Automat ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ هرکس پایانی داره, اینم باشه پایان ما ( تایم ندارم ) - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بودن همه ی لیدرای گرامی و عزیز مخصوصا @SuperMaN و @FeaRLeSS و @DeaDHerO که واقعا به من محبت فراوون کردن ازتون خیلی خیلی ممنونم. به امیده دیدار 2 1 5 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 @Automat درخواست استعفاء شما پذیرفته شد, پیروز و سربلند باشید. نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤('× 𝒇*𝒄𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 ×')¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 عکس بخش "اطلاعات کاربری" - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تایم ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: موفق و پیروز باشند ( از پنل کاربری کیک کنید با تشکر) نقل قول 𝐋𝐨𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐋𝐮𝐬𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 @Lust درخواست استعفاء شما پذیرفته شد, پیروز و سربلند باشید. نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤('× 𝒇*𝒄𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 ×')¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ENDED ارسال شده در شنبه در 19:13 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:13 (ویرایش شده) عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر و ساب لیدر عالی که کنارشون بودم ویرایش شده شنبه در 19:15 توسط ENDED نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در یکشنبه در 19:38 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:38 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ درود دلیل اصلیو گفتم هایدش کردن دلیلی که هاید نکنن: من از چند نفر میترسم و این شخص ها خیلی خطر ناک هستند و من برای اینکه FP80 نشم استفا میدم چون خیلی میترسم که منو FP80 کنن. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: (خلاصه پستی که هاید شد)6 لیدر بودند 2 نفر اول لجند 2 نفر دوم افتضاح 2 نفر اخر هم گل و خوش اخلاق. بدرود. ویرایش شده یکشنبه در 19:38 توسط LordMeysam 6 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در یکشنبه در 19:52 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:52 @ENDED درخواست استعفاء شما پذیرفته شد, پیروز و سربلند باشید. @LordMeysam درخواست استعفاء شما پذیرفته شد, پیروز و سربلند باشید. نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤('× 𝒇*𝒄𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 ×')¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.