Santino ارسال شده در May 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2020 (ویرایش شده) سلام آخرین بار من دیشب بدون هیچ مشکلی وارد سرور شدم. امروز خواستم وارد شم نوشته Permanent Ban : Reason [Cheats] در صورتی که من روحمم خبر نداره و هیچ گونه چیتی داخل کامپیوترم نیست. ممنون میشم بررسی کنید. Kimia هم بن کرده منو http://s4.picofile.com/file/8397005576/sa_mp_173.png این هم اسکرین شات از صفحه ورود ویرایش شده May 13, 2020 توسط AceAlireza دَســت به گُلَـــم بِزَنی باغِـــتو آتیــــش میزَنَـــم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2020 تاریخ بنت زده سال1970 @Ali 1 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Santino ارسال شده در May 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2020 در 13 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: تاریخ بنت زده سال1970 @Ali جالبیش اینه تو پنل وضعیت ننوشته بن، نوشته فعال و اسمی از بن نیومده دَســت به گُلَـــم بِزَنی باغِـــتو آتیــــش میزَنَـــم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2020 در 30 دقیقه قبل، AceAlireza گفته است: جالبیش اینه تو پنل وضعیت ننوشته بن، نوشته فعال و اسمی از بن نیومده مودمت رو ریستارت کن دوباره برو داخل ببین درست میشه باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Santino ارسال شده در May 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 13, 2020 در 3 ساعت قبل، AceAlireza گفته است: سلام آخرین بار من دیشب بدون هیچ مشکلی وارد سرور شدم. امروز خواستم وارد شم نوشته Permanent Ban : Reason [Cheats] در صورتی که من روحمم خبر نداره و هیچ گونه چیتی داخل کامپیوترم نیست. ممنون میشم بررسی کنید. Kimia هم بن کرده منو http://s4.picofile.com/file/8397005576/sa_mp_173.png این هم اسکرین شات از صفحه ورود ردیف شد ولی نمیدونم مشکل از کجا بود !! دَســت به گُلَـــم بِزَنی باغِـــتو آتیــــش میزَنَـــم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2020 خداروشکر باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 سلام دوست عزیز. شما آیپی بن شده بودید و با ریستارت کردن مودم خود می توانید مجددا وارد بازی شوید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده