NaRTO ارسال شده در پنجشنبه در 06:28 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18. • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، دوست داشتنی، فروتن و با ادب. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستانم در این اقلیت حضور دارند و همینطور اقلیت بی دردسری است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا انسانی وظیفه شناس و منظّم هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALICJ ارسال شده در پنجشنبه در 06:31 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:31 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق.خوش رفتار.صبور. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-23:00. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی ندارم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به همه کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخواهم به بازیکنان آرساکیاگیم کمک کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingSobhan ارسال شده در پنجشنبه در 07:21 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی:یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۰ تا ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 تا 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):فکشن جالبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ واسه اولین فکشن خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirTorino ارسال شده در پنجشنبه در 07:40 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7تا10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشنه خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در پنجشنبه در 09:42 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب،صبور،کاری،جذاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۹ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ تا ۹ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطور • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اسکیل ببرم بالت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در پنجشنبه در 10:15 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:15 14 ساعت قبل، DaShBaLaaCH گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عبدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، دوست داشتنی، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستانم در این اقلیت حضور دارند و علاقه به دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار پ.ن: لیدر عزیز اینو قبول نکن یه پست دیگه میزارم با تشکر • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: اسلام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال،صبور،کاری،مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم و اسکیل ببرم بالا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون واقعا هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول :Me :Bro ریشه دار بآش اِصآلت خریدنی نیست - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoVaGiRl ارسال شده در پنجشنبه در 10:26 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:26 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید:،صبور،کاری،مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقهمندم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توانمندی کافی رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10+ ویرایش شده پنجشنبه در 10:27 توسط NoVaGiRl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodBanG ارسال شده در پنجشنبه در 10:35 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:35 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - صبور - مهربان - حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کارهای آسان و پول خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIIRHOSEIIN ارسال شده در پنجشنبه در 11:38 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 11:38 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران - باجنبه - توانا - خوش اخلاق - مهربان - آرام - پرتلاش - خدادوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:2fw • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مند بودن درآمد بنظرم میتونه تجربه خوبی در این فکشن کسب کنم و به خوبی اکتیویتی بزنم و به سرور خدمت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در پنجشنبه در 12:01 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:01 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،ساده،شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 یا 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 03:00 -06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تایم نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به خبرنگاری علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول print("Hello, World!") My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OldDemon ارسال شده در پنجشنبه در 12:15 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:15 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش رفتار - مهربان - صبور - حرفه ای - فعال - کاری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: داخل فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کار های آسانی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در پنجشنبه در 12:41 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:41 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوشگل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):گرفتن R2 دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الا ۳ بار نقل قول A new empire is coming [ExT] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در پنجشنبه در 12:50 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:50 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: اندیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، جدی، مصمم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 الی 00:00 بامداد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن به فکشن خبرنگار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در پنجشنبه در 16:26 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My brother: https://uploadkon.ir/uploads/696e01_24InShot-۲۰۲۴۰۷۰۲-۰۰۰۷۰۰۵۹۱.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MDGCHCGF ارسال شده در پنجشنبه در 16:30 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:30 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و با ادب و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های کافی برای کار در این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار ویرایش شده پنجشنبه در 16:31 توسط MDGCHCGF مشکل داشتن یک بخش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
xdddd ارسال شده در پنجشنبه در 21:00 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:00 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عاشق ارسا کیا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲. ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میخوام این فکشن رو تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hiirad ارسال شده در جمعه در 05:33 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 05:33 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۳ • اسم واقعی: هیراد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال-خوش اخلاق-صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ ۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه مند هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای کمک به بازیکنان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MDGCHCGF ارسال شده در جمعه در 08:06 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و با ادب و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): زیرا به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های کافی برای کار در این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeheshT ارسال شده در جمعه در 08:54 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:54 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون-باحال-بی آزار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوسش دارم و از بیکار چرخیدن تو سرور خسته شدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم وباحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالای 10 بار نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MDGCHCGF ارسال شده در جمعه در 11:33 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:33 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد و با ادب و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): زیرا به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا توانمندی های کافی برای کار در این فکشن را دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moj ارسال شده در جمعه در 12:15 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:15 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: مجتبی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در فکشنی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): زیرا به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BirthDaY ارسال شده در جمعه در 12:26 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز صبور قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): خبرنگاری رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قوانینش رو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajpoyan ارسال شده در جمعه در 13:10 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:10 کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۲ • اسم واقعی:پویان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادمی متنوع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸الی۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲الی۶ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه ی زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajpoyan ارسال شده در جمعه در 13:22 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: پویان • اسم واقعی: ۱۲ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادمی بی ادعا • روزانه چقدر بازی می کنید: ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲تا۶ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن دیگری باز نبود • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hajpoyan ارسال شده در جمعه در 13:25 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:25 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: پویان • اسم واقعی: ۱۲ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادمی بی ادعا • روزانه چقدر بازی می کنید: ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲تا۶ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن دیگری باز نبود • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.