ReVeN ارسال شده در November 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 صبح الی 10 شب • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7+ نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 89 • اسم واقعی: مصطفی چمران • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فرمانده جنگ های نامنظم، مجروح جنگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هر موقع از جنگ فارغ شم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح ظهر شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بکس کشی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جهاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ لازم شه نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 باسلام @amfarda با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @Sonny با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @NoThinG با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اولویت تست گیری (به ترتیب پست های قبولی): 1) 2) 3) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- تذکر: در صورت کوچک ترین مراجعه یا ایجاد مزاحمت برای لیدر یا سابلیدر در خصوص گرفتن تست موجب رد شدن شما می شود. ???? من که مال پرواز نبودم، تو، چرا بالامو وا کردی!؟ نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mah2i ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: هیجانی و دل بده به کار و باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵.۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸ تا ۱. ۶ تا ۹ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ خوشم میاد (حداقل 30 کلمه): • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۷ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امین • اسم واقعی: 18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب معدب فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هروقت ک بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هروقت ک بشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بنا به دلایلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mr175 ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیدونم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نمیدونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در November 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2021 باسلام @Atomix با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @mah2i با درخواست عضویت شما موافقت نشد. (به دلیل رد شدن در تست، میتوانید در تاریخ 2021/11/26 مجددا پست عضویت بزارید.) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اولویت تست گیری (به ترتیب پست های قبولی): 1) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- تذکر: در صورت کوچک ترین مراجعه یا ایجاد مزاحمت برای لیدر یا سابلیدر در خصوص گرفتن تست موجب رد شدن شما می شود. ???? من که مال پرواز نبودم، تو، چرا بالامو وا کردی!؟ نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajYounes ارسال شده در November 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یونس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول چشم بزرگترین پرتگاه دنیاست هر کس ازش بیافته تکه هاش هم پیدا نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Frenzo ارسال شده در November 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب ، مهربان ، شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 5 نقل قول 「 ...???? ??? ????? ???? 」 ﹃﹄ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در November 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2021 سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب ، مهربان ، شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 5 نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در November 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2021 باسلام @mr175 با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @jeysun با درخواست عضویت شما موافقت نشد. (شما در اقلیت دیگری هستید.) @ZeTaR با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @West با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اولویت تست گیری (به ترتیب پست های قبولی): 1) 2) 3) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- تذکر: در صورت کوچک ترین مراجعه یا ایجاد مزاحمت برای لیدر یا سابلیدر در خصوص گرفتن تست موجب رد شدن شما می شود. ???? من که مال پرواز نبودم، تو، چرا بالامو وا کردی!؟ نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 صبح الی 10 شب • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7+ نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amfarda ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه مرد معمولی با مرام و قابل اعتماد , زیاد بازی میکنم اما موثر همیشه خنده رو هستم شوخی زیاد میکنم همیشه سعی میکنم آدم شوخی باشم یکم بی جنبه هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00-17:00و18:00-24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشنو دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بیشتر از این فکشن خوشم میاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 باسلام @Mahdi91 با درخواست عضویت شما موافقت شد. (شما در صف قرار گرفتید.) @amfarda با درخواست عضویت شما موافقت نشد. (شما در تاریخ 2021/11/24 در تست رد شدید، میتوانید در 2021/11/27 مجددا پست عضویت بگزارید.) ???? من که مال پرواز نبودم، تو، چرا بالامو وا کردی!؟ نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amfarda ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه مرد معمولی با مرام و قابل اعتماد , زیاد بازی میکنم . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00-17:00و18:00-24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشنو دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بیشتر از این فکشن خوشم میاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسرخوبیم ، تا کسی باهام کاری نداشته باشه ، کاریش ندارم کمی زود رنجم قوانینو رعایت میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول زیاد ، علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ درآمد خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lil ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول ولیمیدونمکهقشنگنیستOD آلپرازولام،کتمین،کدئین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mah2i ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: هیجانی و دل بده به کار و باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵.۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸ تا ۱. ۶ تا ۹ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد از کارش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۷ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taryak ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مختلف • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بماند • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +2 نقل قول حرف زدن با ادما اگه فایده داشت که خدا خودش این همه مدت ساکت نمیموند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali113 ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی اصغر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال بی حال خلاصه در همه حال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2یا3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بیشتر از این عکست خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:انلاین نشدم کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اسکیل 5 کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 باسلام @amfarda با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @Rider با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @mah2iبا درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @KinGWaR با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @Ali113 با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @XFaCToRبا درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ اولویت تست گیری (به ترتیب پست های قبولی): 1) 2) 3) 4) 5) 6) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- تذکر: در صورت کوچک ترین مراجعه یا ایجاد مزاحمت برای لیدر یا سابلیدر در خصوص گرفتن تست موجب رد شدن شما می شود. ???? من که مال پرواز نبودم، تو، چرا بالامو وا کردی!؟ نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مختلف • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بماند • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +2 1 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:14 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: غیر قابل توصیف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم جای خوبی برای من بشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiaaN ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی:کیان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟+6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای امدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون میدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 باسلام @LaStWiZarD با درخواست عضویت شما موافقت نشد. (شما دارای FP هستید.) @DarkHell با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. @on1on با درخواست عضویت شما موافقت شد، شما در صف قرار گرفتید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ اولویت تست گیری (به ترتیب پست های قبولی): 1) 2) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ تذکر: در صورت کوچک ترین مراجعه یا ایجاد مزاحمت برای لیدر یا سابلیدر در خصوص گرفتن تست موجب رد شدن شما می شود. ???? من که مال پرواز نبودم، تو، چرا بالامو وا کردی!؟ نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.