XmirJafari ارسال شده در 58 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 58 دقیقه قبل عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دیگه حالم بهم میخوره از دسته متوسط نابود کردن دسته متوسط از بس که چیت میزنن هیچوقتم تمومی نداره این افراد چیتر هیچ ادمینی یا هر کس دیگه ای اصلا براش مهم نیست و اهمیت نمیده طرف چند سال داره چیت میزنه @Ali علی اساسین مثل امام زمان بعد کلی غیبت یه دفعه میاد تو یه روز یه مشت چیتر بن میده دوباره غیبش میزنه میره تا چند سال دیگه کجا میری دادا وایسا بالا سر سرور ببین دارن چیکار میکنن اونی هم که بن شده اصلا مهم نیست براش که بن شده یا ساسپند تهش یه گلد میزنه دوباره انبن میکنه دوماه صبر میکنه میاد به چیت زدن ادامه میده چون هیچوقت دیفالت نبوده و دیگه عادت کرده به چیت زدن خودشونم میدونن چیت نزنن یه نفرم نمیتونن بزنن تو وارا الان هنوز 1 ماه نشده این همه ادم بن کردن سر چیت دوباره کلی چیتر ریخته تو دسته متوسط هنوز هیچی نشده یه چیت جدید ساختن دوباره جالبه بعد علی اساسین میگه ما میفهمیم کی چیت میزنه سیستم به ما میگه بخدا تو خابم شما نمیفهمین کی چیت میزنه این چیت خیلی از قبلی هم قویتره و انقدر انتی چیت ارساکیا ضعیفه و الکیه اونی که داره استفاده میکنه میدونه که کسی کاری باهاش نداره و کسی قرار نیست بفهمه و اصلا اهمیتی نمیده کسی واضح دارن یوز میدن و استفاده میکنن طرف با m4 مثل مینی گان میزنه یا درو و دیوار میزنه تو میمیری هد شات میشی و حتی تو باس و خیلی چیزا و جاهای دیگه که اصلا دیگه مغزم نمیکشه حوصله ندارم راجبش حرف بزنم و توضیح بدم ... @WhiteCollar شما هم این وقت و هزینه ای که میزاری مثلا NUCP جدید میسازی همین وقت و هزینه بزار یه فکری در مورد چیت و انتی چیت سرور کن این چیترا یه کاری کردن که دیگه میگم غلط بکنم 1 لحظه بیام دسته متوسط بخام وار بدم یا حتی برای چند لحظه دیگه بخام انلاین شم تو این بازی یکی مثل من هم حتی یه hud ساده هم ندارم هیچوقت نمیتونم جلو یه مشت چیتر بدرد نخور که هیچ استعدادی ندارن وار بدم و خیلی واضح که فقط باعث سردر و عصبی شدن من میشه و دیگه یه لحظه هم نمیام گیم وقتی خود علی اساسین که صاحب سرور و اهمیتی نمیده و حرکتی نمیزنه تهش یه بن ساده میزنه نمیشه از تیم ادمینی هم انتظار داشت کاری بکنن دسته متوسط 2020 2021 2022 کجا که همه گانر بودن با استعداد الان کجا که یه مشت چیتر بدرنخورن و بی استعداد امیدوارو روزی بیاد که دیگه چیتری تو دسته متوسط نباشه و همه بدون فشار و عصبانیت بیان گیمشون بزنن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی از UCP افلاین کیک کنید ممنون یه جوری زده شدم از این بازی که همه چی شیفت دیلیت کردم دیگه هم انلاین نمیشم 8 2 1 نقل قول عآشق تنهآییت شو... ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/1219-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%81%D8%A7%D8%A1/page/83/#findComment-961365 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.