Biggie ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +18 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 01-00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فینگلیشم خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 @Queenn @13820504ZZXX @Wonder با درخواست عضویت شما موافقت شد و شما در صف تست قرار گرفتید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaNiTaS ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سید محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پیگیر،آماده کمک • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معمولی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): واقعا دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خبرنگاری رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار ویرایش شده April 25, 2021 توسط Semota2 نبود استیکر نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pishro ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: میعاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 3 - 4 بار نقل قول سنگین باش سبک ها رو باد میبره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 @Semota2 @Pishro با درخواست عضویت شما موافقت شد و شما در صف تست قرار گرفتید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Whiskey ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: Esi • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ ویرایش شده April 26, 2021 توسط LuCaS نقل قول ???????# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 @LuCaS با درخواست عضویت شما موافقت شد و شما در صف تست قرار گرفتید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 اسم واقعی:مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:استوار و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟+8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به اقلیت دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید:+3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 @MeTii با درخواست عضویت شما موافقت شد و شما در صف تست قرار گرفتید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 یا 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: جالب نبوده • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: حمیدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد، قانون مدار، مطیع، دادگر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 12:00-03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کنار نیامدن با مدیریت فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشنی خوب، با مدیریت خوب و کمک حال سرور و دیگر بازیکنان است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه، علاقه در هر چیز به برتری اون بسیار کمک میکنه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 @parsabmw با درخواست عضویت شما موافقت شد و شما در صف تست قرار گرفتید. @Professor درخواست عضویت تویه جونه دل هم قبول شد نفس، اومدی تو صف تست نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مزه باحال جذاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FW گرفتم اومدم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 @Erfan23 با درخواست عضویت شما موافقت نشد زیرا شما دارای تنبیه اقلیتی هستید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 در ۱ ساعت قبل، Erfan23 گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مزه باحال جذاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FW گرفتم اومدم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد .. • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مزه باحال جذاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FW گرفتم اومدم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به معلم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcAmir1618 ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدمی دست به قلم و باهوش و مهربان و منظم و آمادگی پایدار در انجام وظیفه و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): {18:00-14:00} {30-11-21:00} • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: جایی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به خاطر علاقه و عشقی که از دوران کودکی به این فکشن دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از این فکشن خوشم میاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 در ۱ ساعت قبل، FcAmir1618 گفته است: در ۱ ساعت قبل، FcAmir1618 گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدمی دست به قلم و باهوش و مهربان و منظم و آمادگی پایدار در انجام وظیفه و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): {18:00-14:00} {30-11-21:00} • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: جایی عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به خاطر علاقه و عشقی که از دوران کودکی به این فکشن دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از این فکشن خوشم میاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 لطفاً این درخواست م رو حذف کنید.... دلیل: انصراف ویرایش شده April 26, 2021 توسط FcAmir1618 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hortado85 ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 . عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی بسیار کمک کننده عاشق پلیر های تازه وارد که کسی به اونا اهمیت نمیده. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو فکشنی نبوده ام. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی دوست دارم به کسایی که جون تو بازی ندارند کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من همیشه کمک میکنم . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول ‹›???'? ????? ?? ?? ?? ????; ? ???'? ???? ????? ???????... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 در 11 ساعت قبل، Danir گفته است: تویه جونه دل هم قبول شد نفس، اومدی تو صف تست LoL نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، جدی در کار ، فسیله TTC • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اسکیل اپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 تا 15 1 نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سختکوش، کاری، تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5تا6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): رندوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lester ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ایلیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب و با ادب و قابل اعتماد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • درچه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 5:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این کار حرفه ای هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار یا بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 @Erfan23 @FcAmir1618 با درخواست عضویت شما موافقت شد و شما در صف تست قرار گرفتید. @MOHSEN2820 @Soul @CyBeRi با درخواست عضویت شما موافقت شد و شما در صف تست قرار گرفتید 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ASHWILLIAMS ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فینگلیشم خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 @ASHWILLIAMS با درخواست عضویت شما موافقت شد و شما در صف تست قرار گرفتید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Paraphin ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کوروش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک پلیر خوب و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلایلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.