ProGamer ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:جمال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00الی11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:از وقتی به سرور پیوستم هیچ فکشنی نرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟به دلیل علاقه بودن به خبر نگاری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
haster ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و پرانرژی و اعتماد به نفس زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (18:00 - 02:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدن از اقلیت قبلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): خدمت به سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشن برای شروع مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار ویرایش شده 10 ساعت قبل توسط haster نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکلات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مند به این دسته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ و بازی های آنلاینم و در کل بچه خوب و با معرفتیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن خوبی نبود . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟از بچه هاش خوشم میاد (حداقل 30 کلمه): این فکشن رو دوست دارم و میدونم ک اعضا و لیدر با تجربه و خوبی رو داره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 الی 6 بار. نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.