3PAC ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 سلام. دوستان من صبح (2020/05/17)که مخواستم انلاین شم و پلی بدم دیدم آپدیتا جدید. بعد از آپدیت کردن داخل بازی شدم 3 4 دقیقه که بازی کردم بعدش یهو از بازی خارج شد و یک ارور داد Launcher baste shod. بعدش گفتم شاید مشکل از پی سی منه. اما بازم همین طور کرش شدم هنوزم میشه و مشکلم حل نمیشه حتا 1 بار هم حذف و نصب کردم!. لطفا برسی کنید ممنون. <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2020 در ۱ ساعت قبل، TrevoR گفته است: سلام. دوستان من صبح (2020/05/17)که مخواستم انلاین شم و پلی بدم دیدم آپدیتا جدید. بعد از آپدیت کردن داخل بازی شدم 3 4 دقیقه که بازی کردم بعدش یهو از بازی خارج شد و یک ارور داد Launcher baste shod. بعدش گفتم شاید مشکل از پی سی منه. اما بازم همین طور کرش شدم هنوزم میشه و مشکلم حل نمیشه حتا 1 بار هم حذف و نصب کردم!. لطفا برسی کنید ممنون. تو تاپیک لانچر این موضوع رو مطرح کن. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2020 (ویرایش شده) https://arsacia.ir/i ویرایش شده May 18, 2020 توسط Ostad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 19, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 این مشکل در بروزرسانی امروز صبح حل شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده