Hakam ارسال شده در June 22 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلیل کمبود وقت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چی و همه کس داخلش عالی بود 3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 22 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22 @Hakam همکار عزیز با استفعای شما موافقت شد, ممنون از زحمات شما در طول خدمتتان. خدمت شما به پایان رسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله ((((( لطفا از طریق کنترول پنل UCP کیک کنید )))) - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلیل کمبود وقت و مسافرت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب بود نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 @LajBaZ عزیز متاسفانه امکان کیک کردن از طریق UCP برای شما به دلیل مشکلات احتمالی وجود ندارد. در صورت موافق بودن با استفعا از طریق بازی با بنده در ارتباط باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مسافرت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اعضای اقلیت که همشون عالی و برام مثل رفیق بودن از لیدر هم زیاد بدی ندیدیم فقط اگه @AliExpert جان یکم رفتار خودشو از فرمانده سپاه به دوست تغییر بده مطمئنم خیلی آدم موفقی میشه 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lFarbod ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ مطمئن - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ صدایه شکستن قلب @Fayez تا اینجا اومد ان جی جایه موندن نیست - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالیه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 @Fayez همکار عزیز @iFarbod همکار عزیز با استفعای شما موافقت شد, ممنون از زحمات شما در طول خدمتتان. خدمت شما به پایان رسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ متاسفانه بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ متاسفانه به خاطر شلوغی سرور، ترکیب اقلیت های انتظامی و ادمینی ترکیبی آزار دهنده هستش و مجبورم بر خلاف میلم از جمع سربازان گارد ملی خارج بشم تا جا برای عزیزانی که از من فعال تر هستن باز بشه. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی، به غیر خودم تنها لیدری هستش که رفتار و منشش در شان یک اقلیت نظامی هستش. 2 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 24 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24 @OmidGH همکار عزیز با استفعای شما موافقت شد, ممنون از زحمات شما در طول خدمتتان. خدمت شما به پایان رسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 26 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کلا اقلیت کاپ و پلیس جای من نیست, شاید به نحو احسنت به کل وارن ها و وانتد ها رسیدگی کنم اما اون صمیمیت و رفاقتی که در اقلیت های متوسط و غیره داشتم با ممبر ها در اینجا برام وجود نداره و یک جورایی کلا یا باید خودت رو رسمی نشون بدی پیش بقیه یا بعضی ها هم ازت شکایت میکنن و کلی هیت میگیری از پلیرای جدید - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: من اومدم لیدرم @AliExpert بود که کاملا راضی بودم ازش صمیمی و کار بلد تمام 1 1 نقل قول مدیر کل؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 26 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26 @Slap عزیز؛ با درخواست استعفای شما موافقت شد، ممنون از تمام زحمات شما در اقلیت National Guard. نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در July 3 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کلا اقلیت کاپ و پلیس جای من نیست, شاید به نحو احسنت به کل وارن ها و وانتد ها رسیدگی کنم اما اون صمیمیت و رفاقتی که در اقلیت های متوسط و غیره داشتم با ممبر ها در اینجا برام وجود نداره و یک جورایی کلا یا باید خودت رو رسمی نشون بدی پیش بقیه یا بعضی ها هم ازت شکایت میکنن و کلی هیت میگیری از پلیرای جدید - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: من اومدم لیدرم @AliExpert بود که کاملا راضی بودم ازش صمیمی و کار بلد تمام 1 1 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 12 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کلا اقلیت کاپ و پلیس جای من نیست, شاید به نحو احسنت به کل وارن ها و وانتد ها رسیدگی کنم اما اون صمیمیت و رفاقتی که در اقلیت های متوسط و غیره داشتم با ممبر ها در اینجا برام وجود نداره و یک جورایی کلا یا باید خودت رو رسمی نشون بدی پیش بقیه یا بعضی ها هم ازت شکایت میکنن و کلی هیت میگیری از پلیرای جدید - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: من اومدم لیدرم @AliExpert بود که کاملا راضی بودم ازش صمیمی و کار بلد تمام از UCP کیک بدین نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 @LoverBoy عزیز؛ با درخواست استعفای شما موافقت شد، ممنون از تمام زحمات شما در اقلیت National Guard. نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به خاطر شرایطی که دارم حضور توی این اقلیت خیلی سخت شده. سعیمو کردم بمونم ولی نمیشه هیچ جوره - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر سوپری داره 1 2 نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 @Hazzard عزیز؛ با درخواست استعفای شما موافقت شد، ممنون از تمام زحمات شما در اقلیت National Guard. نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تغییر فکشن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوبه نقل قول ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 @Travis عزیز؛ با درخواست استعفای شما موافقت شد، ممنون از تمام زحمات شما در اقلیت National Guard. نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلیل خاصی نداره - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید ما که ازش چیزی ندیدیم به هرچی گفت عمل کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 @ProGrammer عزیز؛ با درخواست استعفای شما موافقت شد، ممنون از تمام زحمات شما در اقلیت National Guard. 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در July 15 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دیگه وقتش رسیده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 15 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15 @karadayii عزیز؛ با درخواست استعفای شما موافقت شد، ممنون از تمام زحمات شما در اقلیت National Guard. نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تایم کافی رو ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه عالی بودن ولی از زمانی که @AliExpert رفت ما هم رفتنی شدیم 1 1 7 نقل قول 」 「 ☠ Viking - RespecT - Alonso ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 @Buff عزیز؛ با درخواست استعفای شما موافقت شد، ممنون از تمام زحمات شما در اقلیت National Guard. 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بالاخره هر اومدنی یه رفتنی داره - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: هر سه لیدری که دیدم به نوبه خود عالی بودند به ویژه سوپرمن که نظم خوبی به انجی داد. 1 3 نقل قول !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.