obito ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام - مهربان - اهل کار کردن - خوش اخلاق - شوخ - اهل کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون اهل کار هستم و میتوانم کار کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتوانم تمامی کار های فکشن را انجام بدهم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار ویرایش شده December 2 توسط obito نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KillShOt ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال-خوش اخلاق-راستگو-مهربان-صبور-بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصله نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توش مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arast ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش، مهربان، باادب خلاصه بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ یا ۴ شاید هم بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:30 تا 17:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بنظرم جالب میاد و فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای دسته ملایم بنظرم فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۲۰ بار شاید هم بیشتر نقل قول 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐨𝐧 ,𝐧𝐨𝐭 𝐚𝐥𝐰𝐚𝐲𝐬 𝐟𝐮𝐥𝐥 𝐁𝐮𝐭 𝐚𝐥𝐰𝐚𝐲𝐬 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐢𝐟𝐮𝐥 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): زیرا فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mmdreza17ht ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با شخصیت مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و خوش اخلاق و اعضای خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هم علاقه دارم هم سر گرمی خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 تا 10 بار ویرایش شده December 2 توسط Mmdreza17ht نقل قول تا نباشد چیزکی دورت نباشد آدمی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب - باهوش - صبور - مهربان - خوش اخلاق - خوش رفتار - زیبا - علاقه به گیم - تلاشکار - کوشا - علاقه به خوراکی - علاقه به ورزش - علاقه به مسافرت - علاقه به موسیقی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 الی 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 ظهر تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم و خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و پول خوب لیدر خوب داره و ممبر های خوب داره در کل جای باحالیه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و پول خوب میده و دوست دارم کمک کنم به این فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoTvAn ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور- کاربلد- فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:000 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میتونم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالم و ازش خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار ویرایش شده December 2 توسط SoTvAn نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سمیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب، صبور، آروم، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن خسته کننده ای بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قبلا تو این فکشن بودم و دوست دارم دوباره معلم بشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راحته و پول خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IAlarmGod ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی:دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ تا ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 , 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشن نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دوست دارم به مردم خدمت کنم و فکشن رو دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خدمت به مردم و مهربان هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: اژدر • اسم واقعی: 15 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان قانون مدار آروم پسر گل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):اولین تجربه و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول و حقوق هفتگی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIDINTANHA ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: ایدین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی آدم با ادب و شوخ تب هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ۲ تا ۵ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گرفتن مقام و کسب در آمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kasrakler ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: کسری • در چند کلمه خود را توصیف کنید:مهربان . باهوش . فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2الا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):رانندگی رو دوست دارم و از کمک کردن به افراد خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالم و رانندگیمم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2الا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
herror ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12تا 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esl4m ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: اسلام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، فعال، گیمر، شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 ضهر تا 8 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp30 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ الی ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل اینکه این فکشن رو دوس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟20 بار نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeshcuT ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون ، تلاشگر ، محبوب ، دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم و وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن و اکتیویتی قوی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن مهارت و ساده بودن اقلیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون جدی صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKill ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان. دلسوز. دوست داشتنی. گیمر. خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون میخواستم به فکشن جدیدی بروم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به خبرنگار و خدمت به مردم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تحقیقات لازم را انجام دادم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 𝕀 𝕗𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕒𝕤 𝕚𝕗 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕖𝕝𝕚𝕘𝕚𝕠𝕟 𝕓𝕖𝕔𝕒𝕦𝕤𝕖 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕒 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕦𝕤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSurati ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ابول • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان. دلسوز. دوست داشتنی. گیمر. خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون میخواستم به فکشن جدیدی بروم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به خبرنگار و خدمت به مردم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تحقیقات لازم را انجام دادم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirWeaK ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):14:00 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشن هست داخلی هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):14:00 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشن هست داخلی هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):14:00 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشن هست داخلی هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIjaponi ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الی4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00الی22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دیگه از تاکسی خسته شده بودم و خواستم بیام News Reporter. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کنجکاوم ببینم اقلیت News Reporter چطوره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کم و بیش به خبر نگاری علاقه دارم . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 درود بر متقاضیان عضویت در اقلیت News Reporter پست ها درحال بررسی هستند و به زودی نتایج قرار داده می شود! درصورت ارسال پست پس از این لحظه، در خواست شما نادیده گرفته می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirWeaK ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(14:00) (21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و تجربه کردن فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای تجربه فکشن مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار WE ALL FRIENDS عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(14:00) (21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و تجربه کردن فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای تجربه فکشن مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار WE ALL FRIENDS عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(14:00) (21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و تجربه کردن فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای تجربه فکشن مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار WE ALL FRIENDS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 با سلام و درود خدمت متقاضیان اقلیت News Reporter درخواست های شما به شرح زیر می باشد: @EpiRuS درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @TheMohammad درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Abolfaazl درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @MrMehrab درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Ariiya درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @KeLSieR درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @CesarVialpando درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Turkmen درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @GereftaR درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Nimaena درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @WestBloodS درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @KINGFOX درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Tommy درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Matinkurd درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @amirx13 درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @HaDiSeH درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Titab درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @ArmouR درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @mmdtaha8701 درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Mehrdad درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @yasin1392 درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Viego درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @BuFFaLo درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @iMostafa درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @FireFang درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @obito درخواست شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @KillShOt درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Arast درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @TeacherAmin درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Mmdreza17ht درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @TheParsa درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @SoTvAn درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Mehrab درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @IAlarmGod درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @LOPY درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا فرم را به درستی پر نکردید) @AIDINTANHA درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Kasrakler درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @herror درخواست عضویت شما برای اکانت(Darande) قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @herror درخواست عضویت شما برای اکانت(Karman) رد شد. (زیرا شما فقط حق درخواست برای یک اکانت رو دارید) @Esl4m درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @AmiRAcTiveS درخواست عضویت شما رد شد. (زیرا عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل شما اشکال دارد) @MeshcuT درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @Zmklop درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @NeverKill درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @CigareSurati درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @AmirWeaK درخواست عضویت شما برای اکانت(.Aria) قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. @AmirWeaK درخواست عضویت شما برای اکانت های (Weak) و (Eno) رد شد. (زیرا شما فقط حق درخواست برای یک اکانت رو دارید) @ALIjaponi درخواست عضویت شما قبول شد. لطفاً در بازی حضور داشته و آماده تست باشید. اولویت تست گیری: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26- 27- 28- 29- 30- 31- 32- 33- 34- 35- 36- 37- 38- 39- 40- 41- 42- 43- 44- نکات: هرگونه تماس با لیدر و ساب-لیدر و دخالت در تست گیری موجب رد شدن شما در تست خواهد شد! تعداد سوالات پرسیده شده برای تست: 8 سئوال قوانین عمومی- 7 سئوال قوانین دسته ملایم - 5 سئوال قوانین فکشن همچنین 5/5AV موجب رد شدن شما از تست خواهد شد. موفق باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل درود؛ متقاضیان اقلیت News Reporter توجه داشته باشید که در حال گرفتن تست از لیست اولویت بندی شدۀ قبلی هستیم. شما می توانید در صورتی که نوبت شما رسیده است، در سرور با لیدر در تماس باشید و یا در انجمن در پیام شخصی به لیدر اطلاع داده و یک زمانی را برای تست مشخص کنید. در صورتی که از 72 ساعت وارد سرور نشده باشید/نشوید و یا از سرور محروم شده باشید/شوید، اولویت شما در لیست اولویت بندی خوانده نخواهد شد. (اگر تا 72 ساعت دیگر از هیچ طریقی اقدام به تماس با لیدر نکرده باشید، اولویت شما در لیست اولویت بندی خوانده نخواهد شد) نقل قول .Stay where your heart smiles لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.