PaKaR ارسال شده در سهشنبه در 20:34 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:34 58 دقیقه قبل، PaKaR گفته است: - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ نمیدونم - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلایل شخصی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی حرف نداره کارش رد بشه. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در سهشنبه در 21:33 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:33 @PaKaR درخواست شما رد شد. موفق باشید نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PaKaR ارسال شده در پنجشنبه در 14:39 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:39 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ متاسفانه بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تجربه کردن اقلیت هیتمن. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: تو این یک ماه و نیم که تو این اقلیت بودم خیلی بهم خوش گذشت هم از نظر بچه های اقلیت و هم لیدر ها. اول از همه از @JinX عزیز تشکر میکنم که این فرصت دوباره داد که دوباره به این اقلیت بیام. و @SaeedAlpha و سعید جان هم که مشتی بامرام. @Sami از سامان عزیز هم تشکر میکنم خیلی هوای بچه هارو داره دمت گرم مشتی. و در آخر من تا الان از هیچ ساب لیدری تشکر نکردم @Panda امین بهترین ساب لیدری بود که تا الان دیدم. تو این مدتی که بودم حس میکنم بهترین حالت فکشن بود که دیده بودم با تشکر از همه دوستان که مارو در این چند وقت همراهی کردن. (لطفا بعد جلسه هفتگی کیک بدید.) 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در پنجشنبه در 16:38 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:38 با سلام خدمتِ افسر محترم. @PaKaR با درخواست استعفاء شما موافقت شد, با تشکر از تمامی زحمت های شما امیدوارم هرجا که هستید موفق و سربلند باشید. نقل قول امین بهترین ساب لیدری بود که تا الان دیدم. نظر لطف شماست رفیق نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در پنجشنبه در 16:44 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:44 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن انگیزه کافی برای فعالیت، رسیدن به هدف - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: @SaeedAlpha @Sami @Panda همشون در مدیریت اقلیت و بر خورد با اعضا عالی بودن نقل قول You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در پنجشنبه در 16:50 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:50 با سلام خدمتِ افسر محترم. @Destroyer با درخواست استعفاء شما موافقت شد, با تشکر از تمامی زحمت های شما امیدوارم هرجا که هستید موفق و سربلند باشید. نظر لطف شماست رفیق 1 نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Strap ارسال شده در پنجشنبه در 18:18 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:18 -عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ من میخواهم از کلانتری ۱۲ منطقه لوس آنجلس استعفای خود را اعلام کنم.جهت استراحت کوتاه . - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: مرسی از تمامی لیدر ها @SaeedAlpha @JinX @Sami و ساب لیدر عزیز @Panda همگی عالی بودند امیدوارم پس از استعفا من را همچنان دوست خودتون بدونید با تشکر از فرماندهی کلانتری اراک ، ستاد فرماندهی قم ، با تشکر از کلانتری کرج و تمامی دوستانی که مارا در این دوره یاری نمودند 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در پنجشنبه در 18:23 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:23 با سلام خدمتِ افسر محترم. @Strap با درخواست استعفاء شما موافقت شد, با تشکر از تمامی زحمت های شما امیدوارم هرجا که هستید موفق و سربلند باشید. 1 نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaDiSeH ارسال شده در جمعه در 18:52 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:52 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دیگه پلی نمیدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی ممنون از @SaeedAlpha @Sami @Panda بابت برخورد عالی با اعضا و مدیریت خوبشون لطفا از طریق کنترل پنل کیک کنید. ویرایش شده جمعه در 18:52 توسط HaDiSeH 4 نقل قول 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝙼𝚢 𝚕𝚘𝚟𝚎𝚜 ☠ 𝔗𝔞𝔨𝔢 𝔠𝔞𝔯𝔢 𝔬𝔣 𝔶𝔬𝔲𝔯𝔰𝔢𝔩𝔣 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در جمعه در 19:12 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:12 با سلام خدمتِ افسر محترم. @HaDiSeH با درخواست استعفاء شما موافقت شد, با تشکر از تمامی زحمت های شما امیدوارم هرجا که هستید موفق و سربلند باشید. 1 نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrBiG ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به اقلیت دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل با سلام خدمتِ افسر محترم. @MrBiG با درخواست استعفاء شما موافقت شد, با تشکر از تمامی زحمت های شما امیدوارم هرجا که هستید موفق و سربلند باشید. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.