TheCaptain ارسال شده در چهارشنبه در 19:06 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یوسف • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باتجربه , مهربون , جذاب و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بخاطر عدم حضور در سرور Fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر بسیار جذابش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون داش امیر لیدره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در چهارشنبه در 19:42 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18. • اسم واقعی: محمّد علی. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، دوست داشتنی، فروتن و با ادب. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون در جلسه هفتگی حضور نداشتم و اخراج شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستانم در این اقلیت حضور دارند و همینطور اقلیت بی دردسری است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا انسانی وظیفه شناس و منظّم هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در چهارشنبه در 19:51 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:51 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عبدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، دوست داشتنی، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستانم در این اقلیت حضور دارند و علاقه به دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار ویرایش شده چهارشنبه در 19:53 توسط DaShBaLaaCH نقل قول :Me :Bro ریشه دار بآش اِصآلت خریدنی نیست - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanMomeniPour ارسال شده در چهارشنبه در 19:52 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸ الی ۲۴ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدر بسیار بسیار مهربان و با تجربه و مسئولیت پذیر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FearMaster ارسال شده در چهارشنبه در 19:53 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:53 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:0-18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه این فکشن لیدره خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی ماهری دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در چهارشنبه در 19:54 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:54 عکس سایز کوچک از " اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به علت علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های کافی برای کار در این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BoyDark ارسال شده در چهارشنبه در 19:56 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: آرمین • اسم واقعی: 15 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان باهوش قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01.00 ||| 05.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن ملایمی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 bar نقل قول V͇̿I͇̿P͇̿Alone boy in the dark nightV͇̿I͇̿P͇̿ Theͥ Bͣoͫss لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoneBoY ارسال شده در چهارشنبه در 19:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:58 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید:اروم. سنگ دل نستم.کارمو بلدم.کاری به کار کسی ندارم.پر اشتیاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اقلیتی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اشتیاق زیاد به شغل خبر نگاری منو کنجکاو کرده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش داداشیمه و فکر میکنم جای من تو همین فکشنه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 نقل قول ____________________________________________________________ ܥ݆یܝ̇ܨ ܭܘ ܩߊ ܝو ࡅ߳ܫܝیܦ̇ߺܙ ܩیܭܝ̇ߺܘ ܥ݆ܭَوܝ̇ߺܘ ܢ̣ܠܝ̇ߺܥ ܢܚ݅ܥܔ ܢ̣ܫܥ ߊܝ̇ ܢܚܦ̈وطܘ :My Brother .No Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در چهارشنبه در 20:01 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:01 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش متمرکز بدون استرس قوی کمک به محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12:00 تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: گفتم برم فکشن دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون بهش علاقه دارم. و اکتیویتی راحتی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی هاش بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در چهارشنبه در 20:01 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:01 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد صبور مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imsawak ارسال شده در چهارشنبه در 20:08 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:08 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 ' 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدری مهربان فکشنی با آرامش و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم و از بقیه فکشن ها برایم آسان تر است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
behzadasasin ارسال شده در چهارشنبه در 20:12 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: بهزاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و عاشق ارساکیا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲تا۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00تا18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و پول خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳بار به بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در چهارشنبه در 20:22 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمدامیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد صبور مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1-6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به گذاشتن عکس روزانه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول The messages from The Wolf, duc the volpe: You fight better than your father, but I win and you lose لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در چهارشنبه در 20:40 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم گیمر مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنب حضور نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتوانم برای این فکشن مفید باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول alchemist ☠ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در چهارشنبه در 21:01 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:01 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بچه آروم باحال و بامعرفت با ادب ماشین باز مودب خجالتی خلاصه بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lukey ارسال شده در چهارشنبه در 21:04 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:04 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 ' 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن لیدری مهربان فکشنی با آرامش و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم و از بقیه فکشن ها برایم آسان تر است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در چهارشنبه در 21:52 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مسلط و تابع قوانین، با تجربه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00) : 15:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زمان لیدریم تموم شد. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه) : فعالیت راحتش و فضای آرومش. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فضای آرومش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 5. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در چهارشنبه در 23:06 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 23:06 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال،قوی،پرشور و هیجان،باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین4تا 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه فراوان به این شغل دارم و دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن مهارت کامل در این شغل و تجربه بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4،5بار نقل قول My accounts گــــیــــر کــــردیــــمــــ بیــــن ســــاعــــتــــیــــ کــــهــــ نمــــیــــگــــذرهــــ و و عــــمــــریــــ کــــهــــ زود مــــیــــگــــذرهــــ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaSiFaM ارسال شده در چهارشنبه در 23:11 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 23:11 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، خوش اخلاق، اعتماد به نفس بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گرفتن رنک 2 و سرگرمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالا 10 بار نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <TK> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cim ارسال شده در پنجشنبه در 03:48 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 03:48 • سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:18 • اسم واقعی: ارشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 80FP • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و مهارت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در پنجشنبه در 05:38 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 05:38 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد - مسئولیت پذیر - خوش رفتار - وفادار و قوی - دوستدار محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): یک سری دلایل شخصی و بعضی افراد علاقه دارم به این اقلیت بپیوندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن تجربه و لیدر عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول 𝔏𝔢𝔊𝔢𝔫𝔇'𝔰 𝔑𝔢𝔙𝔢ℜ𝔇𝔦𝔢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wicked ارسال شده در پنجشنبه در 05:42 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 05:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال - خوش اخلاق - با استعداد - مسئولیت پذیر - باهوش - خوش رفتار - وفادار و قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون بعضی افراد داخلش هستن منم علاقه دارم به اینجا بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن تجربه و جای خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkullBloodSs ارسال شده در پنجشنبه در 05:57 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 05:57 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18. • اسم واقعی: محمّد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، دوست داشتنی، فروتن و با ادب. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون در جلسه هفتگی حضور نداشتم و اخراج شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستانم در این اقلیت حضور دارند و همینطور اقلیت بی دردسری است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا انسانی وظیفه شناس و منظّم هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در پنجشنبه در 06:14 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:14 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام . مهربان . علاقه به ماشین . علاقه به فکشن ها . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه مند هستم و لیدرش رو میشناسم و کار هاشو بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی ۶ نقل قول "It’s hard to beat a person who never gives up" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pori ارسال شده در پنجشنبه در 06:25 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:25 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۳ • اسم واقعی: پوریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی ، فعال ، خوش اخلاق و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 16:00 و 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن و از بازی کردن عادی خسته شدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.