Alonso ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 ۶ سال عمرم گزاشتم پاش سوالاتون و میبینم احساس قدرت میکنم نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 @Alonso گفتی مانکرفت؟ @SuperMaN استاد چطوری نور Turch ها که تو دستمن رو فعال کنم؟ نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ResTo ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 در ۱۴۰۲/۹/۱۷ در 18:43، Alonso گفته است: ۶ سال عمرم گزاشتم پاش سوالاتون و میبینم احساس قدرت میکنم برو فلج نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚'𝒓𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒆𝒏𝒆𝒎𝒚 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 2 ساعت قبل، PateR گفته است: برو فلج بیا برو عرفان میام جمت میکنما نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در February 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 4 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: استاد چطوری نور Turch ها که تو دستمن رو فعال کنم؟ داش من خودم یادم نمیاد این تاپیک رو کی نوشتم ولمون کن تو رو خدا نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 در ۱۳۹۹/۲/۲۶ در 14:23، SuperMaN گفته است: - Mehrad CHEATER با منم بازی کنید نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 15 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: @Alonso گفتی مانکرفت؟ @SuperMaN استاد چطوری نور Turch ها که تو دستمن رو فعال کنم؟ نکته کنکوری داشت نقل قول Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 آموزش خوبیه برای کسایی که تازه وارد بازی شدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MAXGAME12 ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 سوپرمن مشتی ترین و بهترین کسی هست و لیدری هست که من تاحالا دیدم و ممنون از سوپرمن چه زحماتی شما میکشیدین ما نمیدونستیم نقل قول My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 در ۱۳۹۹/۲/۲۶ در 21:54، Xtra گفته است: استاد آموزش کشتن کریپر اگ میشه شرح بدینش ممنون میشم بهش بگو هرکی بترکه نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Prayers ارسال شده در May 17 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17 مرسی بابت آموزش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 در ۱۳۹۹/۲/۲۶ در 14:23، SuperMaN گفته است: سلام عرض میکنم خدمت شما با آموزش Survive ماینکرافت خدمتتون هستم + سوپرمن اول از همه یه مپ جدید میسازید، هیچ تنظیماتی را عوض نکنید تا ماینکرافت سخت تر شه. (من خودم وقتی نوب بودم صندوق جایزه و کامند ها و keep inventory رو روشن میکردم.) شما یه جا اسپاون میشین و میرین درخت مرخت قطع میکنین و کرفت تیبل میسازین و یه چند تا Stick میسازین و بعد تبر میسازین و باز هم درخت مرخت قطع میکنین. بعدش با چوب ها از اون پارکت ها میسازین و دستتون میگیرین و میرین درخت مرخت قطع میکنین و خونه میسازین. خونه رو بعد از چند روز کامل میکنین و اجاق و تخت میسازین. قبلش بگم که گوسفند و گاو و خوک بکشین. از درخت هم وقتی که قطع میکنین سیب میوفته. بعدش کلنگ بسازین و برین سنگ بکنین. بعد برین با سنگ ها تبر و کلنگ سنگی بسازین. شب ها هم با ساخت شمشیر برین به جنگ با زامبی ها. زیاد دور نشین و با ساخت صندوق چیز هایی که دارین رو بزارین اونجا تا اگه مردین چیز هاتون از دست نره و فقط شمشیر بره. البته میتونین برین اوجا که مردین و چیز هایی که افتاد رو بردارین. شب ها وقتی کریپر نزدیک شد سعی کنین از خونه دورش کنین. بعد که داشت میترکید یه بتر با شمشیر بزنین که یکم بره عقب. همیشه سیب داشته باشید. بعد سنگ ها را بزارین اجاق و با اون سنگ ها خونه بسازین. با چوب حصار بسازین تا چیز میز نیاد تو. میتونین خونه رو تزیین کنین. بعد برین معدن و زمین رو بکنین تا الماس و رد استون و زمرد و طلت و الماس بگیرین. اینم باید بگم که اجاق با چوب و ذغال کار میکنه. با ساخت لوازم با آهن طلا ها و الماس ها رو بکنین. تو زیر زمین کم الماس گیر میاد. حواس ها به تون مذاب ها باشه. سوال موال؟ بپرس بینم. - Mehrad CHEATER استاد هیروپراین ؤاقیعه؟ نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MAXGAME12 ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 در ۱۴۰۳/۲/۲۹ در 08:24، ARMIIN گفته است: استاد هیروپراین ؤاقیعه؟ نه بابا فقط توی میم ها هست یا مود بریزی نقل قول My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeheshT ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.