405Shooty ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوبه نقل قول فراموش کارم، پیک خالیه جلوم و میگم هنو نخوردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 @HaftKhat درخواست شما قبول شد ممنون از زحماتی که برای اقلیت کشدید نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عااااااالی حرف نداره عشقه داداش نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 @HamedBhn قبول شد نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 در 22 دقیقه قبل، HamedBhn گفته است: - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عااااااالی حرف نداره عشقه داداش پس گرفته شد. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robby ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱ در 22:42، BigZMoge گفته است: شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟خسته شدن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: فکشن عالی خیلی راضی بودم لیدرش که فوق العاده آدم خوبی بود و هست در 1 ساعت قبل، BigZMoge گفته است: http://agsa.arsacia.ir/players/general/BigZMoge شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟خسته شدن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب در 1 ساعت قبل، BigZMoge گفته است: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟نداشتن وقت کافی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 @BigZMoge اکسپت شد. ممنون بابت تمام زحماتی که برای Ballas کشیدین. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در January 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عااااااالی حرف نداره عشقه داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در January 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2022 @AmiRZeUs به درخواست خودتون رد شد. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در February 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ با اصلی میام - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: کدومش؟ نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robby ارسال شده در February 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۸ در 22:55، BigZMoge گفته است: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟نداشتن وقت کافی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2022 @VARTOLU اکسپت شد. ممنون بابت تمام زحماتی که برای Ballas کشیدین.@BigZMoge اکسپت شد. ممنون بابت تمام زحماتی که برای Ballas کشیدین. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عااااااالی حرف نداره نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 @HamedBhn اکسپت شد. ممنون بابت تمام زحماتی که برای Ballas کشیدین. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نمیدونم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عااااااالی حرف نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2022 @Xline اکسپت شد. ممنون بابت تمام زحماتی که برای Ballas کشیدین. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در February 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حال نمیده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2022 @Xline اکسپت شد. ممنون بابت تمام زحماتی که برای Ballas کشیدین. 1 نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در February 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲۰ در 17:13، Xline گفته است: - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حال نمیده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی در 13 ساعت قبل، Neiz گفته است: @Xline اکسپت شد. ممنون بابت تمام زحماتی که برای Ballas کشیدین. پس میگیرم @Neiz نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luck ارسال شده در February 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تایم ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی@Neiz ویرایش شده February 11, 2022 توسط Luck نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2022 @Luck اکسپت شد. ممنون بابت تمام زحماتی که برای Ballas کشیدین. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در February 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تایم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: . 1 نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2022 @Radan به درخواست خودتون رد شد. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بسمه دیگه دسته متوسط بودن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نمیشناسم نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 @VARTOLUاکسپت شد. ممنون بابت تمام زحماتی که برای Ballas کشیدین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.