Danir ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 @YaKooZa با درخواست استفعای شما موافقت شد. @FeaRLeSS با درخواست استفعای شما موافقت شد، عزیز SF هم بانک داره. 1 2 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: پیشنهادای من چیزیو عوض نمیکنه لطفا ساعت 18:15 از ucp 10 fp کنید ممنون 2 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 @Shayawn با درخواست استفعای شما موافقت شد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در July 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ممبر نداره ادم با اینا فشار میخوره - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر و صاب عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2022 @Ftig با سلام، عزیز دوباره استفعا خود را ارسال کنید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ ممبر نداره ادم با اینا فشار میخوره - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر و صاب عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 @Ftig با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مشکلات شخصی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر عالی لطفا از UCP کیک بدید نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 @KAK2S با سلام، با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ yes - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نبود علاقه حسش نیس دگ - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: دنی در حاله حاظر بهترینه❤ از Ucp کیک کنید مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 @SinaHarD سلام عزیزم، ممنون بابت زحماتت و امیدوارم موفق باشی. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
elnaz84 ارسال شده در August 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حوصله نداشتن برای Activity - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taziyane ارسال شده در August 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حوصله نداشتن برای Activity - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول پیچیدم به بازی از هر کی بگی بریدم حوصله بحث ندارم اما گوش به حرف تو میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2022 @elnaz84 @Agha با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در August 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ حوصله نداشتن برای Activity - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2022 @D34D با سلام، با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نبود اکتیویتی، ضعیف بودن سیستم فرار از زندان و سایر مشکلات. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت بسیار جذابی هست اگر که سیستم هاش آپدیت بشه؛ فعلاً که جذابیت قبل رو نداره؛ در رابطه با لیدر هر اقلیتی به یک همچین لیدری نیاز داره؛ براشون آرزوی موفقیت دارم. 10 Punish نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 @Kelton با درخواست استفعای شما موافقت شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ اولا حال نمیده دوما خونه ما دسته متوسط هست - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بد نیستن از ucp کیک بدید ویرایش شده August 11, 2022 توسط Shiraz نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 @Shiraz با سلام درخواست خود را دوباره ارسال کنید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmuReza ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تایم ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2022 @Rezamrd عشقم درخواست استفعای شما قبول شد، موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkFlame ارسال شده در August 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی از ucp کیک بدید ممنون نقل قول Don"t Worry what people say We know the Truth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 @DarkFlame با درخواست استفعای شما موافقت شد ولی لطفا در بازی انلاین بشید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در August 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2022 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.