل خبر: در سرور ما پلیر های خلاق زیادی وجود دارند. یکی از آنها یک لوگو از اسم خود در اسکینش قرار داده.... معرفی می کنم @FireEBi عکس ها: خبری از اقلیت خبرنگار (News Reporter) دیروز @AmyLee با @Sobi Move کردند و سبحان که لیدر تازه نفس است به فکشن خبرنگار (News Reporter) آمد و Amylee به فکشن معلم مدرسه (School Instructors) رفت. البته با توجه به آخرین خبری که به دست ما رسید، گویی این تغییر زیاد نخواهد بود و بعد از یک هفته تمام می شود. سخن بزرگان: برو کار کن نگو چیست کار که از دست تحریم دگر نیست کار تبلیغات: به یک نیکوکار برای خریدن یک عدد اسکین با طلای بازی نیازمندیم. این نیکوکاران در پایین به من بگویند تا بگویم چه کسی نیاز دارد. (نترسید خودم نیستم ) به پایان رسید دفتر حکایت همچنان باقی است، مراقب خودتان باشید، تا یک روزنامه روز دیگر بدرود. ویرایش شده May 21, 2020 توسط REXOR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 1 نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در May 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 در 5 دقیقه قبل، Sobi گفته است: با سلام و درود @Original عزیز مجله ای خوب بود ولی محتوا کم بود و خیلی کوتاه بود. با سپاس از شما بابت مجله خوبی که درست کردید موفق و پیروز باشید فکر کنم اشتباه تگ کردید بنده رو نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در December 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vicious ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 nice one نقل قول میگن داغه بازار خیلیا شروع ما پایان خیلیاس این خیلی تلخه واسه خیلیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در February 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 میگفتی اسکین برای کیه دیگه نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 (ویرایش شده) در 34 دقیقه قبل، NiYAZ گفته است: میگفتی اسکین برای کیه دیگه مال amylee بود می گفتی live بگیر می گفت یه اسکین بخر برام بعد ویرایش شده February 17, 2021 توسط Dignity نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mex ارسال شده در February 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheFake ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.